Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.41 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Чаатай се съгласява с плана на Кумру, въпреки че му е жал за Йомер, но желанието да си отмъсти на Дуан е по-силно от всичко. Йомер идва със леля си в дома на Дуан, за да поиска ръката на Кумру според традициите. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 41 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 3 май 2023 по bTV.

В сезон 5, епизод 40 на турския сериал „Опасно изкушение“ Кумру предлага на Йомер да се оженят.


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.41 на „Опасно изкушение“,който може да от 20:00 часа на 3 май 2023 по bTV.

На новогодишното фирмено парти Дуан съобщава пред всички, че Йомер и Кумру ще се оженят през новата година.

Фейза съобщава на Йълдъз, че Чаатай е баща на Атлас.

Чаатай разбира, че Йълдъз е инсталирала проследяващо приложение на телефона му, но не го изтрива. Какво е намислил Чаатай?

Чаатай се съгласява с плана на Кумру, въпреки че му е жал за Йомер, но желанието да си отмъсти на Дуан е по-силно от всичко.

Йомер идва със леля си в дома на Дуан, за да поиска ръката на Кумру според традициите.

Действието на новия епизод започва на фирменото новогодишно парти. Йълдъз и Чаатай са на една от масите, а Йълдъз като гледа как Чаатай гледа Дуан, го пита, нали не мисли да го нападне тук. Чаатай отговаря, че той това иска, но няма да му достави удоволствието.

Ендер, която е с Дуан му казва, че Чаатай гледа много лошо и го пита, дали Чаатай знае, че тя ще бъде новият изпълнителен директор. Дуан ѝ казва, че мейлите са изпратени и той трябва да знае. Ендер му казва, че тя все пак ще поговори с Чаатай, за да не се получи конфузна ситуация.

-Трябва да се убеди, че не вземам страна – допълва Ендер.
-Не е ли ясно на коя страна си, но след като държиш да говорите, направи го! – пита Дуан.

Ендер отива при Чаатай и му казва, че новата ѝ позиция ще бъде само от полза за него и го уверява, че мисли само за доброто на фирмата.

В този момент влизат Йомер и Кумру хванати за ръце. Емир казва на Джанер, дано Йълдъз не направи нещо!

Четин пита Дуан, дали знае нещо за това, а Дуан му отговаря, че днес е разрешил на Кумру да дойде, но не е знаел, че ще го приеме насериозно.

Дуан казва на Четин, че всички го гледат и отива и поздравява дъщеря си и Йомер, а след това отива настрани и дълго говори с тях.

Дуан излиза и произнася реч и в края обявява, че дъщеря му и Йомер са решили да вдигнат сватба през новата година.

Малко по-късно Дуан минава покрай масата на Чаатай и Йълдъз и уж без да иска се блъска в него и казва на Йълдъз, че са спасили Кумру от голямо бедствие, дано и тя да се спаси!

-Какво говориш?! – пита го ядосан Чаатай.
-Аз говорих по-принцип, а не за теб! – отвръща Дуан.
Йълдъз вижда Фейза и я пита, дали резултатът от теста е готов.
-Чаатай не ти ли каза? Нямаше нужда от това, защото аз казах истината, бащата на Атлас е Чаатай!

Бясна Йълдъз открива Чаатай и го поздравява, че има още едно дете и му държи сметка, дали е искал да го скрие от нея. Чаатай ѝ казва, че е щял да ѝ каже, но скоро го е научил.

Сутринта Йълдъз се чуди къде е Чаатай, дали не е с Кумру и поглежда в приложението и вижда, че е наблизо и му се обажда, като го пита къде е, той ѝ отговаря, че е излязъл да потича.

-Без това си наблизо, ела да закусиш! – казва Йълдъз.

Чаатай казва на Седай, че има чувството, че Йълдъз го следи. Седай му казва, че има различни приложения и го моли да внимава.

-Седай, след като отидем във фирмата, провери телефона ми!

Чаатай взема телефона на Седай и се обажда на Кумру и ѝ казва, че трябва да се видят, защото тя върши глупости. Кумру ми казва, че всичко е свършило.

-Не, нищо не е свършило! Не приемам отказ! Ще ти се обадя от телефона на Седай, за да ти кажа къде!

Кумру отново е доволна, че Чаатай, заради нейните действия е под напрежение.

Седай пита Чаатай какво смята да прави.

Чаатай му казва, че много му е жал за Йомер, но за него не е нищо по-важно от това да си отмъсти на Дуан!

Дуан казва на дъщеря си, че не е длъжна да се омъжва за Йомер, за да забрави Чаатай, нищо, че го е обявил публично. Кумру казва на баща си, ме тя обича Йомер, защото той преви всичко за нея и тя е твърдо решена да се омъжи за него.

В този момент Седай, тоест Чаатай звъни на Кумру. Тя му изпраща съобщение да ѝ изпрати адреса, защото не могат да говорят, защото баща ѝ е при нея.

Кумру казва на баща си, че след малко излиза, за да се срещне с Йомер. Дуан ѝ казва да покани него и семейството му на вечеря.

Джанер и Емир отиват при Йълдъз, за да обсъдят новините. Двамата казва на Йълдъз, че новината за сватбата сигурно е лъжа, а тя им отговаря, че вместо да я питат нея, да разпитат Йомер и защо не му подхвърлят, че трябва да направи всичко според традициите, защото много добре знае, че това ще вбеси Кумру.

Чаатай и Кумру се срещат. Чаатай я предупреждава, че нейните постъпки ще имат последствия, защото е отишла твърде далеч.

-Не може да ми говориш така, защо се ядосваш?!
-Осъзнай се! Не действай самостоятелно!
-Чаатай, забрави ли, какво ми каза? Остави ме да правя каквото си поискам! Затова ако искам ще се омъжа, ако искам ще се разведа!
-Няма да ти разреша!
-Аз не ти искам разрешение, но от държанието ти съдя, че си решил да следваш моя план! Знаеш ли, че лудата ти жена дойде у дома и ми заяви, че няма да се разведе, докато не се омъжа за Йомер! Учудили ли се?! Ти не я интересуваш, просто се е заяла с мен! Дори не те обича, ако в момента си някоя друга, това ще я направи само щастлива! Чаатай, позволи ми да те спася от лудата ти жена! Нека се оженим и да бъдем щастлива, а които иска да ни раздели, ще си плати!
-Добре! Не мога да те загубя!

Щастлива Кумру прегръща Чаатай, който си мисли само за отмъщението си!

Джанер и Емир подкокоросани от Йълдъз казват на Йомер, че трябва да направи бързо следващите стъпка и да спази всички традиции, защото Дуан също много държи на тях, и довечера да заведе баща си да се запознае с Дуан.

-Не, баща ми не става, защото е болен, но леля ми, вие я познавате, става!

Фейза казва на Чаатай, че иска да остане във фирма, докато си намери подобна работа на същата позиция. Чаатай се съгласява. След това Фейза казва на Арзу, че е успяла да уговори Чаатай да остане докато си намери нова работа.

-Хубаво, а до тогава събирай информация и не привличай внимание! – казва Арзу.

Седай казва на Чаатай, че наистина има инсталирано приложение в телефона му, което показва къде и сега ще го изтрие. Чаатай му казва да не го прави, защото има идея как да сложи края на всичко!

Действието прескача след два дни.

Йомер с леля си и още роднини пристигат в дома на Дуан.

Лелята на Йомер се събува преди да влезе.

-Но, защо се събувате, няма нужда! – възкликва Кумру.
-Не може така, досега сме били навън! – казва жената и всички останали последват примера ѝ.
-Стройна е като фиданка! – казва лелята на Йомер за Кумру.

Йомер казва на Кумру, че така се изразяват в Адана.

Лелята поздравява Дуан, а след това подава ръка, за да я целуне Кумру, но тъй като тя не познава традициите се здрависва с нея…. След много смешни моменти Кумру и Йомер се сгодяват.

В същото време Йълдъз казва на Чаатай, че са дошли да искат ръката на любовницата му.

-След като Кумру ще се омъжва, сигурно си се успокоила? – пита Чаатай.
-Не не съм! Нека първо да видя тази сватба! Всяка измамена жена иска да види любовницата на мъжа си да се омъжва за друг!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...