Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.30 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Кумру прави план как да очерни Йълдъз в очите на Чаатай. Тя му съобщава, че Йълдъз и баща ѝ имат връзка! Дали ще ѝ повярва Чаатай? Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 30 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 5 април 2023 (сряда) по bTV.

В сезон 5, епизод 29 на турския сериал „Опасно изкушение“ Дуан и Йълдъз излизат заедно на бизнес вечеря. Научавайки за това, Чаатай побеснява и се опитва да държи сметка на Йълдъз, като същевременно заплашвал Дуан. Как ще реагира Йълдъз?


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.29 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 5 април 2023 (сряда) по bTV.

Емир предупреждава Йълдъз да внимава много с Дуан, за да не ѝ навреди.

Йълдъз решава сама да управлява акциите на сина си и съобщава решението си на Дуан.

Йомер научава от Емир, че Йълдъз търси заем и предлага да я свърже с неговия банкер. Докато Йълдъз е много щастлива, а Кумру прави план, когато разбира за това.

Кумру наводнява имението, след което се обажда на баща си и му съобщава за това, като го моли да се преместят в хотела близо до тях, докато трае ремонта. Също така Кумру запълва часовете за срещи на банкер на Йомер чрез асистентската си.

Кумру съобщава на Чагатай, че баща ѝ и Йълдъз са заедно от известно време, като добавя още много лъжи. Тя му казва, че ако не вярва утре вечер да отиде и да види със собствените си очи. Само, че Чаатай не знае, че Йълдъз отива да се срещне не с Дуан, а с банкерът на Йомер, който е отседнал в същият хотел, в който Кумру накара баща си да вземе стаи докато трае ремонта.

Емир е в къщата на Йълдъз.
-Йълдъз, да не си намалила аксесоарите у дома? – пита Емир
-Намаляха, защото ги хвърлих по главата на Чаатай! Но, уви, не му разбих и носа, не си получи заслуженото!
-Как е Халит Джан?
-Слава богу, добре! Вчера г-н Дуан изчака докато си тръгнем!
-Йълдъз, внимавай, защото г-н Дуан е опасен тип!
-Семейството му ми навреди достатъчно, какво може още да ми направят?!
-Може да не ти навреди директно, а по заобиколен начин! Да те използва, за да съсипе Чаатай!
-Не, не, той знае, че аз съм невинната в тази история!
-Добре, но аз да те предупредя! Сега кажи, какъв е планът за действие?
-Виж, спешно трябва да взема кредит, но сумата е доста голяма. Ендер ми даде телефона на своя позната банкерка и аз ще отида да говоря с нея, но ти ще дойдеш с мен, в ролята на асистент, за да изглеждам по-богата и по-важна!

Действието се пренася в дома на Дуан. Той казва на дъщеря си, че излиза и я пита, тя какво ще прави, а тя му отговаря, че може да се види с Йомер. Дуан излиза, а Кумру наднича в градината на къщата на Чаатай, където той си пие кафето и говори със Седаи, че не е мигнал цяла нощ. Седаи го моли да не прави нищо във фирмата, защото всички служители ще започнат да ги обсъждат.

В този момент при Чаатай идва Кумру, която му казва, че е научила от баща си, че Халит Джан е претърпял злополука и се е притеснила, затова е дошла.

-Кумру, не трябва да си тук, особено след историята в съда!
-Чаатай, аз не съм дошла при теб като враг, но ти си толкова заслепен от невинната роля на Йълдъз, че не виждаш какво става около теб! Аз не съм лошата в тази история! Повярвай ми! Ако бях каквато ме мислеше, щях да ти разкажа каквото знам! Но, ето въпреки преживяното, аз си мълча! А, ти продължаваш да вярваш на игричките на лъжкинята Йълдъз! Ти си лъганият, но не го разбираш!
-За какво говориш Кумру?
-Не ти ли се вярва, но така ти се пада!
Кумру задейства плана си, като хвърли бомбата си на Чаатай и доволна си тръгва.

Йълдъз и Емир отиват при познатата банкерка на Ендер, за да поискат кредит. Те разбират, че им трябва гарант. Йълдъз казва, че ще отиде в други банки, а Емир обещава и той да разпита.

Емир отива в ресторанта и казва на Йомер, че от сутринта се е уморил, защото е ходил с Йълдъз в една банка, защото ѝ трябва голям кредит, „защото не ѝ стига развода с Чаатай, а и Дуан иска да я прогони от фирмата“, преувеличава малко Емир.

-Йълдъз, какво му е направила? – чуди се Йомер.
-А, тя нищо не му е направила, но той минава през всички, за да съсипе Чаатай!

Йомер казва, че му е много мъчно за Йълдъз, но се е сетил, че има една банкерка в Швейцария, която управлява парите му и идва веднъж месечно в Истанбул, защото има много клиенти, а утре същата пристига в Истанбул и той ще направи среща на Йълдъз.

-Браво! Златен си! – радва се Емир.
Действието се пренася в кабинета на Чаатай, който казва на Седай, че Кумру му е намекнала тази сутрин да не вярва на Йълдъз, защото го мами.
-Не, не се съмнявай в любовта на Йълдъз!
-Кумру, беше сигурна!
-Кумру го прави от ревност!
-Значи досега Кумру не ме ревнуваше, а сега започна да ме ревнува?! Ако не бях видял Дуан нямаше да повярвам! Обясни ми, какво прави този човек с жена ми! Дори плати в болницата за детето ми, кога станаха толкова близки?
-Не, не шефе, това не е възможно!
-Не съм сигурен, Седай!
-Аз дойдох за друго! Йълдъз е тук, охраната ми се обади!
-Йълдъз!
В същото време Йълдъз влиза в кабинета на Дуан и му казва, че е дошла да съобщи решението си, че иска сама да управлява акциите на Халит Джан и ще докажа, че мога да се справи на хората, които не вярват в това.

Дуан отвръща, че може само да уважи решението ѝ и се надява да не поставя в затруднено положение. Йълдъз моли Дуан за кабинет във фирмата. Дуан веднага се съгласява и казва, че ще каже на Мехмед да се погрижи.

В ресторанта Емир споделя на Джанер, че Йълдъз иска да тегли кредит и да отиде във фирмата. Джанер му казва, че сестра му няма да бъде доволна.
Дуан събира всички на събрание без Чаатай, но Седай му казва и Чаатай отива в заседателната зала, където Дуан е събрал Ендер, Арзу и Фейза. Влиза Чаатай и му търси сметка, защо не е повикал и него.
-Човекът, заради когото се събираме, сам ще ти съобщи! – казва Дуан.
-За какво говориш? – пита Чаатай.
-В управата на фирмата има нов човек! – отговаря с усмивка Дуан.
В този момент влиза Йълдъз и им казва, че е решила сама да управлява акциите на Халит Джан, затова е тук и ще се виждат често.
-Поздравления Йълдъз, странно решение за теб! – казва Ендер.
-Отворена съм за новости! – отвръща Йълдъз.

Фейза и Арзу също поздравяват Йълдъз.

-Това ли е последният ти удар! – пита Чаатай Дуан.
-Аз нямам нищо общо с това, г-жа Йълдъз сама го реши! – отговаря той.
-Чаатай, не всичко е свързано с теб, аз като самотна майка взех тома решение! – обяснява Йълдъз.
-Той сигурно мислеше, че ще вземе контрола на акциите, сякаш Халит Джан е негов син! – казва Ендер.

Чаатай тръгва да напуска залата, а Дуан казва на Йълдъз, че ако има проблеми с Халит Джан да му се обади. Това вбесява Чаатай, но той не го показа.

Останали сами Дуан благодари на Йълдъз, че е изпълнила молбата му, а Йълдъз му отговаря, че за нея е било удоволствие, за да види физиономията на Чаатай.

Фейза отива в кабинета на Арзу и я пита, дали няма нещо между Дуан и Йълдъз, а Арзу ѝ казва, че няма, защото Дуан обича силни жени. Но, Йълдъз ще им е от полза, ако Ендер и Йълдъз се скарат, така Йълдъз ще застане на тяхна страна и ще им помогне да изгонят Ендер от фирмата.

Емир се обажда на Йълдъз и ѝ казва, че е говорил с Йомер и той е имал някаква банкерка от Швейцария, която управлява парите му и утре е обещал да ѝ уреди среща. Йълдъз е много щастлива от новината.

Седаи отива при Йълдъз и му казва, че шефа му я вика.

Йълдъз отива при Чаатай и му казва:

-Викал си ме, но аз не съм ти подчинена, затова занапред ще идваш в кабинета ми! Казвай, каквото имаш да ми казваш!
-Йълдъз, аз ти казах колко много съжалявам, а ти продължаваш да се въртиш около Дуан.
-Когато разбра, че знам, че ми изневеряваш, ти много съжаляваше, но когато не знаех, ти беше много щастлив, Чаатай!
-Йълдъз, едно е да не можеш да ми простиш, друго е да бъдеш с най-големият ми враг! Той се заяжда с мен, а ти му се умилкваш!
-Ще правя каквото искам!
-За да, му се обадиш ако имаш проблем с Халит Джан?! Кой е той?!
-Попитай го! Аз ли го казах?!
-Чуй ме, Дуан повече няма да вижда Халит Джан, разбера ли ме? Не разрешавам да се върти около сина ми?!
-Не ти искам разрешение! Аз съм му майка и решавам, с кой да се вижда!
-Кажи ми, той ли ще ти даде пари, за да увеличиш капитала си?
-Не те засяга!
Кумру се среща с Йомер и го подпитва какво е казал Чаатай за баща му след като ги е видял с Йълдъз.
-Не знам, Кумру, а и на кой мъж му е приятно да вижда жена си с друг мъж?!
-Боже, ревнува дори Йълдъз! Но, за нея е по-добре, защото я споменават с човек като баща ми!
-Между баща ти и Йълдъз няма нищо! Сега тя си има други проблеми, търси кредит!
-Какво, без пари ли е останала?
-Трябват ѝ за работата, а се опитвам да я свържа с нашата банкерка, утре идва от Швейцария, но исках да ти кажа, че Йълдъз не е на любовна тема!

Чувайки това Кумру го разпитва, как се казва банкерката, в кой хотел ще отседнала.

В същото време Ендер бясна се обажда на Джанер и му казва, че Йълдъз ще работи във фирмата, но тя ще използва създалото се положение, за да се отърве от Арзу.
Кумру казва на асистентката си, че трябва да се свърже с банкерката, която идва от Швейцария и да ангажира всичките ѝ свободни часове до вечерта, като изпрати разни познати при нея.
-А, междудругото баща ми не знае за това, защото му подготвям изненада! – застрахова се Кумру, случайно асистентската ѝ да не каже на Дуан.

След това Кумру пита Мустафа, кога баща ѝ ще се прибере довечера, уж да си направи програмата. Той ѝ отговаря, че довечера баща ѝ е на работна вечеря.

Кумру влиза в кухнята и запушвайки мивката пуска водата, а след това прави същото с чешмата и ваната в стая си.

Прислужницата се качва при нея и казва, че чува шум от вада.

-Остави водата да тече и не казвай на никого! – нарежда ѝ Кумру.
Малко по-късно прислужницата идва и казва на Кумру, че всичко е във вода и ще се надуе. Кумру ѝ заповядва да ѝ приготви чантата, а след това да си тръгне, защото е повикала майстор.

Кумру притеснена се обажда на баща си и му казва, че къщата се е наводнила и вони ужасно от влагата и му предлага да отидат в близкия хотел. Дуан се съгласява и казва, че Мустафа ще резервира стаи и ще ѝ се обади.

Кумру е щастлива и казва, че сега е ред на Чаатай. Тя чупи една саксия на терасата, за да привлече вниманието на Чаатай. Чаатай се показва на терасата и я пита, дали е добре и я моли да дойде при него, за да му разкаже какво знае.
Кумру отива при Чаатай и му казва, че Йълдъз има връзка с баща ѝ. Тя си измисля история, която разказва на Чаатай, че отдавна се е съмнявала, че баща ѝ има връзка, но не си е представяла, че е с Йълдъз.
-Кажи ми, как ги видя?
-Научих, че баща ми е наел стая в хотел (казва му хотела, в който тя каза на баща си да вземе стаи, заради наводнението, а най-интересното е, че там ще отседне и познатата банкерката на Йомер), понякога се прибира чак сутрина, затова го проследих и така разбрах, че се среща с Йълдъз.

Чаатай не иска да повярва.

-Чаатай, разбери тази жена иска само пари, сега намери по-богат и те заряза! Еха, а сега ще получи и обезщетение и от теб! Ако не ми вярваш проследи ги. Баща ми днес има работна вечеря, но изпрати Седай и ще видиш, че Йълдъз утре ще отиде в хотела!
-Може би ще отиде за нещо друго! – отвръща Чаатай.
-Мислиш, че Йълдъз ще отиде вечерта в хотела за нещо друго! Не ставай смешен! Спомни си за нас! Защо мислиш, че баща ми се раздели набързо с Ендер?
-Защото е разбрал, че Ендер е много лошо жена!
-Не, Ендер беше само параван, с който да крие реалността!
-Но, Ендер как се е хванала на въдицата?!
-Говорим за баща ми все пак! Жените се редят на опашка за него! Още ли не ми вярваш?
-Не съм ти казал, че не ти вярвам, но не додумвам!
-Чаатай, след като не ми вярваш, отиди и виж с очите си, Йълдъз ще отиде там!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...