Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.25 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Доган казва на Ендер, че не я иска в личния си живот. Чаатай моли Йълдъз да свали възбраната върху акциите, защото Доган го притиска, а Йълдъз отказва да се споразумеят. Чаатай е безпомощен. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 25 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 22 март 2023 (сряда) по bTV.

В сезон 5, епизод 24 на турския сериал „Опасно изкушение“ Арзу и Кумру решават да развалят приятелските отношения между Йълдъз и Ендер. Дали ще успеят?


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.25 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 22 март 2023 (сряда) по bTV.

Кумру се опитва да убеди баща си, че Йълдъз е много хитра жена.

Джанер не може да изкопча информация от жената от банката и краде любимата ѝ котка.

Чаатай моли Йълдъз да свали възбраната върху акциите, защото Доган го притиска, а Йълдъз отказва да се споразумеят. Чаатай е безпомощен.

Ендер споделя на Доган какво е разбрала за Арзу, а Доган ѝ казва, че тя е много умна и винаги трябва да имам човек като нея в служебния си живот, но не я иска в личния си живот!

Някой се обажда на Йълдъз и ѝ казва, че ако иска да разбере за миналото на Кумру, трябва да даде родителските права на Чаатай!

-Како, това с Йълдъз и Кумру ще се обърка! – предупреждава Джанер сестра си, които се прибират у дома, след срещата на Ендер с Йълдъз, а след това и Кумру в ресторанта на Йомер.
-И аз мисля така! – отговаря Ендер.
-Е, като мислиш така, вземи мерки! – казва Джанер.

-Мерките са да спечеля доверието на Доган и заздравя позициите си в живота му! - отвръща Ендер.
-Како, имаш ли толкова време, Йълдъз ти се обиди!
-Джанер, аз ѝ обясних и мисля, че тя ме разбра! Спокойно! Ако докажем, че Арзу върти номера зад гърба на Доган няма нужда Кумру да ме приеме! Тази вечер трябва да изтръгнеш признание от жената от банката, а ако не стане, помисли с какво може да я заплашим, а утре ще нанесем последните щрихи!
Действието прескача във вечерта. Джанер влязъл в образа на италианец и отива на вечеря в дома на жената от банката. Джанер не може да изкопчи нищо от жената, но разбира, че тя има котка, на която държи много.

Действието се пренася в дома на Доган. Кумру отива при баща си и го пита, дали Ендер ще идва таза вечер, а той отговаря, че му се е обадила, че ще си остане вкъщи, защото била уморена. Кумру казва на баща си, че днес са се засекли с Ендер, която си хапвала с Йълдъз, но като я видяла се стреснала.

-Защо да се е стреснала, ние знаем, че е приятелка с Йълдъз!
-Но, Йълдъз не знаеше, че тя се опитва да се сближи с мен, но вече го научи!
-Кумру, май забрави за своя проблем, сега с това ли се занимаваш?!
-Няколко неща предизвикаха вниманието ми, като алергията, която новият крем предизвиква у хората – Йълдъз го е направила!
-Сценариите, които си измисляш, за да се изкараш права, не са убедителни!
-Татко, Йълдъз само изглежда наивна, тя е нещастна жена, която напада хората, тъй като мъжът ѝ не я обича! Прави се на жертва, за да я съжаляват хората, но ми създаде главоболия!
-Ще ти създаде, та ти нейният мъж… Слушай, тук ти си тази, която не е права! Ела на себе си и чакай случката да се забрави!
-Добре!

Действието прескача на сутринта. Ендер вижда котка в хола си, а Джанер казва на сестра си, че жената е изпила две чаши и е заспала, а той е направил друг план:

„Отвлякох синът на жената!“

Ендер неразбираща пита брат си, за какъв син говори?! Джанер показва котката и казва, че това е Хюсню, синът на жената и той планира да я изнуди с котката.

Джанер се обажда на жената с преправен глас и ѝ казва, че ако иска да си получи котката, трябва да му каже, каква е връзката ѝ с Арзу… Жената си признава, че с нея са съученички и тя е спряла рефинансирането, а сред като се е върнала е помолила да го одобрят. Джанер ѝ казва да напише всичко на хартия и да се подпише.

Йълдъз с адвокатката си се среща с Чаатай и адвоката му. Адвокатът на Чаатай казва, че те искат да се махне запорът върху акциите. Адвокатката на Йълдъз отговаря, че не е възможно.

-Йълдъз, какво искаш да направиш? – пита Чаатай.
-Ти, си мислиш, че всичко приключи на приема, но ти и любовницата ти ме направихте на глупачка, това дори ти е малко! – отговаря ядосана Йълдъз.
-Г-нДоган ме притиска! Трябва да продам част от акциите си!– отвръща Чаатай.
-Не ме интересува! Имаш много имущество, продай него! – казва Йълдъз.
-Кога се превърна в такъв човек? – пита Чаатай.
-Получих озарение, докато ти беше с любовницата си! – все така ядосано отговаря Йълдъз.
-Г-н Чаатай обича жена си и не иска да се развежда! – намесва се адвоката на Чаатай.
-Но, жена му не го обича! – казва Йълдъз.
-Клиентката ми е решена на развод, затова подадохме иск, ако премете споразумението, ще трябва да подпишете този документ! – добавя адвокатката на Йълдъз и подава документа на адвоката на Чаатай.
-Йълдъз, не го прави! – казва Чаатай.
-Късно е, Чаатай! – отвръща Йълдъз.

Адвоката връща документа на адвокатката, като казва, че не е възможно да приемат това. Адвокатката казва, че са го очаквали и това не е проблем за тях, защото ще вземат всичко, което са поискали!

Йълдъз казва, че след като срещата е приключила, тя ще си върви. Адвокатът на Чаатай предлага да измислят компромисен вариант, а Йълдъз му отговоря, че това е компромисният вариант и отсега нататък, ще са в контакт с адвокатката ѝ.

Чаатай настига Йълдъз и ѝ казва, че те не са двойка, която ще враждуват. Йълдъз му отговаря, че те не са двойка и не може да ѝ е враг, заради обезщетение, защото трябва да си плати за делата.

-Проблемът не са парите!
-А, какво?
-Искам да поговоря с теб, Йълдъз!
-Говори с Кумру!
-Това с Кумру приключи!
-Това си е ваша работа, а аз няма да се откажа от делото! Ако не можеш да ми заплатиш каквото искам, говори с бъдещият си тъст да не те притиска!
-Йълдъз, може ли да видя Халит Джан?
-Може, но когато ме няма, но от сега нататък съдът ще определи, в кои дни ще го виждаш!

Ендер отива при Доган и му разказва какво е научила за Арзу и му казва, че във фирмата човекът, на който може да се довери е тя и го пита, не е ли безсмислено Арзу да е изпълнителен директор на компанията.

-Нима не мислиш, че не знам всичко това?! Според теб глупак ли съм? Аз разбирам преди всички, кой, какво и кога прави, но те поздравявам, трябва доста да си се потрудила, за да получиш тази информация! Възхищавам ти се, ти си силна и амбициозна жена! Постигаш целите си и си безмилостна срещу враговете си! Винаги трябва да имам човек като теб!
-Благодаря! – казва с усмивка Ендер.
-Но, само в служебния живот, не те искам в личния си живот! Предпочитам по-наивна и обикновена връзка, защото не искам да мисля постоянно какво се върши зад гърба ми!

Ендер изглежда шокирана от думите на Доган.

В същото време някой се обажда на Йълдъз и ѝ казва, че ако иска да разбере за миналото на Кумру , трябва да даде родителските права на Чаатай!
-Не мога да го направя! – отговаря Йълдъз.
-Тогава забрави! Ще се обадя отново, може да си размислила!

Емир, който е с Йълдъз я пита, какво става, а тя му отговоря, че се е обадила някаква жена, която знае, че проучват миналото на Кумру.

Йълдъз си мисли, че Чаатай стои зад това и отива да му потърси сметка.

Действието се пренася в дома на Кумру. Разбираме, че докато Йълдъз е била в болницата, за да научи за минало на Кумру, една от служителките я разпознава и съобщава на Кумру.

Кумру кара същата жена да се обади на Йълдъз, за да може Йълдъз да си помисли, че Чаатай го прави, за да вземе настойничество над детето ѝ и Йълдъз си помисли, че все още се среща с нея и така да създаде хаус.

-Йълдъз, трябваше да си остане вкъщи и да си гледа детето, а не да се занимава с мен, защото каквото ми направи, тъпкано ще ѝ го върна! Чаатай и Йълдъз ще се напрегнат преди делото! – казва доволна Кумру.

Действието се пренася в компанията. Фейза се обажда на Чаатай и го пита, къде е защото е иска да изпие кафето си с него. Чаатай ѝ отговаря, че днес е решил да си остане вкъщи, за да помисли върху някой неща. Фейза решава да отиде в дома на Чаатай, защото той е много важен за нея.

В същото време Йълдъз пристига в компанията, за да потърси сметка на Чаатай, но Седаи ѝ казва, че Чаатай днес си е останал вкъщи. Йълдъз казва на Седай, да каже на Чаатай, че не може да ѝ вземе сина ѝ, само защото са разбрали, че разследва Кумру и следата е довела до болницата, и са се мобилизирали да заличат информацията! Докато Йълдъз буйства от гняв, някой, който чува разговора им със Седаи, и веднага съобщава на Доган, че Йълдъз разследва миналото на Кумру в болницата.

Фейза пристига в дома на Чаатай. Тя го моли да ѝ разкаже какво се е случило като го хваща за ръка. Чаатай казва, че последните случки са му дошли в повече. Феюза му отговаря, че е прав, но тя е при него.

Действието се пренася в съседното имение, където домашната помощничка казва на Кумру, че в съседната къща е дошла една жена, която е много красива, но е Йълдъз.

Кумру си мисли: „Да не би Чаатай, да е имал друга жена и да е мамил и двете ни с Йълдъз?! И мен да е правил на глупачка толкова време?! Не мога да го приема!“

Действието се връща при Чаатай и Фейза. Фейза казва на Чаатай, че иска да сподели нещо с него, което от дълго време иска да му каже и се е колебаела, дали да го направи.

-Какво става, Фейза?

Фейза хваща Чаатай за ръка и го моли да седнат, за да поговорят. Точно така хванати за ръка ги вижда Кумру.

-О, надявам се, не ви притеснявам! – казва тя.
-Кумру?! – изненадан е Чаатай да я види.
-Що, за човек си ти, колко герои играеш, кажи?!
-Какво става?
-Не искаш да разбереш, защото не ти отърва! Но, аз разбрах, ти май много обичаш да имаш резерви!
-Стига глупости! Чуваш ли се какво говориш?!
-Не говоря глупости! Какво, ред е на Фейза ли или тя винаги е била с нас?!
-Стига! Излез, ще говорим после! – казва ядосан Чаатай, като показва вратата на Кумру.
-Сега ще говорим! – казва Кумру.
-Може ли да взема думата, аз всичко ще изясня! – казва Фейза.
-Какво ще изясниш? – пита Йълдъз, която току-що пристига. -Не знаех, че и ти имаш нещо за изясняване! След като всички сте се събрали тук, нека всеки да си излее мъката! Никъде няма да ходим, преди да си кажем всичко!

Всички мълчат.

-Защо мълчите? Говорете! Какво става тук? – пита ядосана Йълдъз.
-Не знам каква си мислиш, но Чаатай не дойде на работа и дойдох да го проверя! Аз си тръгвам Чаатай! До скоро! – казва Фейза и си тръгва. След нея си тръгва и Кумру.

Останали насаме Йълдъз пита Чаатай, защо иска да ѝ вземе сина, защо я следи? Чаатай отговаря, че не разбира за какво говори.

Доган се обажда на жената от болницата и я пита, дали Йълдъз е идвала в болницата. Жената му потвърждава, че е идвала. Доган я моли ако Йълдъз дойде втори път да му се обиди. Доган се чуди откъде Йълдъз има тази информация и казва знае.

Жената от болницата се обажда на Кумру и казва, че е станало точно така, както тя е казала.

-Май, някой ти се е обадил?!
-Да, баща ти ми се обади!
-Значи Йълдъз е вдигнала фирмата във въздуха, затова той ти се е обадил!
-Поздравявам те, добре си разбрала врага си!

-Нямам нищо общо с това, просто знам, какъв е капацитетът ѝ! Йълдъз си е наумила да ме посрами, но си го получи, много ти благодаря!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...