Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.19 (bTV) – какво ще се случи...

1 коментар

Йълдъз получава наградата за най-продаван продукт и на церемонията по връчването, разкрива връзката на Чаатай и Кумру. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 18 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 8 март 2023 (сряда) по bTV.

В сезон 5, епизод 18 на турския сериал „Опасно изкушение“ Доган сглобява всички парчета от пъзела и разбира, че Йълдъз знае за дъщеря му и Чаатай. Ендер организира парти-изненада за годишнината от сватбата на Йълдъз и Чаатай. Кумру вижда щастието им и се разстройва.


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.19 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 8 март 2023 (сряда) по bTV.

Доган иска да говори с Йълдъз, за да ѝ попречи да направи нещо, с което да злепостави дъщеря му, но не може да се свърже с нея. Доган бърза за церемонията по награждаването, но не стига до сцената, преди Йълдъз да излезе на нея.

Йълдъз благодари за награда и разкрива връзката на Чаатай и Кумру.

Първо Кумру напуска сцената под надзора на баща си, а след това Йълдъз, която дава годежния си пръстен на Чаатай и под бурните аплодисменти на присъстващите напуска събитието.

Доган е много ядосан и жестоко се кара на дъщеря си.

Чагатай пристига в имението и разбира, че Асуман, Йълдъз, Халит Джан и, разбира се, Айсел са си отишли. Става му много тъжно.

Седеи му обещава, че работите ще се оправят, но незабавно трябва да прекрати връзката си със съседката.

Чаатай блокира телефона на Кумур.

Йълдъз ядосана пита майка си, дали е добре и защо е наговорила такива неща на Фейза. Асуман ѝ отговаря, че тя не е добре, след като реагира така, защото тя единствено иска да спаси брака ѝ, а тя вместо да ѝ благодари защитава Фейза. Йълдъз казва на майка си, че не е Фейза е любовницата и бързо излиза.

Камерата ни показва Четин, който следи Йълдъз.

Рана се обажда на Йълдъз и ѝ казва, че нейният шампоан е рекордьор по продажби и тя ще вземе наградата тази година. Тя ѝ обяснява, че колегите ѝ ще изпратят подробности за тържеството по случай връчването на наградите. Йълдъз си говори сама, че се е нуждаела точно от такава ситуация.

Йълдъз отива при адвокатката си, а Четин се обажда на Доган, за да му каже, че Йълдъз е в адвокатска кантора. Доган му казва да проучи кантората.

Йълдъз казва на адвокатката си, че около нея обвиняват невинни хора, вече не са ѝ останали сила и решила да сложи край на този театър.
-С доказателства или не, моля ви да заведете дело от мое име!
-Добре ще заведем дело и подготвим протокол по взаимно съгласие.
-Не, аз не мога да сложа този протокол пред Чаатай, но ще ви помоля да изчакате един ден и тогава да заведете делото, защото трябва да свърша нещо!
Асуман и Ендер се срещат. Асуман ѝ казва, че Йълдъз настоява, че не Фейза е любовницата на Чаатай, сякаш знае коя е, но не иска да ѝ каже.
-Йълдъз, знае, че Чаатай е с друга жена и го крие от нас! Боже, не ме разсмивайте, г-жо Асуман!
-И защо не, Ендер, може да е подготвила друг план и се съобразява с него!
-Невъзможно! Не може да действа без мен! Непременно трябва да се включа и аз! Йълдъз се нуждае от моята помощ!
Четин се обажда на Доган и му казва, че не знае, с кой се е срещнала Йълдъз, но кантората е собственост на една адвокатка, която е много добра в бракоразводните дела.
-Дано не ни сполети това, от което се страхувам! Йълдъз излезе ли?
-Да излезе! Аз я следя и ако не се отбие никъде след малко ще е вкъщи! Звънни ми когато се прибере, защото трябва

Йълдъз отива при Кумру и я пита, какво е станало снощи, защо е изчезнала. Кумру ѝ обяснява, че ѝ е станало скучно и си е тръгнала. Йълдъз казва на Кумру, че нейният продукт е най-продаваният и ще получи награда за това, затова кани и нея на награждаването. Кумру ѝ казва, че няма да може да дойде, защото има ангажимент.

-Е, след като не може да дойдеш, ще ти изпратя моя снимка с наградата! Доскоро, скъпа!

Кумру става от стола и се провиква след Йълдъз, че може би ще дойде. Йълдъз ѝ казва, че ще остави името на входа.

„Нещастна селянка! Ако аз се появя там, кой ще те погледне?!“ – мърмори Кумру, гледайки след Йълдъз.

Четин се обажда на Доган и му казва, че Йълдъз се отбила при Кумру, а сега се прибира у дома, а също така и Чаатай е дошъл.

Доган казва на Четин, че не може да говори с Йълдъз в присъствието на Чаатай и го моли да му съобщи утре, когато Чаатай напусне къщата.

Сутринта Четин се обажда на Доган, за да му каже, че Чаатай е излязъл. Доган казва на Четин да провери, дали може да се срещне с Йълдъз. Четин разбира от Айсел, че Йълдъз е излязла рано сутринта. Четин отива и казва на Доган, че Йълдъз не си е вкъщи, а той е чакал от 7 часа сутринта пред къщата на Йълдъз, значи тя е излизала преди това. Доган прави опит да се обади на Йълдъз, но телефонът ѝ е изключен.

Действието прескача във вечерта.

-Четин, не ми казвай, че няма вести от Йълдъз?
-Вкъщи я няма, не е ходила при адвоката, сякаш е потънала вдън земя! Майка ѝ и детето ѝ не са вкъщи, телефонът е изключен!
-Нали ти е ясно, че това не е нормално?! Питах и Ендер, не я е виждала! Днес не са се чували! Обади се, ако научиш нещо!

В този момент идва Арзу, която е наминала да си вземе някой неща и кани Доган да дойде с нея, за да ѝ види новото ѝ жилище, като отбелязва, че и Кумру не си е вкъщи.

Доган я пита, откъде знае, че Кумру не си е вкъщи, а Арзу му отговаря, че тази вечер е на събитие на съседката.
-На Йълдъз ли?
-Да на Йълдъз?
-Какво е това събитие?
-Не, не знам! Какво става?
-Знаеш ли къде е събитието?
-Мисля, че в хотел „Джен“!

Доган веднага излиза. Той се обажда на Ендер и я пита, защо не е на събитието на Йълдъз. Ендер е изненадана и му казва, че сега разбира от него. Доган ѝ казва, че ще ѝ се обади после.

-Джанер, Йълдъз какво събитие прави? Емир, ти знаеш ли нещо?

Емир отговаря: -По-добре да не ви обяснявам, а вижте сами!

Емир пуска директното излъчване от събитието по награждаването.

Доган се опитва да се свърже с Кумру, но тя не му се обажда. Изнервен Доган моли Четин да побърза.

В същото време канят Йълдъз, за да получи наградата за най-продаван продукт. Йълдъз излиза на сцената и казва, че тази награда е била голяма изненада за нея и иска да благодари на някой хора. Йълдъз казва, че иска да покани на сцената съпруга си Чаатай, който винаги е бил нейна опора. Йълдъз казва, че тук е и нейна близка приятелка, която е насърчила с бизнеса с шампоаните, като посочва Кумру и я кани на сцената.

Камерата ни показва Ендер, която се чуди, какво се опитва да направи Йълдъз.

Камерата ни показва също така Доган и Четин, който са вече в залата.

Йълдъз продължава с речта си:

-По-принцип винаги говоря това, което мисля и не съм човек, който прави планове. Но любимият ми съпруг, който ме научи да правя планове и метресата му Кумру очакват овациите ви!

Камерата ни показва шокираните физиономии на Ендер и Джанер.

Кумру и Чаатай не помръдват от неочакваният удар на Йълдъз.

Кумру тръгва да слиза от сцената.

-Къде отиваш? – пита Йълдъз, като хваща Кумру за ръката. – Празнуваме разпадането на семейството ми!
Йълдъз казва на микрофона, че посвещава наградата на скъпия си съпруг и любимата си приятелка, която се оказала негова метреса.

Разплакана Кумру слиза от сцената.

-Аплодисменти за метресата! – казва Йълдъз на микрофона. Всички в залата започват да ръкопляскат, а Кумру шокирана стои като замръзнала.

Доган се притичва и хваща дъщеря си и извежда от залата.

-Йълдъз, виж! – опитва се да се оправдае Чаатай.
-Чаатай, спри! Отсега нататък, ще разговаряме само пред съда! – отсича Йълдъз като поставя в ръката му халката и годежния пръстен.

Йълдъз напуска залата под бурните аплодисменти на събралото се множество.

Чаатай тръгва след нея, но Седаи го спира, като му казва, че сега не е моментът да говори с нея.

Действието се пренася пред хотела, където множество от репортери и камери посрещат Кумру и Доган. Доган и дъщеря му се качват в колата, без да кажат нищо.

Доган е много ядосан на дъщеря си.

-Татко, защо вярваш на Йълдъз?
-Вие много сте я огорчили, затова ви злепостави пред цялата страна! Защо имаш връзка с женен мъж и си приятелка с жена му?
-Не съм приятелка с никой!
-Замълчи, преди да е станало нещо непоправимо! Знаеш ли, какво ще ти струва тази грешка? Ще си жената съсипала едно семейство!
-Нямаше семейство! Чаатай ме обича, той е нещастен с Йълдъз, сам ми го каза!
-Ти повярва ли му?! Всеки мъж лъже така! Нима трябваше да ти каже, че няма намерение да се развежда!
-Чаатай, щеше да се разведе!
-Толкова ли си глупава, така ли щеше да се държи, ако имаше намерение да се разведе! Колко пъти бяхме с тях, ти не се ли убеди лично, че стои плътно до съпругата си!
-Преструваше се! Чаатай ме обича!
-Къде е сега Чаатай, къде е мъжът, който те обича?!

Кумру мълчи. Доган продължава:

- Да ти кажа ли, къде е?! При съпругата си, а теб остави да се справяш сама с всички клюки по твой адрес!

Кумру продължава да мълчи, вбесен Доган ѝ повишава тон и я пита, дали е разбрала?!

-Никога не съм се чувствал така унизен! Какво ли не направих, за да не ти излезе име! А, ти докъде ни докара, заради любовника си!
-Много съжалявам!

Идва Арзу и ги пита, какво правят.

-Миличка, какво е станало? – пита Арзу.
-Арзу, какви ги говориш, Кумру не е невинна жертва! Наясно ли си!
-Добре, Доган, нищо не съм казала!

Доган излаза на терасата, а Арзу пита Кумру, как е станало това, а тя отговаря, че сигурно Чаатай се е издал. Арзу казва, че не пита за това, а как е стигнала до тук, като я пита, не познава ли баща си, а освен това са им и съседи.

Ядосана Кумру отговаря, че не е правила такива тънки сметки, преди години са били заедно с Чаатай, а след това са се срещнали и започнали от начало и стигнали до тук.

-Обичаш ли го?
-В началото ми беше интересно, забавлявах се, а след това не остана и помен от това! Първо беше много хубаво, носех се върху облаците, а след това остана мъката! Не знам какво стана, всичко се обърка! Жена му, детето му, бракът му, всичко!
-Защото си се влюбила!
-Така ли?
-Да, скъпа!
-Моля те, направи нещо! Успокой баща ми!
-Добре, но няма да е лесно, подготви се!
Йълдъз се прибира в новото си жилище, което преди това е наела и пита майка си, дали я е гладела.
-Да, дъще, злепостави ги пред цялата страна!
-Мамо, харесва ли ти, новата ни къща?
-Да, миличка!
-Отивам да си взема душ и ще дойда да си поговорим, а и вземи тази огърлица, която Чаатай ми подари и хвърли в боклука.

Чаатай се прибира в къщата си и пита прислужницата, дали Йълдъз се е върнала. Тя изненадана го пита, дали не знае, че Йълдъз, Асуман и детето, днес са се изнесли от къщата, а и Айсел е напуснала.

Чаатай тъжен обикаля из пустите стаи, а след това вижда на пода една играчка на Халит Джан и замислен сяда в гостната.

Действието се пренася при Йълдъз, където разбираме, че тя е казала на майка си, вечерта преди награждаването, че утре се изнасят от тук, защото Чаатай ѝ изневерява с Кумру. Тя е наела къща и Емир ще ѝ помогне да се преместят с Халит Джан. Също така ѝ казва, да си изключи телефона и да не разговаря с никого.

Асуман пита Йълдъз, дали Чаатай знае за тази къща. Тя отговаря, че никой не знае, а Чаатай ще позвъни няколко дни, а след това ще спре. Йълдъз предупреждава майка си, да не си включва телефона, защото покрай станалото, много хора ще звънят.

Асуман ѝ казва, че рано или късно трябва да се срещнат, нали трябва да вижда Халит Джан.

-В момента не мога да мисля за нищо, но ще искам да разосинови Халит Джан.
-Така ще накажеш и Халит Джан!
-Чаатай ме гледаше в очите и ме излъга! Били са любовница с Кумру, а той чак приятелки ни направи! Ако мислеше за мен или детето, това нямаше да се случи!

Ендер се обажда на Доган и го пита как е, и как е Кумру. Той ѝ отговаря, че не са добре. Ендер му предлага да дойде, защото ако поговори с нея, може да се поотпусне. Доган ѝ отговаря, че сега не му се говори с никой.

Ендер казва на брат си, че може да извлече полза за себе си, като стане мост между Доган и Кумру, защото тя е уверена, че Доган е на ръба да се откаже от дъщеря си, а същото така, конфликта между Доган и Чаатай, също е в нейна полза. И така ще бъде на върха и във фирмата и в личния си живот.

-Како, има един малък проблем!
-Какъв?
-Йълдъз, тя е враг номер едно на Кумру и ако си близка с баща ѝ, Йълдъз ще се разсърди!
-Ние не се сърдим, че е скрила всичко от нас, тя защо да ни се сърди?! А и ние няма да се издаваме, защо цял живот да се съобразяваме с Йълдъз?!

Седаи идва при Чаатай и виждайки го в какво състояние, го пита, дали е добре. Чаатай му отговаря, че къщата е празна и те са си отишли. Седаи му обещава, че ще разбере къде са и всичко ще се нареди.

-Как ще се нареди? Йълдъз е знаела всичко! Кой знае от кога крие? Видя състоянието ѝ!
-Говори с г-жа Йълдъз, обясни ѝ всичко! Признай грешката си и помоли за прошка!
-Телефонът ѝ е изключен и майка ѝ не се обажда!
-Аз ще ги намеря, но първо се спаси от съседката!
-Не говори с нея, не я виждай! След като г-жа Йълдъз ти прости, веднага ще се махнете!
-Няма да остана, нито миг, само Йълдъз да ми прости! Ще направя, каквото поиска!
Седаи си тръгва , а Чаатай блокира телефония номер на Кумру.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...