Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.17 (bTV) – какво ще се случи...

2 коментара

Кумру е бясна сред като вижда афиша, на който Йълдъз рекламира шампоана си за коса и отива да ѝ потърси сметка. Асуман проследява Чаатай и така проваля плана на Йълдъз. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 17 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 1 март 2023 (сряда) по bTV.

„Опасно изкушение“ с.5, еп.18 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ с.5, еп.18 (bTV) – какво ще се случи...

Доган сглобява всички парчета от пъзела и разбира, че Йълдъз знае за дъщеря му и Чаатай. Ендер организира парти-изненада за годишнината от сватбата на Йълдъз и...

В сезон 5, епизод 16 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз най-накрая постига целта си, като прави Кумру за смях! Йълдъз поставя камери в къщата, която нае Чаатай, но дали ще види Чатай и Кумру заедно…

НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.17 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 1 март 2023 (сряда) по bTV.

Кумру е бясна сред като вижда афиша, на който Йълдъз рекламира шампоана си за коса и отива да ѝ потърси сметка.

Асуман, която чу разговор на Чатай го подозира и последва. Чаатай, разбира се, успява да обори обвиненията на тъща си с лъжи, но появата на Асуман проваля плана на Йълдъз.

Как ще реагира Кумру, когато Чаатай ѝ изпраща съобщение да не идва.

Ендер прави план, за да се отърве от Арзу.

Асуман крие от дъщеря си какво е направила. Йълдъз също не казва нищо. Асуман се среща с Ендер и Джанер за съвет.

Чаатай прави изненада на Йълдъз, като дава на Халит Джан новите му лични документи, а на нея подарява огърлица.

Разбираме, че Чаатай и Кумру са имали връзка, преди Чаатай да срещне Йълдъз.

Действието продължава от предния епизод. Докато Йълдъз наблюдава камерите в наетата къща от Чаатай при нея пристига Кумру.

Йълдъз е видимо изненадана.

-Йълдъз, ние двете с теб, трябва да си поговорим!
-Кумру, какво търсиш тук?
-Преди малко излязох от нас и какво да видя, не можах да тръгна, преди да те видя!
-Какво си видяла?

Действието се връща назад и разбираме, че Кумру е видяла афиша, на който Йълдъз рекламира шампоана си за коса. Действието се връща в сегашно време. Ядосана Кумру държи сметка на Йълдъз, как може да се договори с фирмата, на която тя е отказала. Йълдъз отговаря, че е разбрала, че заради случката с крема, те не искат да работят с нея.

-Аз им отказах! Изненадана съм, че ти си побързала и си се договорила с тях!
-Не беше така! Те непрекъснато ми звъняха и изпратиха хора, които да ме убедят и накрая се съгласих! Какво, ти да не се сърдиш?
-Как да се сърдя, стори ми се странно!
-На мен ми изглежда интересно, рекламират шампоани, кремове и аз реших да се позабавлявам, но ако си толкова разстроена ще се откажа.
-Йълдъз, въобще не съм разстроена! Не ми хареса марката и затова се отказа да работя с тях, но ти трябваше да ми кажеш, че започваш работа с тях. Надявам се да не се разочароваш!

Йълдъз безгрижно отговаря, че надали ще се разочарова, защото не отдава голямо значение на работата, защото за нея са важни семейството и приятелите. Кумру казва, че това е искала да обсъди с нея и си тръгва.

„Нагла мръсница!“, говори си сама Йълдъз.

Йълдъз включва отново телефона си, за да разбере какво става в къщата наета от Чаатай.

Йълдъз е шокирана да види в майка си!

Асуман е бясна! Тя пита Чаатай, как може да изневерява на прекрасна ѝ дъщеря! След което го пита, къде е другата и кога ще дойде. Чаатай казва, че откак е дошла повтаря едно и също, но както вече е разбрала, той е сам тук.

Асуман го пита, чия е тази къща, а Чаатай отговаря, че негова и е дошъл да види как върви ремонта, защото в края на седмицата ще дойдат с Йълдъз. Асуман го пита, какви са тези приготовления, като посочва нещата на масата, а Чаатай отговаря, че е огладнял и няма да ѝ дава обяснения.

-С какво право ме обвинявате?
-Не ме прави на глупачка! Чух разговора ти на излизане от вкъщи!
-Значи сте ме проследили?
-Естествено! Много добре те чух да казваш на любовницата си, че и тя ти липсва!
-Много голямо въображение имате! Говорих с майка си!
-Говорил с майка си?! И къде ще се срещнете с нея? Доколкото знам тя е в Америка.
-Точно така в Америка е, но аз щях да ходя на гроба на баща ми и щях да говоря с мама с видео! Винаги правим така!

Асуман му казва, че не е повярвала на нито една негова дума, но тя е тук, за да го предупреди, че никой не може да наранява дъщеря ѝ. Ако Йълдъз разбере, веднага ще се разведе с него, затова му казва час по-скоро да приключи с тази връзка.

Чаатай казва, че няма какво да приключва, а тя да престане с измислиците си!

-Казах ти, каквото трябваше да ти кажа, за да не съжаляваш после! Няма да кажа на Йълдъз, защото не искам да я тревожа! В противен случай не бих се спряла пред нищо!

Ядосан Асуман напуска къщата.

-По дяволите! – ударя с юмрук по масата Чаатай.
Действието се връща при Йълдъз, която се ядосва на майка си, че е проследила Чаатай и е провалила плана ѝ.

В същото време Кумру получава съобщение от Чаатай „Не идвай!“. Кумру се чуди какво е станало и се обажда на Чаатай. Той ѝ казва, че е възникнал спешен проблем в офиса.

Кумру се ядосва, и пита Чаатай, как може да има по-спешна робота от това да се види с нея. Чаатай отново повтаря, че има срешен проблем в кампанията. Бясна Кумру му отговаря, че след като има нещо по-важно от нея, повече няма да се виждат.

Чаатай отива в компанията и казва на Седай какво се е случило днес и му казва да се отърве от къща, защото повече няма да ходи там. Седай му казва, че има много хубаво семейство и го съветва да спре с това увлечение, а и днес ще вземат и документа на Халит Джан.

Ендер прави план как да се отърве от Арзу. След като разбра, че Арзу си търси шофьор, тя казва на Джанер да изфабрикува сивита на шофьори и да повика Емир. След малко Емир идва в кабинета на Ендер.

-Емир, във фирмата има лице, което ме притеснява и се налага при нея да се намести наш човек, за да ни информира за нейните действия. И сега ще отидеш с Джанер в личен състав и ще заявиш, че ще кандидатстваш за шофьор, а ние с Джанер ще сведем кандидатите до един човек и ще купим този, който искаме да вкараме в играта. Джанер като заведеш Емир в личен състав, говори с човек! – дава нареждания Ендер.

Чаатай се обажда на Йълдъз, че Седай му е показал голям афиш с нейна снимка, точно срещу тяхната къща и много се изненадал. Йълдъз отговаря, че се го сложили сутринта, но той явно много е бързал и не го е видял. Чаатай я пита, защо не му е казала, че се занимава с това, защото той е щял да я подкрепи. Йълдъз му отговаря, че е искала да бъде изненада. Чаатай казва, че и той има довечера изненада за нея.

Арзу се прибира в къщи и пита Кумру, дали е видял афиша пред врата и дали не подценява това момиче. Кумру казва на Арзу да бъде по-ясна.
-Кумру, нали нямаш нищо общо със съпруга на тази жена?
-Ти си полудяла!
-В такъв случай, той ти е хвърлил око!
-Това е възможно! Виж жена му, виж мен! Дели ни цяла вселена!
-Чувствам те като сестра и не искам да страдаш!
-Арзу, между нас няма нищо! Престани!
-Добре, добре, исках само да те предупредя!
-Нямам нищо общо с този мъж!
Асуман се прибира, но не казва нищо на Йълдъз, но решава да сподели с Ендер и Джанер, за да решат какво да правят и се среща с двамата.

Асуман им казва, че Чаатай изневерява на Йълдъз, защото е чула негов разговор, а след това го е проследила и той е отишъл в една къща. Ендер казва, че и тя е щяла да направи същото и я пита, какво е станало след това. Асуман ѝ казва, че след като Чаатай я е видял, я е засипал с куп лъжи и вече е сигурна, че трябва да се избавят от Фейза, но не може да го направи без тяхна помощ.

Вечерта Чаатай прави изненада на Йълдъз, като дава на Халит Джан новите му документи за самоличност.
-Не се ли радваш? – пита Чаатай.
-Радвам се, но бях забравила за това! – отговаря Йълдъз.

Чаатай подава една кутия на Йълдъз и казва, че това е подарък за нея. Йълдъз го пита защо, а той отговаря, защото е най-добрата майка и съпруга, които е виждал. Йълдъз отваря кутията и казва, че много мило от негова страна, но всъщност си мисли „Семейство сме бил, кой знае откога въртиш любов с жената, която мислех за своя приятелка! Осъден си да ни изгубиш! “

Кумру излиза на терасата и вижда как Чаатай си играе с Халит Джан. Тя си казва, че е жалко, че го е срещнала. Действието се връща назад и разбираме, че Чаатай и Кумру са имали кратка връзка, преди Чаатай да срещне Йълдъз. И една вечер са се срещнали случайно в едно заведение, където Чаатай е бил на бизнес вечеря, а след това Кумру го е поканила да се позабавляват в друго заведение. В края на вечерта Чаатай разбира, че Кумру си търси вила край Босфора, а Чаатай ѝ казва, че вилата до неговата къща е свободна и ѝ предлага да ѝ даде телефона на неговия брокер, за да го пита. Чаатай предлага Седай да я закара, а той да си вземе такси. Кумру се съгласява. Колата на Седай, в която е Кумру и таксито, в което е Чаатай пътуват успоредно, а на червен светофар Кумру се премества в таксито на Чаатай и сутринта се събуждат двамата в едно легло.

-Кумру, нали знаеш, че съм женен?
-Не, не знаех, но това няма значение!
-Изкарахме чудесна нощ, не искам да те огорчавам!
-Не ме огорчаваш! Бъди спокоен, така вече сме квит!
-И през ум не ми е минало!
-Излизахме няколко пъти, а след това изчезнах за Лондон, а ти между временно си се оженил, не си страдал много!
-Тогава страдах, защото беше единствената жена, на която държах!

Действието се връща в сегашно време, а Кумру си казва, че е било грешка да идва тук.

Доган и Ендер отиват на вечеря, а Арзу разбирайки къде двамата ще вечерят, кани Фейза на вечеря и отиват в същото заведение. Четиримата са принудени да седнат на една маса.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...