Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.88 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ендер отива на вечеря с Хасан Али и урежда да им направят снимки, които Шахика да използва в съда. Йълдъз и Асуман се опитват да си върнат загубеното колие. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 88 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 18 януари 2023 (сряда) по bTV.

В сезон 4, епизод 87 на турския сериал „Опасно изкушение“ Ендер приема предложението на Хасан Али да се омъжи за него.


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.88 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на
18 януари 2023 (сряда) по bTV.

Шахика помага на Йомер.

Ендер отива на вечеря с Хасан Али и урежда да им направят снимки, които Шахика да използва в съда.

Йълдъз и Асуман отиват при бижутера, за да си поискат колието, което Асуман изгуби, но той им иска 100 хиляди долара за него.

Хасан Али иска да помогне на Чаатай с продажбата на фирмата му, но отново е разкрит и синът му е сърдит.

Йомер и Зехра пристигат в клуба, където са Емир, Джанер и Шахика. Камерата ни показва още една кола, от която слизат няколко мъже, които си говорят, че най-накрая са открили Йомер.

Емир вижда в далечината Йомер и Зехра и казва на останалите, че Йомер идва със Зехра. Шахика коментира, че Зехра със сигурност ще се влюби в Йомер, а Емир ѝ отвръща, защо ѝ е да го прави.

Йомер и Зехра идват при тях, а Емир им казва, че не са знаели, че ще дойдат двамата. Зехра му отговаря, че и те не са знаели заедно, защото Йомер ѝ е предложил преди малко да дойде с него и тя се е съгласила.

-И ти ли си тук? – пита Йомер виждайки Шахика, а тя обидено го пита, дали сега я е забелязал. Йомер ѝ обяснява, че не е знаел, че ще е заедно с Емир и Джанер, затова е попитал.
-Шахика, вече имаш нова компания? – пита Зехра.
-Зехра, вече съм свободна жена и излизам със свободни мъже, а Емир и Джанер много ме подкрепят в този момент! – отговаря тя.

Йомер отива за питие на бара, когато мъжете, които го търсят го хващат и водят към тоалетната. Йомер им казва да го оставят на мира, а те му отговарят, че няма как, защото е създал проблеми на брат им. Шахика отива да си освежи грима и чува виковете на Йомер от мъжката тоалетна.

Тя веднага отива при управителя на заведението и му казва, че двама мъже са я закачали, а сега бият гаджето ѝ в мъжката тоалетна.

-Преди малко каза, че съм ти гадже?! Аз твое гадже?! – пита Йомер, а Шахика му отговаря, че е казала първото, което ѝ е дошло наум.
-Преди малко каза, че съм ти гадже?! Аз твое гадже?! – пита Йомер, а Шахика му отговаря, че е казала първото, което ѝ е дошло наум.

Действието се пренася в ресторанта, където вечерят заедно Ендер и Хасан Али. Ендер се преструва, че ѝ духа на кръста и сяда по-близо до Хасан Али.

След което предлага да си поръчат шампанско, за да отпразнуват тяхното партньорство. Ендер се приближава много близо до него, уж, за да му покаже някакво забавно видео, което Джанер и е изпратил, за да може наетия от нея фотограф да ги снима.

Сутринта Йълдъз казва на майка си, че ще отидат при златаря, за да му кажат, че колието е тяхно и да си го вземат.

В същото време Фериде споделя на Гюлсюн, че само чака кога майката и дъщерята ще кажат на Чаатай за колието.
На закуска Ендер показва снимките на нея и Хасан Али на Шахика и 
Джанер, който отбелязва, че ако някой види снимките ще си помисли, че с 
Хасан Али...
На закуска Ендер показва снимките на нея и Хасан Али на Шахика и Джанер, който отбелязва, че ако някой види снимките ще си помисли, че с Хасан Али са любовници.
Йълдъз и Асуман отиват при бижутера и му казва, че вчера са разбрали, че колието, което са изгубили е при него.

Бижутерът им казва, че има още двама човека, които твърдят, че колието е тяхно и той не може да им го даде, затова им предлага да купят бижуто. Йълдъз пита колко струва, а бижутерът ѝ казва, че 100 000 долара.

Йълдъз убеждава бижутера да го изплатят на вноски.

Йълдъз и Асуман правят сметка, но парите, които имат не им стигат за първата вноска. Те се сещат за Зехра и отиват и ѝ искат пари назаем.

При Шахика пристига адвоката ѝ, които ѝ казва, че ако Ендер свидетелства, че има връзка с Хасан Али със сигурност ще получат половината от състоянието на Хасан Али.
-Кога ще бъде уведомен адвокатът на Хасан Али? – пита Шахика.
-До довечера – отговаря адвоката ѝ.
-Значи, днес ще стане революция – отбелязва Шахика.

Седай пристига в кабинета на Президента и му казва, че корейците, които е намерил са в кабинета на сина му и не мисли, че Чаатай ще се усъмни в тях.

В същото Чаатай подозира, че нещо не е наред и говори с хората на корейския и пита направо преводача, дали баща му го е наел, защото хората дума не знаят корейски?! Преводачът му отговаря, че е прав, защото хората са казахстанци, а не корейци!

Чаатай отново е ядосан на Хасан Али! Хасан Али е бесен на Седай, че се е издънил отново и сега синът му няма да му проговори.

Пристига Ендер и отново му предлага да помогне.

Йълдъз и Асуман отиват при бижутера, за да му дадат първата вноска, но той им казва, че след тях е дошъл човек, който му е дал двойно повече пари и той му го е продал, но човекът му е казал, че утре колието ще се продаде на търг. Йълдъз пита за адреса, където ще се проведе търга.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...