Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.50 (bTV) – какво ще се случи...

1 коментар

Ендер се опитва да направи така, че Хасан Али да се влюби в нея. Йълдъз, Емир и Джанер търсят стари снимки на Шахика, за да я разобличат пред Фериде. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 50 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 21 ноември 2022 (понеделник) по bTV.

В сезон 4, епизод 49 на турския сериал „Опасно изкушение“ Мисълта, че Халит може да е жив, кара Ендер да се сближи с Хасан Али. Дали пък няма да се омъжи за него?


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.49 на „Опасно изкушение“ ,който може да гледате от от 20:00 часа на 21 ноември 2022 (понеделник) по bTV.

Йълдъз, Емир и Джанер търсят стари снимки на Шахика, за да ги изпратят на Фериде, за да ѝ покажат, че тя не е това, за което я мисли.

Ендер се опитва да направи така, че Хасан Али да се влюби в нея.

Ендер иска да направи подарък на Хасан Али.

Зехра отново е измамена.

Фериде отива при Асуман и ѝ предлага пари, за да накара дъщеря си да остави Чатай.

Шахика за малко да бъде хваната от Фериде в истинския ѝ разголен образ.

Ендер поръчва да набият Джанер.

Йълдъз предлага на Емир и Джанер да намерят снимки на Шахика, които да изпратят на Фериде, за да я разобличат, че тя не е такава за каквато се представя.

Тримата търсят в интернет снимки на Шахика, но не откриват нищо, което да е свързано със старото ѝ аз.

-Какво ще правим? – пита Ендер.

Джанер предлага да потърсят в телефоните си.

В същото време Чатай отива при майка си, където Фериде отново е 
поканила Шахика. Чатай се ядосва на майка си и си тръгва. Докато пътува,
 Чатай се...
В същото време Чатай отива при майка си, където Фериде отново е поканила Шахика. Чатай се ядосва на майка си и си тръгва. Докато пътува, Чатай се обажда на Йълдъз и я кани на вечеря, като казва да покани също Емир и Джанер, за да се сближи с тях.<
Фирмата на Хасан Али имат нов клиент, който след като разбира, че трябва да работи с Ендер, отказва, защото е жена.

Когато Ендер напуска срещата Хасан Али казва на клиента, че отказва да работи с него, а след това казва и на Ендер, че нямат нужда от такъв клиент, който пренебрегва жените. Ендер е поласкана, че Хасан Али е направил такъв жест за нея.

Малко по късно разбираме, че всичко с клиента е било постановка, която Ендер сама е режисирала, за да предизвика съчувствието на Хасан Али към себе си.

Ендер се обажда на мъжът, който влезе в ролята на клиента, който не иска да работи с жени и много му благодари за услугата, която ѝ е направил.

-Ех, какво да се прави?! Понякога един мъж трябва да се почувства като герой, за да се влюби – говори си сама Ендер.
Джанер отива при помощника на Хасан Али, Махмуд и го пита, какво харесва шефът му, защото сестра му иска да му направи подарък. Махмуд му отговаря, че шефът му хареса броеници, но не обикновени, а ювелирни.

Малко по-късно Махмуд казва на Хасан Али, че Ендер иска да му направи подарък, а той му е казал, че обича броеници. Хасан Али му отвръща, че е трябвало да каже нещо по-простичко, но и броеница става.

Действието се пренася в заведението на Зехра, където са Йълдъз и Асуман.

Пристига звездата на Зехра, за която тя е платила 50 хиляди. Отваряйки кутията вътре открива хартиена звезда и разбира, че е измамена.

Зехра започва да се вайка, че е взела тези пари от общите им с Мерт и не знае как да му каже, какво е станало. Вечерта, за да успокои Мерт, който се ядосва, когато разбра какво се е случило и че е Зехра е взела пари, които са заделили за сираците, Зехра обещава на съпруга си, че на следващия ден ще удвои сумата.

Междувременно Фериде отива при Асуман и ѝ предлага пари, за да накара дъщеря си да остави Чатай.

-Да не сме в турски сериал?! – възмущава се Асуман.
-Вижте, г-жо Асуман, Йълдъз не е на нивото на Чатай, затова е по добре да се разбулят!
-Взимай си парите и се махай от тук! – бясна е Асуман от предложението на Фериде.
-Много ще съжалявате, а Йълдъз ще съжалява още повече – казва Фериде преди да си тръгне.
Фериде качвайки се в колата казва на Гюлер, че така е подлудила Асуман, че тя надали ще позволи да има нещо между Чатай и Йълдъз.

Асуман разказва на Джанер и Емир какво се е случило и се обажда на Йълдъз, за да ѝ каже, но като разбера, че е с Чатай нищо не ѝ казва, а също така предупреждава Джанер и Емир да не ѝ казват, защото тя иска да говори с нея.

Шахика е в истинския си вид, доста разголена, докато разглежда тоалетите в един бутик, където вижда Фериде. Тя бързо се крие в една пробната, за да не я види жената.

Консултантката търси Шахика, като я вика по име, за да ѝ покаже дантеления потника, за който преди да види Фериде питаше.

-Аз също имам приятелка, която се казва Шахика. Да не е тя? – пита Фериде.

Момичето ѝ казва, че пробната е заета и докато се освободи ще ѝ донесат кафе. Фериде сяда пред пробната, за да си пие кафето. Шахика се обажда на шофьора си и му нарежда, да разкара Фериде, като ѝ каже, че ще я чака в съседното кафене.

Шофьорът на Шахика идва и казва на Фериде, че г-жа Шахика го е пратила, за да ѝ каже, защото няма батерия на телефона, че ще я чака в съседното кафене. Разбирайки това Фериде тръгва натам, а Шахика излиза от пробната и моли да ѝ донесат най-консервативната и затворена рокля.

Действието прескача във вечерта в ресторанта, където Емир чака Йълдъз, Чатай и Джанер. Пристигат Йълдъз и Чатай, а Чатай отива да поздрави познат, който е видял, а през това време Емир казва на Йълдъз, че е намерил снимки на Шахика.

След вечерята четиримата отиват на бар, става бой с някакви мъже, които ударя Джанер по лицето. След секунди разбираме, че това е също от играта на Ендер, тя е поръчала на младежите да вдигнат скандал, така че всички да го видят, а също така да ударят Джанер.
  • Какъв е планът на Ендер? Защо поръча да набият Джанер?

Скоро ще разберем…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...