Лица За звездите

Обраха собствениците на Web Models

Добави коментар

Обирджии отровиха ваканцита на Катя и Йордан Йосифови – собственици на Web Models.


Обраха собствениците на Web ModelsОбирджии отровиха ваканцита на Катя и Йордан Йосифови – собственици на Web Models. 

Докато семейството почивало на южното Черноморие в единствената си свободна седмица, в дома им в София нахлули крадци. Според собственици на Web Models, престъпниците явно са били с опит, защото са се справили с 2 врати, 1та от които –желязна!  След това  спокойно се заели да изнасят имуществото на сем. Йосифови.

Голямо количество техника, бижута и дори дрехи са сред плячката  на апащите. Най-болезнена за  Катя обаче е загубата на годежния й  пръстен. Освен високата му финансова стойност /заради прекрасния диамант/, бижуто е особено ценно за нея като спомен. То е подарък от съпруга ѝ по случай годежа им. Двойката наскоро празнува 6 години  брак.

След обаждането от Столична полиция,  първата мисъл на пострадалите била да поемат веднага към София. След като поутихнал първоначалния щок, те преценили, че злото е сторено и  няма смисъл да си прекъсват кратката почивка. Сем. Йосифови се надява, че поне някои от  ценните им вещи ще бъдат открити от полцията Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Web Models