ТВ анонси Нова ТВ

Новините на NOVA ще се излъчват едновременно от България и САЩ на 11 септември​​

Добави коментар

За първи път: 20 години след атентатите, които промениха завинаги света, Новините на NOVA ще се излъчват на живо от София и Ню Йорк.

На 11 септември емблематичните лица на медията Ани Салич и Николай Дойнов ще водят за първи път централната информационна емисия едновременно от два континента.

Ани Салич ще представи най-важните и ключови акценти от България в студиото на Новините на NOVA в София. Николай Дойнов ще се включи директно от Кота нула на най-кървавия терористична акт в историята на Съединените американски щати, белязал завинаги целия свят. Какво се е променило 20 години след рухването на двете кули, с какво си спомнят този исторически ден свидетелите от първа линия и има ли шанс светът отново да бъде застигнат от подобен кошмар? Отговорите на тези и още въпроси ще даде журналистът на NOVA от специалното студио в сърцето на атаката, където ще направи зрителите съпричастни и с годишната мемориална церемония в памет на загиналите близо 3000 души по време атентата. На нея ще бъдат събрани всички близки на жертвите, които ще прочетат имената на загиналите при серията нападения.

В събота, точно 20 години след деня, в който свободният свят се изправи срещу терора, зрителите ще могат да видят и ексклузивни срещи с очевидци на трагедията, журналисти и дипломати в уикенд формата „Събуди се“. Ексклузивно съдържание ще предложи и предаването „Офанзива“ по NOVA NEWS. Предстоят разговори с интересни събеседници, сред които и министърът на външните работи по време на атентатите Соломон Паси, както и преки включвания през целия ден на водещия Николай Дойнов. Пряко ще бъде предадена мемориалната церемония от Пенсилвания.

Не пропускайте удължената емисия новини на 11 септември, включванията на Николай Дойнов от САЩ, както и специалните срещи този уикенд в “Събуди се“ по NOVA и „Офанзива“ по NOVA NEWS .

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Новините на Нова

Доказаният екип на Новините на NOVA представя „Изборът на България“

Новините на NOVA идват в твоя град

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

Миа Сантова е новият кореспондент на NOVA във Виена

Темата на NOVA: Молитва за дъжд