Актуално В програмата

Новият сезон на „Часът на мама” – от 10 септември по bTV Lady

Добави коментар

С още по-интересни и полезни съвети за настоящите и бъдещи родители ще се завърне от лятна ваканция любимото токшоу на майките - „Часът на мама”.
С още по-интересни и полезни съвети за настоящите и бъдещи родители ще се завърне от лятна ваканция любимото токшоу на майките - „Часът на мама”. Новите издания на предаването ще се излъчват от 10 септември, всеки делничен ден от 10:00 и 14:00 часа по bTV Lady.

Новият сезон на „Часът на мама” – от 10 септември по bTV LadyИ през предстоящия сезон силен акцент в „Часът на мама” ще имат темите, свързани със здравето на малките и големите. Доктор Михайлов ще продължи да дава полезни съвети за здраве с помощта на билки и хомеопатия. Зрителите ще се запознаят и с много добри специалисти в сферата на традиционната медицина, за да могат да получат най-добрите здравни съвети, а не да прибягват до самолечение и да се объркват от противоречива информация. Как родителите да лекуват охлузванията, порязванията и драскотините при децата и кога  трябва да потърсят медицинска помощ, каква е първата помощ при отравяне на деца, полезна информация за интимната хигиена на малките момичета – това са само част от здравните теми, които водещата Дани Колева ще дискутира със своите гости в „Часът на мама” през новия телевизионен сезон.  
 
В началото на предстоящата учебна година екипът на предаването ще обърне специално внимание и на първолаците и техните родители.
Професионален психолог ще съветва как да помогнем на детето си да се адаптира в новата среда, да свикне с новите правила, отговорности и новите приятелства. През септември в „Часът на мама” ще стане дума и за това има ли значение с коя ръка пише детето, насилвани ли са в училище децата да пишат с дясна ръка и истина ли е, че левичарите имат по-развито дясно полукълбо на мозъка.  

Новият сезон на „Часът на мама” – от 10 септември по bTV Lady

И през този сезон „Часът на мама” ще продължи традицията всяка седмица в студиото да гостуват известни личности.
През септември зрителите на bTV Lady ще могат да разберат повече за това какви родители са телевизионната водеща Юлиана Дончева, писателят и сценарист на хитовия сериал „Седем часа разлика” – Любен Дилов-син, певицата и писател Светла Иванова. Стилистите на предаването ще продължат да показват на всички майки как да изработват красиви неща в дома си. Зрителите ще видят оригинални идеи за създаването на домашни сапуни, красиви свещници от буркани и панделки, магнити от обикновени капачки.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Часът на мама

Мария Гроздева и дъщеря ѝ Маги в „Часът на мама”

Филип Аврамов в „Часът на мама” – петък, 2 ноември от 14:00 часа по bTV Lady

«Денят е прекрасен» - новото сутрешно ток шоу от септември в ефира на bTV

„Часът на мама” - 30 юли, четвъртък

„Часът на мама” - 29 юли, сряда