Актуално В програмата

Нови интересни предизвикателства за двойките в „Един за друг“

Добави коментар

Какво са готови да направят дамите в името на любовта и дали мъжете ще разберат половинките си, без да ги чуват?

Какво са готови да направят дамите в името на любовта и дали мъжете ще разберат половинките си, без да ги чуват? Всичко това, и още много, ще разберем сред редица комични ситуации тази събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA.


Миналата седмица Симона и Велислав за втори пореден път бяха на елиминации. Въпреки че Симона отново показа силата на своя характер и преодоля страха си от високо, тя и Велислав не се справиха с поставените задачи достатъчно добре и напуснаха „Един за друг“.


За Великденските празници зрителите на NOVA отново ще имат възможността да открият невиждани черти в характерите на участниците, както и завидни умения да се справят под стрес. В своето предизвикателство мъжете ще трябва да дадат всичко от себе си, за да разберат какво им казват жените, но без да ги чуват. Гледайки внимателно дамите и доверявайки се на техните заложби да обясняват добре, мъжете ще изпаднат в не една и две комични ситуации, разгадавайки посланията на нежните си половинки.  


В изпълнението на тяхната задача, жените ще попаднат в изключително нетипична ситуация – категорично да пренебрегнат чувството си на срам и да проверят съпричастността на случайните минувачи. В името на любовта, за кратко време дамите ще трябва да изпълнят лист със задачи, като ще могат да разчитат само на собствените си социални умения и добротата на хората, които срещат. Дали ще срещнат фенове, които да им помогнат, или ще попаднат на симпатизанти на другите двойки?


Не пропускайте да разберете как ще се справят участниците с поставените им задачи и какво ги очаква в предизвикателство за двойки тази събота и неделя, 18 и 19 април, в 20.00 ч. по NOVA

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Мъже говорят за жени в новия епизод на „Един за друг“

Лейля и Иван отпадат от романтичния формат „Един за друг“

Битка между любовта и страха в новия епизод на „Един за друг“

Деница и Николай се разделят с предизвикателството „Един за друг“

Екстремен шопинг в новия епизод на „Един за друг“