ТВ анонси FLN

НОВА ПОРЕДИЦА: Запознай се с нашите

Добави коментар

Всеки епизод на „Запознай се с нашите” проследява двойките с различен произход и начин на живот, които пътуват до различни места, за да се срещнат със семейството на партньора си – преживяване, изпълнено със страх, притеснение и страхопочитание.
Романтични двойки от различен произход поставят на абсолютно изпитание връзката си, като се срещат със семействата на половинките си, но лишени от подкрепата и опората на партньора си!Да се срещнеш с родителите на потенциалня си брачен партньор би могло да се окаже сериозно предизвикателство, преливащо от забавни истории, емоции и мисли, включително и болезнения въпрс „Ще ме харесат ли?” Тази поредица изследва задълбочено това важно в живота преживяване, като му добавя и една уловка – среща с родителите на любимия, но без неговото присъствие!

Всеки епизод на „Запознай се с нашите” проследява двойките с различен произход и начин на живот, които пътуват до различни места, за да се срещнат със семейството на партньора си – преживяване, изпълнено със страх, притеснение и страхопочитание. Тези емоции се подсилват, тъй като избраните семейства са напълно различни – с различни религиозни убеждения, богати и бедни... В един от епизодите ще видим заможната Мия Пери (сестра на Матю Пери от сериала „Приятели”) и бивш войник от армията с развод и множество татуировки! Казват че противоположностите се привличат, но дали това се отнася и за техните семейства?

Забравихме да споменем, че нашите герои не само ще се запознаят с родителите на половинките си, но и ще останат да живеят с тях в продължение на пет дни. Накрая двете семейства ще се съберат и ще се запознаят, за да обсъдят взаимоотношенията. Дали ще се създаде враждебност след дните на съжителство или всички ще бъдат едно голямо щастливо семейство?


От 18 декември, всеки петък, 21:10 и всяка събота, 22:00
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Запознай се с нашите

Треска за Оскари: Отличени филми всяка вечер от 21.00ч.

Великият Робърт де Ниро от 6 до 10 декември по bTV Cinema

Сватбен марш звучи по КиноНова цяла седмица

Тема на месеца на Zone Club: Семейството