ТВ анонси FLN

Темата на Zone Club през септември e Духовно пътуване

Добави коментар

Темата на Zone Club през септември e Духовно пътуване. Програмата е изцяло свързана с изследване на мистичното и паранормалното.

Програмата на Zone Club през септември е изцяло свързана с изследване на мистичното и паранормалното. Каналът има за цел да открие тайните на живота, надниквайки в царството на духовното, на подсъзнанието и на свръхестественото.

Темата на Zone Club през септември e Духовно пътуване

Предаванията включват премиерните поредици „Сънища”, „Кундалини йога”, както и любимите „Дишане и йога”, „Момичета ловци на духове” и „В мечтите ти”.

Новата поредица "Кундалини йога" започва от 6 септември, всяка събота и неделя от 9:00.

Всички се питаме какво означават тези несвързани нощни истории. Новата поредица "Сънища" има за цел да ни помогне да открием тези тълкувания. "Сънища" започва от 6 септември, всяка събота и неделя от 15.30 и 21.30 часа.

В поредицата "Божествен дизайн: Най-хубавите бани" Кандис преобразява баните на няколко щастливи участници. Излъчва се от 6 септември от 19.00 часа.

Сериалът "Широкопръсти" (4 сезон) на Zone Club е едно психологическо преобразяване, което ще промени и най-закоравелите прахосници. От 3 септември, всяка сряда, 16.30 и 22.00 часа.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Широкопръсти , Сънища , Кундалини йога , Божествен дизайн

Fine Living Network през месец юни

Лятно преобразяване, темата на Zone Club - август 2009

ПРОДЪЛЖАВА: Божествен дизайн (7 сезон)

Божествен дизайн (6 сезон)

Божествен дизайн: Коледни предложения