ТВ анонси FLN

Тема на месеца на Zone Club: Семейството

Добави коментар

Присъединете се към семейството на Zone Club този декември
Всички имаме дефиниция за семейство. За някои това е група от хора, свързани по някакъв начин, за други - това са хората, които познават най-добре и обичат най-много на света.

Запознай се с нашите - Zone Club


Zone Club оценява значимостта на семейните връзки и затова представя новата поредица „Запознай се с нашите” през декември. Млади влюбени двойки ще трябва да се запознаят с двете двойки родители. Каква ще бъде тяхната реакция? Дали ще си допаднат всички? Очаквайте много драматични моменти и вълнение при сблъсъка на семейни ценности.

Посрещнете Нова година с няколко великолепни, затрогващи програми като „Женен съм за принцеса” и „Доброволци в Перу”, както и няколко предавания, носещи Коледен дух – „Коледна кухня”, „Божествен дизайн: Коледни предложения”.

През този месец можете да гледате и премиерния едночасов документален филм за Деми Мур. Първата по-сериозна изява на Деми е в хитовия телевизионния сериал „General Hospital”. Нейният уникален глас и визия ѝ помагат бързо да започне да се снима във филми.

„Призрак” от 1990 г. директно я изпраща в списъка на първокласните актьори и утвърждава Деми и съпруга ѝ Брус Уилис като най-влиятелната холивудска двойка. До 1998 г. лошите сценарии и провален брак отнемат позициите на Мур и тя се оттегля с дъщерите си в Айдахо.

Zone Club ще надникне в живота на Деми Мур и ще представи учудващото ѝ завръщане към славата, очертавайки скорошните ѝ успехи и страстната ѝ любов с доста по-младия бивш модел Аштън Кътчър.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Женен съм за принцеса , Запознай се с нашите , Божествен дизайн: Коледни предложения

Треска за Оскари: Отличени филми всяка вечер от 21.00ч.

Великият Робърт де Ниро от 6 до 10 декември по bTV Cinema

Сватбен марш звучи по КиноНова цяла седмица

Женен съм за принцеса

НОВА ПОРЕДИЦА: Запознай се с нашите