ТВ анонси Zone Reality

Нов сезон: Жени зад решетките

Добави коментар

Жени зад решетките изследва множеството различни подбуди на някои жени да извършат убийство. Запознайте се със семействата и приятелите им, за да разберете как се е променил животът на всеки и да научите къде „свършват” тези жени и каква съдба ги очаква.

2 сезон
Поредицата изследва множеството различни подбуди на някои жени да извършат убийство. Запознайте се със семействата и приятелите им, за да разберете как се е променил животът на всеки и да научите къде „свършват” тези жени и каква съдба ги очаква.

Денис Холсингър


ПЪРВИ ЕПИЗОД (3 август): Първата история в поредицата представя Денис Холсингър, която била обвинена заедно с приятеля си Майкъл Клагет в убийството на четирима души с огнестрелно оръжие. Денис работела като сервитьорка и наскоро била уволнена. Въпреки че Клагет признал, че той е стрелял и приел да бъде осъден на смърт, той твърдял, че всичко това е било идея на Денис.

Законът във Вирджиния през 1995 г. защитава Денис от смъртно наказание, тъй като тя не е натиснала спусъка и на практика не е извършител на престъплението. Майкъл е осъден и екзекутиран. Денис излежава четири доживотни присъди в изправителния център за жени във Вирджиния. Тя доброволно се заема с обществено полезен труд, като например, превод на книги на Брайловата азбука за слепи. Денис не поддържа контакт с трите си деца и бившия си съпруг, и все още твърди, че не е планирала убийството, а Клагет я е натопил за това.

Когато съпругът на Ванеса Кроули – Крис, я заплашва, ако не намери човек, когото да оберат, тя е принудена да се включи в плана му. Предполага се, че Ванеса примамила Ал Робъртс в тяхната кола под предлог, че ще го откарат вкъщи с идеята да продаде марихуана на Крис и негови двама приятели. Ванеса твърди, че е стояла в колата и наблюдавала с ужас как Крис извел насила Робъртс от колата, ограбил го и го застрелял с пет куршума от упор.

Ванеса и Крис са обвинени в убийство, но Крис се признава за виновен и получава 60-годишна присъда. Делото срещу Ванеса се разглежда две години и половина по-късно. Тя също е призната за виновна и е осъдена на 33 години затвор. Все още е омъжена за Крис и му пише писма от затвора. Ванеса се разкайва, но таи надежда, че ще се прибере у дома скоро.

От 3 до 18 август, всеки делничен ден, 22:55 (повторение, 2:40)    по Zone Reality   
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Жени зад решетките