Архив Big Brother

Незрящата Мила си тръгна от къщата

Добави коментар

Незрящата Мила си тръгна от къщата. Big Brother изпраща Мила на преглед и лечение в Русия.
Филип, Мартин, Жоро и Владо


Снощи, в живото предаване на Big Brother, след гласуване на зрителите, Мила беше първата изгонена по правилата на Страшния съд.
Тя събра най-малкия процент от положителния вот на зрителите на Нова Телевизия и напусна къщата завинаги. С много малка разлика пред нея се наредиха Умберто и Цветан.

Днес
номинирани за изгонване са участниците от жълтата група- Самие, Камен, Косьо и Филип.

Утре да останат в къщата ще се борят червените Даниела, Таня, Владимир и Мартин, а за четвъртък остават сините Иван, Наталия, Иванина и Жени.

Учудващо за всички Мила събра по-малко положителни гласове от чужденеца Умберто и от вече дежурния номиниран - бившият полицай Цецо, който за четвърти път избегна изгонване от къщата на Big Brother.

Той вече не се съмнява, че е любимецът на зрителите. Непрофесионалният актьор отново засвири и запя от радост, че остава в шоуто, още докато Мила излизаше от къщата. Той падна на колене и благодари на цяла България, гледайки в камерата на Big Brother.

МилаМила, след излизането си от къщата и какво ѝ предстои?
Днес, в Здравей България, Мила сподели, че някои хора от къщата вече ѝ липсват и че съжалява, ако зрителите са я видели като едно непрекъснато недоволно, каращо се и мрънкащо същество и то, не толкова заради нея самата, а заради това, че не е успяла да бъде достоен представител на хората като нея.

Съжали, че не е успяла да разкрие проблемите и как може да се помогне на тези хора, за да не бъдат третирани като слабоумни, а като равностойни, но с определени различия.

Тя беше много развълнувана от всичко, което ѝ се е случило до сега и не съжалява за участието си, а напротив. За сега най-много ѝ липсва Умберто, който парадоксално или не, беше единственият, който наистина се опита да влезе в положението й, сподели сляпото момиче. Въпреки, че не говори български особено добре, той на няколко пъти я разпитваше какво е чувството да не виждаш и как е най- добре да ти се помогне в такава ситуация. Умберто единствен разведе Мила из къщата и ѝ обясняваше кое къде се намира. А един ден той даже си завърза очите, за да не вижда и обходи хола с бастуна на Мила, за да добие по-добра представа за положението на незрящите хора.

Младата жена сподели, че я е страх даже да мечтае за операцията и за възможността дори на 15 % да си възвърне някакво зрение. От Нова телевизия взеха присърце съдбата на Мила и тя ще бъде заведена на преглед при корифея- офталмолога Ернст Мулдашев, в Русия. Там специалисти ще прегледат Мила и ще преценят какви шансове съществуват за възстановяване на зрението й.
В последствие ще бъде проведено и нужното лечение.

Реакции на съквартирантите.
За разлика от щастливия Цветан, останалите съквартиранти не изглеждаха особено въодушевени от решението на зрителите. Някои направо недоумяваха защо има хора, които са гласували за Цецо. Виолета, Жени и Даниела се разгорещиха при обсъждането на оставането на бългаския терминатор. Даниела каза, че е отвратена от него и ѝ се иска да го смачка, а Вили се закани, че пак ще го номинира, докато не излезе.
Малко след това Виолета сподели недоволството си пред всички, включително и пред избегналия за четвърти път изгонване Цветан. Той не се трогна особено от нейното мнение, нито от въпроса на Иванина, която го попита защо играе роля през цялото време.

Филип

Филип, който леко е стреснал някои от жените и те смятат, че има много скрита агресия в него, беше първият, който реши да направи подобаващо изпращане на изгонената Мила. Той изписа името на незрящата жена със свещи и ги запали. Към него се присъединиха Мартин, Жоро и Владо, които казаха мила дума за Мила. Георги похвали Мила за това колко хубаво танцува, а банкерът от Чикаго обеща, че след като излезе от къщата ще потърси Мила, за да продължат приятелството си.
След този жест другите се прибраха в къщата, а Филип остана сам на двора и поплака.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала