Инфо Кабелни оператори

Нево ТВ

Добави коментар

Нево ТВ работи с приемници от последно поколение HEAD. Те се отличават с възможност за картина в картината и гледане на 4, 13 и 16 канала.

Нево ТВ работи с приемници от последно поколение HEAD. Те се отличават с възможност за картина в картината и гледане на 4, 13 и 16 канала. Допълнително удобство е наличието на USB порт, който позволява слушане на MP3 файлове от Вашата флаш памет и обновяване на настройките на приемника от Интернет.

Нево ТВ се отличава с кристално качество на предавания сигнал и с отлична надежност на предлаганата услуга: На първо място Нево ТВ има оптична свързаност до студията на най-големите Български телевизии, включващо пакетите на bTV, Нова ТВ и др. Това гарантира максимална надежност на връзката и нейната стабилност при силни дъждове, снегове и бури. Получаването на студиен сигнал допълнително означава до два пъти по-високо качество (bitrate) спрямо някой сателитни и кабелни оператори. Сигналът се обработва в цифрова станция от последно поколение и най-висок клас на водещия немски производител Blankom. Наденожстта на връзката до крайния потребител се гарантира от пренасянето на сигнала през подземна високотехнологична оптична опорна мрежа. Тя осигурява непрекъснатост и защитеност от метеорологични промени (например дъжд или снеговалеж). Нево ТВ използва техника за разпространение на сигнала от последно поколение, която позволява двойна осигуреност на оптичната мощност. Допълнително предимство е използването на абсолютно независима преносна среда за услугите Интернет и Цифрова Кабелна Телевизия. Заповядайте в някоя от касите ни, за да се убедите сами в качеството на предлаганата услуга!

 

София, ж.к. "Слатина”, ул. Статинска 23                                                   

Работно време: Понеделник до Неделя - 10:00 - 20:00

Денонощни телефони:
Мобилен: 0878 412 399
Стационарен: 02/ 871 01 84

За повече информация: http://www.nevo-tv.com/

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър