Инфо Кабелни оператори

Кабелна Телевизия и Оптичен Интернет от НЕТ 1

Има много коментари

Услугите Кабелна Телевизия и Оптичен Интернет, предоставяни от НЕТ1, са изключително конкурентни на пазара.

НЕТ1 разполага с най-съвременната високоскоростна оптична мрежа за пренос на данни. Технологията, по която е изградена тази мрежа се нарича Fiber to the Building/FTTB/. Характерното за нея е, че оптиката достига до сградата ви, което гарантира чиста преносимост на сигнала, надеждност и висока защита на данните. Широколентовата технология осигурява неограничена среда за пренос на данни. Цялото активно оборудване на НЕТ1 отговаря на високи европейски стандарти за телекомуникационни технологии за предаване на данни,глас и видео посредством оптични влакна.

Всичко това позволява на НЕТ1 да предоставя на клиентите си услуги с отличително високо качество и надеждност,задоволявайки и най-високите изисквания на потребителите - големи корпоративни клиенти, фирми от малък и среден бизнес и домакинства.

Услугите Кабелна Телевизия и Оптичен Интернет, предоставяни от НЕТ1, са изключително конкурентни на пазара, поради гарантираното високо качество, разнообразие от абонаментни планове, съобразени с потребностите на всички групи потребители, и не на последно място - изгодни цени.

За абонати на Кабелна Телевизия:

  • Изключително високо качество на телевизия, гарантирано от новата технология на НЕТ1 за предоставяне на ТВ сигнал.
  • Възможност за избор на подходящ пакет - три вида абонаментни планове, конфигурирани с различен брой програми и конкурентни цени - Абонаментни планове
  • Жанрово многообразие и отлична селекция на програмите.

Център за обслужване на клиенти:
за абонати на БТК: 02 439 10 10
за абонати на GLOBUL: 0894 44 18 98
за абонати на М-Тел: 0889 73 82 35
за абонати на VIVATEL: 0878 47 14 54

Уеб сайт: Net1.bg

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър