Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.8 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Г-жа Фериде посещава болната си приятелка, но като се връща ѝ става лошо и припада. Азра открива г-жа Фериде и я отвежда в болница, но се оказва, че жената не си спомня нищо. Полицията съобщава на Азра, че са открили труп на момче и тя трябва да отиде, да го идентифицира. Вижте още какво ще се случи в еп.8 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 26 октомври 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 7 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Сумру си мисли, че Мерт е мъртъв и го оставя в храстите. Дженк оставя работата в кухнята в ресторанта, за да помогне на Азра, като прави листовки, които да разлепят и раздадат. Г-жа Фериде чува как снаха ѝ настройва Арда и Мелис против нея.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 8 на сериала „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 27 октомври 2021 по Diema Family:

  • Г-жа Фериде посещава болната си приятелка, но като се връща ѝ става лошо и припада.
  • Азра открива г-жа Фериде и я отвежда в болница, но се оказва, че жената не си спомня нищо.
  • Серап се нервира на Дженк, че отново не се е прибрал и така дава само поводи на баба си.
  • Азра взема леля Шекер (така нарича Азра г-жа Фериде) да живее при нея.
  • Полицията съобщава на Азра, че са открили труп на момче и тя трябва да отиде, да го идентифицира.
  • След като разбират, че намереният труп не е на Мерт, Сумру иска да говори с Азра, а тя я пита, дали я гризе съвестта, че ги е изгонила.
  • На Азра се обаждат, за да ѝ кажат, че са видели момче, което много прилича на момчето от листовката.

„Не пускай ръката ми“, еп.9 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.9 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра и Дженк търсят Мерт, но не го откриват. Тарък разбира, че Дженк не е безразличен към Азра. Сумру се надява Джансу да се омъжи за...

Г-жа Фериде посещава болната си приятелка, но като се връща ѝ става лошо и припада.

Г-жа Фериде посещава старата си приятелка, за която се грижи, защото е болна и парализирана. Фериде и се ядосва, че отново е изгонила жената, която се грижела за нея, а тя ѝ казва, че го е направи, защото бил мръсна и не готвела добре. Старата жена я пита, тя как е, дали е получила резултатите от изследванията си, а тя ѝ казва, че все още не са готови. Фериде иска да я нахрани, но тя ѝ отказва, защото момичето от магазина е минало и нахранило със супа...

Г-жа Фериде си тръгва и минавайки покрай джамията се моли на Алах да ѝ помогне отново да сплоти семейството си, защото снаха ѝ и внуците ѝ я ненавиждат...

Азра открива г-жа Фериде и я отвежда в болница, но се оказва, че тя нищо не си спомня.

Азра, която помага на хазайката си, да прави и продава питки, отива да смени празната бутилка газ и вижда г-жа Фериде, която е паднала и ударила главата в камъните на улицата.

Азра води припадналата жена в болница, след което се обажда на хазайката си, за да ѝ каже, че няма да може да и занесе бутилката с газ и в същият момент вижда лекаря, който преглеждаше жената и го пита за нейното състояние, а той ѝ казва, че няма счупвания, но жената е загубила паметта си, но ѝ казва, да не се тревожи, защото с времето всичко ще отмине и може още днес да я изпишат. Азра иска да му каже, че тя не я познава, но лекарят тръгва да си ходи.

Азра влиза при г-жа Фериде, а тя ѝ се усмихва мило.

- Как сте, лельо? Лекарят каза, че сте добре, но вие как се чувствате? - пита Азра, а тя ѝ казва, че благодарение на нея е добре. Азра я пита, дали не си спомня нещо, но тя ѝ отвръща, че в главата ѝ е пусто и празно.
- Лекарят ви изписа, а аз трябва да тръгвам, какво да направим? Нямате сигурно и документи, но вижте аз ще кажа на рецепцията да кажат за вас на социалната служба, може пък вашето семейство да се безпокой и притеснява за вас и да ви търси – казва Азра.

Г-жа Фериде моли Азра да не я оставя самичка, а тя си спомня за Мерт, който загуби и взема старата жена да живее при нея.

Серап се нервира на Дженк, че отново не се е прибрал и така дава само поводи на баба си, без да го разбира.

Дженк отново е прекарал нощта при Тарък и се чуди, къде може да се е загубило едно болно момче, а Тарък му казва, че след времето, което мина, той си мисли, само за най-лошия вариант. Дженк му казва, че бедната Азра за една нощ е изгубила всичко, а и този човек, как може да го изпрати късно вечерта в магазина, иде му да го пребие от бой, че и жена си пребил..., а Тарък го пита, как е можал да му даде толкова много пари. Дженк му казва, че му ги е дал, заради Азра...

Мелис е много изненадана, когато разбира от майка си, че отива във фирмата.

Азра взема леля Шекер да живее при нея

Азра, тъй като не знае как да нарича г-жа Фериде и казва леля Шекер и я води в дома си, където ги чака Гьонюл и ги запознава двете, а след това Азра ѝ разказва как я е намерила леля Шекер, отвела в болницата и довела тук, защото жената нищо не помнела, но лекарят казал, че с времето ще се оправи.

Леля Шекер разбира от Гьонюл, че братчето на Азра е изчезнало.

Дженк отива при специалист, за да научи повече за поведението на хората с аутизъма, където разбира, че същите много остро реагират на промените в живота им и не могат да общуват с непознати.

Сумру

Сумру

Полицията съобщава на Азра, че са открили труп на момче и тя трябва да ходи, да го идентифицира.

Сумру се чувства виновна, че е оставила Мерт на пътя и се обажда на Азра, за да я пита, дали има новини за Мерт, тя и казва, че няма, дори обявления е налепила, но точно в този момент идват полицаи, които казват на Азра, че трябва да отиде с тях в моргата, защото е намерено трупче на малко момче и тя трябва да го идентифицира.

Азра започва да плаче, че не е опазила брат си, а леля Шекер и казва да се събере, защото това може да не е Мерт. Сумру не я сдържа на едно място от любопитство, защо е дошла полицията се обажда отново на Азра, а тя и казва, че е открит труп, възможно е да е Мерт и отива в моргата, а Сумру и казва, че и тя ще дойде.

От полицията се обаждат и на Дженк и му казват, че е намерен труп и е възможно да е на момчето, а той пита, дали Азра знае, а те му отговоря, че са изпратели да я уведомят.

Серап се среща с Азми и му предлага ако подкрепя Дженк, заедно с него и той ще се издигне.

Дженк се обажда на Азра, но тя не му отговоря...

Пред моргата Азра среща Сумру, която се чувства виновна, че оставила Мерт след катастрофата.

Сумру се среща с Азра пред входа на моргата и я пита, дали е научила нещо повече за намереното момче, но притеснена Азра и казва, че не е. Идва служителят и ги пита, кой ще влезе, за да опознае лицето, а Сумру прави крачка назад и казва, че не е тя. Азра плахо влиза след него, но виждайки тялото изпада в шок, а Сумру я пита, дали това е Мерта, а тя и казва, че не е, но знае, че Мерт е жив и я чака там някъде...

Сумру иска да говори с Азра, а тя я пита, дали я гризе съвестта, че ги е изгонила.

Сумру иска да говори с Азра, а тя я пита, дали я гризе съвестта, че ги е изгонила.

- Какво се интересуваш от Мерт, след като и два дни не искаше да се грижиш за него?! Съвестта ти ли те гризе? - ядосана я пита Азра, а Сумру и казва, че толкова години се е грижила за Мерт и не си ли е помислила, че поне малко я е грижа за нея.
- Помня аз, как силно се разстрои, когато ни изгони от вкъщи! - отвръща Азра.
- Не си справедлива, Азра, нима Мерт щеше да се привърже към мен, ако не го обичах? - пита Сумру, а Азра и казва, че е лесно да излъже едно дете, но нея не може, защото тя много добре знае, колко я е грижа за брат и.

На Азра се обаждат, за да ѝ кажат, че са видели момче, което много прилича на момчето от листовката.

Дженк пристига и вижда Азра на една пейка да плаче и я пита, дали това е бил Мерт, а тя му казва, че не, а Дженк видими си отдъхва...

В същото време се обаждат на Азра и казват, че се видели момче, което много прилича на това от листовката. Азра казва на Дженк новината и радостна го прегръща. Дженк ѝ казва да вървят на адреса, за да проверят.

Епизод 8 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ може да гледате от 21:00 часа на 27 октомври 2021 по DIEMA FAMILY
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.36 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.35 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.34 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.33 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.32 (Diema Family) - какво ще се случи...