Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.7 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Сумру си мисли, че Мерт е мъртъв и го оставя в храстите. Дженк оставя работата в кухнята в ресторанта, за да помогне на Азра, като прави листовки, които да разлепят и раздадат. Г-жа Фериде чува как снаха ѝ настройва Арда и Мелис против нея. Вижте още какво ще се случи в еп.7 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 26 октомври 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 6 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Дженк започва работа не като управляващ в компанията, както си мислеше, а като обикновен мияч. Азра се съгласява да продава вечер плов, вместо съпруга на Гьонюл. Назми изпраща Мерт в магазина, а той се губи. Мерт се обажда на Сумру, тя идва и го взема, но катастрофират.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 7 на „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 26 октомври 2021 по Diema Family:

  • Въпреки че Сумру идва и взема Мерт, те катастрофират, а Сумру си мисли, че Мерт е мъртъв и го оставя в храстите встрани от пътя, а след това се обажда на полицията и им казва, че се е разсяла за момент и катастрофирала.
  • Азра съобщава в полицията, че Мерт е изчезнал, а Тарък и Дженк ѝ помагат.
  • Дженк се интересува, дали Азми е прегледал документите на Азра и много се ядосва, когато разбира, че не е.
  • Дженк оставя работата в кухнята в ресторанта, за да помогне на Азра да открият Мерт.
  • Азра се изнася от къщата на Гьонюл, а Гьонюл ѝ помага да си намери нов дом.
  • Сумру отива на мястото, където остави Мерт, но от него няма и следа.
  • Дженк дава на Азра телефон и листовки, които е отпечатал, за да разлепят и раздават, за да открият по-бързо Мерт.
  • Г-жа Фериде чува как снаха ѝ настройва Арда и Мелис против нея.

Въпреки че Сумру идва и взема Мерт, те катастрофират, а Сумру си мисли, че Мерт е мъртъв и го оставя в храстите встрани от пътя, а след това се обажда на полицията и им казва, че се е разсяла за момент и катастрофирала.

Азра съобщава в полицията, че Мерт е изчезнал, а Тарък и Дженк ѝ помагат.

Назми си иска количката за плов от Азра, но Дженк му казва, че той е виновен, че количката е потрошена и го пита колко струва и му я заплаща. Азра не иска да чуе обяснението на Дженк, защо е пребил мъжете и разбил количката и ги моли да си ходят с Тарък.

Сумру се прибира вкъщи, а Джансу виждайки я с лепенка на главата, притеснена я пита какво се е случило, а тя я успокоява, че нищо ѝ няма., просто се разсеяла за миг и катастрофирала в едно дърво. Джансу ѝ споделя, че тази вечер докато била с Тарък и Дженк видяла Азра да продава плов, а Сумру я пита, дали се е издала, че я познава, а Джансу ѝ отвръща, че не. Джансу отново ѝ казва, че се притеснява за тях, къде живеят, а Сумру ѝ казва да прекрати тази тема, защото ѝ е омръзнала. И я предупреждава, че ако Азра ѝ се обади да не е посмяла да разговаря с нея!

Дженк и Мелис

Дженк и Мелис

Мелис казва на брат си Дженк, че ще бъде супер ако направят купон в чест на неговото завръщане, но баба им отново ще създаде проблем, а Дженк я пита, какви проблеми може да има тя с баба им.

- Батко, тя във всичко се бърка – разходи, план за деня във всичко! - отговоря Мелис, а Дженк я пита, дали смята това за проблем...
- Знаеш ли, Мелис, едно момиче пред очите ми загубила целия си живот, всичко – баща, брат, дом, пари – загуби всичко и знаеш ли, тя нито един път не се оплака и продължава живота си сама, виж се ти за какво се оплакваш, не си ли мислиш, че си много разглезена? - казва Дженк, а Мелис му се усмихва и го пита, кое е това момиче?

Гьонюл се упреква, че не е опазила Мерт, а Азра я моли да не се обвинява, защото е нямало откъде да знае. Гьонюл ѝ казва, че няма да прости и на Назми, който само за плова си мислел и как може да изпрати малкото дете вечер в магазина.

Дженк се интересува, дали  Азми е прегледал документите на Азра и много се ядосва, когато разбира, че не е.

Дженк се интересува, дали Азми е прегледал документите на Азра и много се ядосва, когато разбира, че не е.

Дженк се интересува дали Азми е прегледал документите на Азра, а той му казва, че днес ще ги прегледа всички. Дженк се нервира и го пита, че ако е искал да ги погледне с всичките, дали е щял да му ги даде лично?! Азми му казва, че е нагъл и говори без да мисли, но разбира се, че той ще разгледа документите, но много мрази когато той му говори с този заповеднически тон.

Азра казва на Сумру, че Мерт е изчезнал, но тъй като телефонът ѝ се е счупил я моли, ако Мерт ѝ се обиди, да го заведе в полицията, а те ще я намерят.

Дженк оставя работата в кухнята в ресторанта, за да помогне на Азра да открият Мерт.

Азра се изнася от къщата на Гьонюл, а Гьонюл ѝ помага да си намери нов дом.

Азра чува как Гьонюл и Назми се карат заради нея и Мерт и решава да се изнесе от къщата им. Гьонюл ѝ помага да си намери нов дом и дава на Азра златните си гривни, злото ще ѝ трябват пари, а Азра със сълзи на очи ѝ казва, че не знае как ще ѝ се отплати за добрините. Гьонюл ѝ отвръща, че ще ѝ се отплати като бъде силна и силно застена на краката си, и всичко ще си дойде по местата.

Сумру отива на мястото, където остави Мерт, но от него няма и следа.

Сумру отива на мястото, където остави Мерт, но от него няма и следа.

Арза отива в къщата, за която ѝ каза Гьонюл, че се дава под наем. Идва жената ѝ казва, че къщичката е малка и без ремонт, и може да ползва всичко в нея, а което не ѝ трябва може да изхвърли. Азра ѝ дава една от златните гривни, като ѝ казва, че не е имала време да ги размени за пари, а жената ѝ отговоря, да се нанесе, а след това ще говорят за наема. Жената даже и предлага да продават заедно питки, за да си изкара някоя пара. Азра не е сигурна, дали може да ги прави, а тя ѝ казва, че ще я гледа и ще се научи.

Дженк пристига в къщата на Гьонюл и разбира, че Азра не живее при нея и я моли да му покаже къде живее.

Азми казва на г-жа Фериде, че Дженк е напуснал работата си в ресторанта и я съветва да се откаже от намерението си и да не разваля техния мир и спокойствие.

- Не говорете повече така, Азми, макар да си е заминал, аз не мисля, че напразно се старя и нямам намерение да се откажа! - казва г-жа Фериде.
Дженк дава на Азра телефон и листовки, които е отпечатал, за да разлепят и раздават, за да открият по-бързо Мерт.

Дженк дава на Азра телефон и листовки, които е отпечатал, за да разлепят и раздават, за да открият по-бързо Мерт.

Азра виждайки Дженк с Гьонюл я пита какво прави тук, а Дженк ѝ казва, че той е настоял и я пита, дали може да влязат вътре.

- Ужас, каква прах и мърсотия, но ти не се притеснявай, дъще, заедно всичко ще почистим – казва Гьонюл като влиза в къщата, а Азра ѝ казва, че освен за Мерт в момента за нищо не мисли. Азра я пита, какво е станало с окото ѝ, а Гьонюл поглеждайки Дженк, казва на Азра, че след това ще поговорят.

Дженк дава на Азра телефони като ѝ казва, че сега има нужда от него, защото нейният се е счупил, заради него. Азра не иска да го вземе, но Дженк я пита, ако полицията открие Мерт, как ще се свържат с нея... Дженк изважда също така листовки, които да раздават и разлепят, за да открият по-бързо Мерт.

Гьонул, Азра и Дженк раздават и лепят листовки...

Г-жа Фериде чува как снаха ѝ настройва Арда и Мелис против нея

Г-жа Фериде чува как снаха ѝ настройва Арда и Мелис против нея

Арда, Мелис и Серап

Арда, Мелис и Серап

Г-жа Фериде се прибира и чува как снаха ѝ нарежда на Арда и Мелис, че преди да правят каквото и да било, първо трябва да кажат на нея! От днес всички ще се държат все едно са съгласни с г-жа Фериде, но ще правят тя каквото им каже, а не баба им, защото няма как по-друг начин да се справят със случващото се, за да може та (Серап) да поеме нещата в свои ръце.

Г-жа Фериде е съсипана от чутото.


Епизод 7 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ може да гледате от 21:00 часа на 26 октомври 2021 по DIEMA FAMILY
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.36 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.35 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.34 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.33 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.32 (Diema Family) - какво ще се случи...