Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.4 (Diema Family) - какво ще се случи...

1 коментар

Сумру гони Азра и Мерт от дома им. Месут ги приютява. Дженк и Азра се срещат да си разменят куфарите, а след разговора им, Дженк решава да се връща вкъщи. Месуд не може да се справи с Мерт и му ударя шамар, при което Азра решава да си тръгне. Сумру си купува апартамент, а Джансу има нова работа благодарение на майката на Дженк. Вижте още какво ще се случи в еп.4 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 21 октомври 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 3 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ в ресторанта електрическа искра предизвиква газова експлозия, при която Кемал умира. Месут отрича Кемал да му е давал пари назаем. Сумру разбира, че Кемал си е направил застраховка живот и решава тя да прибере парите, като измами Азра.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 4 на „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 21 октомври 2021 по Diema Family:

  • Сумру казва на Азра, че е време всеки да поеме по пътя си – с две думи гони ги от дома им.
  • Дженк и Азра се срещат, за да си разменят куфарите.
  • Азра и Мерт отиват в къщата на Месуд, но той не може да се справи с Мерт и му ударя шамар, при което Азра веднага напуска с брат си дома им.
  • Останала на улицата сама с брат си, Азра не знае какво да прави, дори си мисли да сложи край на своя и на Мерт живот...
  • Дженк решава да се върне вкъщи след разговора с Азра.
  • Майката на Дженк намира работа на Джансу.
  • Джансу не може да разбере майка си, защо постъпва така, след като е имала пари да купи апартамент, защо е изгони Азра и Мерт.

„Не пускай ръката ми“, еп.5 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.5 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра и Мерт тайно прекарват нощта в една болнична стая. Мерт, който много трудно понася промените иска да се прибере вкъщи. Азра моли Сумру да вземе...

Дженк пише съобщение на Азра: „Съжалявам за случилото се! Съболезнования! Мога да ти докарам куфара, където кажеш“

Азра се прибира с Гьонюл от полицията и прочита съобщението, но не може да му отговори, защото вижда, че пред тяхната къща някакви хора искат да натоварят пианото на Мерт в някакъв камион, а той тича след тях и не им позволява...

- Мерт, моля те, пусни го – моли се Джавсу на Мерт, който се е хванал за пианото и не го пуска.

Мерт получава пристъп, а Арза се опитва да го успокои.

Джансу моли майка си да ходи и да успокои Мерт, а Сумру ѝ отвръща, че те трябва да се научат да се справят сами и без това я боли главата от този шум, и си поляга на дивана. Джансу е много изненадана от поведението на майка си.

Отвънка Азра и Гьонюл не могат да спрат Мерт и той тръгва след камиона с пианото и за малко една кола не го прегазва.

Сумру казва на Азра, че вече нищо не ги задържа заедно и е време всеки да поеме по пътя си.

- Къде ще отидем, какво ще правим без теб? – пита я Азра.
- Ще започнете нов живот и ще отидете да живеете при чичо си Месут, той е много добър приятел на баща ви и ще се погрижи за вас – казва Сумру

Азра разплакана се качва в стаята си, а Гьонюл, която стана свидетел на разговора им със Сумру я моли да не плаче.

- Лельо Гьонюл, ние толкова години живеехме заедно, как не можах да разбера каква е ?! – ядосва се и плаче Азра.

Гьонюл ѝ казва, че много пъти я е предупреждавала, че тя не е такава, за каквато се представя и ѝ казва, да вземе Мерт и да дойдат при нея.

Азра и благодари, но ѝ казва, че първо ще отиде при чичо си Месут....

На следващият ден Азра събира багажа си и този на Мерт и чака чичо си Месут да ги вземе, а Сумру и дава някакви пари, но Азра не иска да ги вземе, а тя ѝ казва, че ги дава за Мерт.

- Не ми се сърди – казва Сумру.
- Не се притеснявай! Аз ще се справя някак и ще преминат, тези трудни дни, но борбата ти вътре в теб няма да свърши! - отговоря ѝ Азра.

На излизане Азра се сбогува с Джансу, а тя ѝ казва, че не знае какво да и каже, а Азра я прегръща и ѝ казва, че майка ѝ е права и те си тръгват и хваща Мерт за ръка, и напуска родната си къща.

- Мамо, не мога да повярвам в това, което направи! - обвинява Джансу майка си.
- Аз направих това, което трябваше да направя и никой не трябва да разбира за положението, в което сме, нито Дженк, нито неговото семейство. Както живеехме по-рано, така и ще продължим да живеем! – казва ѝ Сумру.

Азми съветва сина си Тарък, който е най-добрият приятел на Дженк, че лека, по-лека трябва да го отдели от семейството му, но той не е съгласен с неговия съвет.

Джансу се среща с Дженк, а той я пита, защо е плакала, а тя му казва, че е загубила един много важен човек за нея, а след това още един, а и него е разочаровала.

- Кой са те? - пита Дженк.
- Забрави, аз и без това съм разстроена, не ми се говори – отговоря му Джансу и го моли да ѝ прости, но Дженк и казва, че не му се иска да и прощава...

Азра и Мерт отиват в къщата на Месуд

Месут довежда Азра и Мет в къщата си, а Хюлия им казва, че им е приготвила стаята и казва на Месут да свали куфарите им в пералното помещение. Азра я пита дали може да вземе куфара на Мерт в стаята, защото доста често го преоблича, а тя ѝ казва, че те ще живеят в пералното помещение.

Азра моли Мерт да влезе в стаята, а той я моли да си ходят вкъщи.

- Мерт, ние за кратко, трябва да останем тук! Ти, нали много обичаш чичо Месут? Спомняш ли си, как редеехте с него пъзли, довечера пак ще редите – опитва се Азра да накара Мерт да влезе, но той иска да си ходи, а тя едва го спира....

Зайнеп дъщерята на Месут, казва на родителите си, че не знае как ще издържи Мерт, който е ужасно капризно дете. Азра я чува ѝ и казва, че Мерт все още не може да разбере какво се е случило и му е много трудно да се намира в непознат дом.

Азра благодари на Хюлия и Месуд, че са отворили вратата на дома си за тях, а тя все още не може да повярва, че Сумру ги е изгонила от дома им.

- Не ми говори за нея, тя толкова неща наговори за чичо ти Месуд – отвръща Хюлия.

Азра им казва, че ще ходи да си вземе куфара, защото го е объркала на летището, докато Мерт спи...

Дженк и Азра се срещат, за да си разменят куфарите.

Дженк и Азра се срещат, за да си разменят куфарите.

Дженк и казва да не забравя, че надолу е пропастта, а напред е живота, а тя му казва, че гледа напред.

Дженк я пита как е, а тя го пита, дали е бил дете, когато е починал баща му, а той и казва, че да.

- Липсва ли ти?
- Когато почувствам, че ми липсва, се сърдя, защото не искам да се примиря с неговото отсъствие. Не мога да се справя с чувствата, например с любовта, да бъда любим, да се привържа към някой... Мисля си, че без това животът е много по-лесен – отговоря Дженк
- Аз си мисля, че ти се страхуваш, да не изгубиш... - отвръща му Азра
- Аз се страхувам, да не си губя времето напразно – казва Дженк.
- Време... Ех, да можех да го върна, за да прегърна татко и да му кажа, колко много го обичам! И баща си загубих... Онзи ден, когато си тръгнах от тук ми казаха, а ти откъде разбра?
- Аз се върнах вкъщи, за да взема куфара ти, за да ти донеса подаръка на баща ти. Аз ти звънях, но за съжаление ми отговори един полицай...

Азра казва на Дженк, че след като са си разменили куфарите е време да се прибира, защото ако брат ѝ се събуди, трябва да е до него.

Дженк предлага да я закара, а Азра се съгласява.

Пред дома на Месуд, Азра казва на Дженк: - Знаеш ли, аз си мисля, че най-скъпото в живота човека е да има семейство и дом, където винаги може да се върне.

Месуд не може да се справи с Мерт и му ударя шамар пред очите на Азра и тя взема решение веднага да напусне къщата му.

- Азра, не си тръгвайте, късно, аз без да исках го ударих – оправдава се Месуд.
- Татко много те обичаше, чичо Месуд, вие бяхте като братя..., но явно твоята любов се изразява в един шамара. Татко много е грешел и ако сега плача е за това, че татко ти вярваше! Оставете куфарите ни пред вратата и утре ще дойда да си ги взема – казва Азра и си тръгва с Мерт.

На улицата крадец открадва парите, които Сумру даде на Азра.

Азра решава да се обади на Гьонюл, но тя не чува телефона си, а мъжът ѝ, който е ядосан, че жена му е останала без работа, затваря на Азара...

Останала на улицата сама с брат си, Азра не знае какво да прави, дори си мисли да сложи край на своя и на Мерт живот...

Останала на улицата сама с брат си, Азра не знае какво да прави, дори си мисли да сложи край на своя и на Мерт живот...

Дженк се връща вкъщи след разговора с Азра и се извинява на баба си, и я пита, какво иска от него, а тя му казва да бъде до нея и да поеме бизнеса, а Дженк се съгласява.

Майката на Дженк – Серап е намирала работа на Джансу в колежа, където учи Арда, а Сумру и казва, че тя я е харесала за снаха, затова е направила това.

Джансу пита майка си, след като е имала пари да купи апартамент, защо е изгонила Азра, а Сумру ѝ казва, че това не трябва да я интересува, не я е изгонила на улицата, а при чичо ѝ Месуд.

  • Епизод 4 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ може да гледате от 21:00 часа на 21 октомври 2021 по DIEMA FAMILY
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.36 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.35 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.34 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.33 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.32 (Diema Family) - какво ще се случи...