Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.3 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

В ресторанта електрическа искра предизвиква газова експлозия, при която Кемал умира. Месут отрича Кемал да му е давал пари назаем. Сумру разбира, че Кемал си е направил застраховка живот и решава тя да прибере парите, като измами Азра. Вижте още какво ще се случи в еп.3 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 20 октомври 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

„Не пускай ръката ми“, еп.3 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.3 (Diema Family) - какво ще се случи...

В епизод 2 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Сумру прибира парите за заплата на Гьонюл, които Кемал и даде и не възнамерява да и ги даде. Дженк признава пред майка си и баба си, че са го изгонили от университета, а новината силно разтърсва г-жа Фериде. Заради спора със баба си, Дженк забравя куфара на Азра, а тя не пожелава да му даде неговия, преди да си е получила своя.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 3 на „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 20 октомври 2021 по Diema Family:

  • В ресторанта електрическа искра предизвиква газова експлозия, при която Кемал умира.
  • Дженк иска да предаде на Азра куфара, в който е подаръкът за баща ѝ, но разбира, че е закъснял, защото той вече не е жив.
  • Месут отрича Кемал да му е давал пари назаем.
  • Дженк е решен да вземе частта от наследството, която му се полага и да поеме по-собствен път.
  • Адвокатът на семейството казва на Сумру, че Кемал си е направил застраховка живот и ще им изплатят много добра сума около 20 милиона.
  • Сумру използва, че Азра е съсипана от мъка по баща си, за да и подпише пълномощно, с което тя да прибере парите от застраховката на Кемал.
  • Сумру се кара на родната си дъщеря Джансу, че все още тъгува, все едно е умрял истинския ѝ баща.
  • Появява се съдебен изпълнител, който конфискува всичко в къщата, включително и пианото на Мерт.
  • Г-жа Фериде смята, че е време да даде урок на внук си Дженк.

„Не пускай ръката ми“, еп.4 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.4 (Diema Family) - какво ще се случи...

Сумру гони Азра и Мерт от дома им. Месут ги приютява. Дженк и Азра се срещат да си разменят куфарите, а след разговора им, Дженк решава...

Вечерта Серап се опитва да се свърже със сина си, но телефонът му е изключен и казва на свекърва, си че Дженк отново няма да се прибере вкъщи и я пита, дали да се обади в хотела, а г-жа Фериде ѝ казва, че този път внукът ѝ няма да може да отседне в хотел, и я съветва да си легне и хубаво да си почине, защото тя смята да направи това.

В ресторанта електрическа искра предизвиква газова експлозия, при която Кемал умира.

Вечерта Кемал се обажда на брат си Месут и му казва, че от утре няма да има къща и ресторант, но най-много го боли от това, че повече и брат няма. В този момент спира електричеството в ресторанта и Кемал отива да провери какво става и една искра предизвиква експлозия на газта, която се намира под електрическото табло, при която Кемал умира.

Дженк се връща вкъщи, за да вземе куфара на Азра, но сестра му Мелис го вижда и го пита какво прави, а той ѝ казва, че никой не трябва да знае, че се е прибирал.

На Азра се обаждат и ѝ съобщават, че в ресторанта е станала експлозия...

Сумру, Джансу и Мерт пристигат пред ресторанта, но полицията не им разрешава да се приближават близо до сградата. Пристига и Месут. Азра също пристига, а Сумру и Месут се опитват да я спрат, но тя им казва, че иска да отиде при баща си и се отскубва от ръцете им и разбира, че от сградата почти не е останало нищо.

В същото време Дженк звъни на Азра, но при слизането от таксито, тя си изпусна телефона, който попада в ръцете на един от полицаите, който му вдига и казва, че не познава Азра, но е станал взрив в ресторанта на Кемал.

Пожарникарите изнасят едно тяло, а Азра ги пита на кое, но те не и отговорят, и тя посяга да отвори чувала и разбира, че това е баща ѝ, а мъката ѝ е неописуема.

Дженк наблюдава от далече и си спомня, как като малък се е возил с 
баща си, но са катастрофирали, защото той му е отвлякъл вниманието, при 
което б...

Дженк наблюдава от далече и си спомня, как като малък се е возил с баща си, но са катастрофирали, защото той му е отвлякъл вниманието, при което баща му е починал.

Дженк отново е на любимото си  място и гледа часовника, който Азра искаше да подари на баща си...

Дженк отново е на любимото си място и гледа часовника, който Азра искаше да подари на баща си...

Серап праща съобщение на Дженк, че е разбрала, че баба му е блокирала картите и много се притеснява за него, и го моли да ѝ се обади.

След като погребват Кемал, Азра казва на Сумру, че иска да останат на гробищата с Мерт още малко, а Сумру ѝ дава телефона, който полицията е намерила, за да има връзка с нея.

Азра казва на Мерт, който си играе с пръста на гроба на баща си, че баща им вече няма да бъде с тях, но Мерт ѝ отвръща, че той довечера ще се върне...

- Татко, ти на всичко ме научи, само на едно не, как да живея без теб! Как да убедя Мерт, като аз самата не мога да поярвам, че ти никога няма да се върнеш - плаче Азра.

Азра си спомня, че когато се е родил Мерт, тя е обещала на баща си, че ще се грижи за брат си и никога няма да пусне ръката му.

Дженк наблюдава отстрани Азра и Мерт на гробището, и отново си спомня, как е отвлякъл вниманието на баща си и са катастрофирали, при което баща му е починал.

Месут отрича Кемал да му е давал пари назаем.

Месут отрича Кемал да му е давал пари назаем.

Сумру разкрива пред жената на Месут, Хюлия, че Кемал е взел заем от банката и е дал пари на Месут.

- Не знам, какво ти е разказвал брат ми, но никога между нас не е ставало въпрос за пари – категоричен е Месуд.

Сумру го пита, как може да отрича, а той ѝ отвръща, че как може да отрича нещо, което никога не е било. Тя го пита, къде може да са отишли тогава тези пари.

- Може да е имал друга жена – подхвърля Хюлия.
- Баща ми, никога няма да направи подобно нещо – категорична е Азра.

Хюлия и Месут си тръгват, а Сумру ги предупреждава, че няма да остави това така!

В къщи Хюлия се кара на Месут, че е оставил Сумру така да му говори и обвинява. Месут и казва, че иска да закрият тази тема и да не говорят повече по този въпрос.

Дженк е решен да вземе частта от наследството, която му се полага и да поеме по-собствен път.

Дженк отива в ресторанта на приятеля си Тарък, а той го пита какво смята да прави. Дженк му казва, че баба му си мисли, че тя като му блокира картите, ще се върне при нея, но той е решил да вземе частта, която му се полага от наследството и ще тръгне по своя път. Тарък го съветва да поговори с баба си и го пита къде е бил снощи, а Дженк му отвръща, че снощи се е случило нещо невероятно и внезапно влязъл в един чужд живот и станал свидетел на голяма болка и мъка.

Адвокатът на семейството казва на Сумру, че Кемал си е направил 
застраховка живот и ще им изплатят много добра сума около 20 милиона.

Адвокатът на семейството казва на Сумру, че Кемал си е направил застраховка живот и ще им изплатят много добра сума около 20 милиона.

Сумру се интересува, дали може веднага да им я изплатят, а то ѝ казва, че няма да стане, защото трябва да сберат необходимите документи и ѝ казва да поговори с Азра. Сумру му казва, че с Азра в момента не може да се говори, а той я съветва да вземе пълномощно от нея и ѝ оставя документите, които Азра да подпише...

Сумру използва, че Азра е съсипана от мъка по баща си, за да и подпише пълномощно, с което тя да прибере парите от застраховката на Кемал.

След като адвоката си тръгва Сумру отива при Азра и ѝ казва, че е идвал адвоката, заради дълговете на баща ѝ, но тя го отпратила, защото знае, че на нея не и е до това.

- Азра, но ти не се притеснявай, подпиши тези документи, а останалото аз ще реша – прави се на загрижена Сумру пред Азра.

Азра я пита, дали има някакви документи или информация, че баща ѝ е дал пари на чичо ѝ Месуд, а Сумру ѝ казва, че нищо не могат да докажат.

Азра подписва документите, които ѝ даде Сумру. Гьонюл я пита какво е подписала, а Азра ѝ казва, че пълномощно, за да може Сумру да се занимава с дълговете на баща ѝ. Гьонюл я пита, дали добре ги е прочела и прегледала, а Азра ѝ отговоря, че не, защото не и е до това.

- Не говори така! От Сумру всичко може да се очаква, веднага за парите се хвана, а само преди дни погребахме Кемал – нервира се Гьонюл.

Сутринта Сумру се кара на родната си дъщеря Джансу, че все още тъгува, все едно е умрял истинския ѝ баща. Джансу я пита как може да бъде такава, а тя ѝ казва, че заради нея.

- Мамо, а какво мислиш да правиш, ние имаме толкова много дългове? - притеснена я пита Джансу.
- Как може да мислиш за това, аз всичко съм измислила! - успокоява Сумру дъщеря си.

В същото време пристига съдебен изпълнител, който започва да описва вещите в къщата. Джансу ги моли да оставят пианото на Мерт, защото то е много важно за брат ѝ.


Г-жа Фериде смята, че е време да даде урок на внук си.

Г-жа Фериде смята, че е време да даде урок на внук си.

Епизод 3 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ може да гледате от 21:00 часа на 20 октомври 2021 по DIEMA FAMILY
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.36 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.35 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.34 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.33 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.32 (Diema Family) - какво ще се случи...