Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.185 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Г-жа Фериде се опитва да покаже на Арда и Дамла, че бракът не е игра. Дженк подава жалба срещу Баръш. Сумру не пропуска, нито една възможност да се навърта около Баръш. Вижте още какво ще се случи в еп.185 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 4 юли 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 184 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Азра разбира, че е невъзможно да продължи да работи с Баръш и подава молба за напускане. Дженк се запознава с новия си партньор, който е не кой да е, а Баръш Яман. Двамата мъже си обявяват война. Азра показва мистериозното съобщение на Гюркан, а след това на Сумру.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 185 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 4 юли 2022 по Diema Family:

Г-жа Фериде се опитва да покаже на Арда и Азра, че бракът не е игра.

Серап се среща със Сумру и ѝ казва, че ако наистина иска да ѝ покаже, че се е променила, трябва да убеди Баръш да поговори с Дамла.

Г-жа Фериде случайно чува разговор на Дамла със Сумру и се усъмнява в интереса на Сумру към Дамла.

Г-жа Фериде пита Азра, дали знае какви са отношенията между Дамла и Сумру.

Баръш разбира, че Дженк е решил да заведе дело срещу него.

„Не пускай ръката ми“, еп.186 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.186 (Diema Family) - какво ще се случи...

Баръш заплашва дъщеря си, че ще унищожи семейството на Арда и Дамла изчезва от имението на Челен. Вижте още какво ще се случи в еп.186 на...

Новият епизод започва на брега на Босфора, където Дженк отиде, за да успокой Азра.

-Един ден, тези проблеми ще свършат, нали Дженк? – пита Азра.

-Да тези, ще приключат, но ще се намерят нови, но ние трябва да гледаме на живота, така както ние го виждаме, а не как другите искат да ни го покажат. Когато ти си до мен, аз не се страхувам от нищо – признава Дженк…
-Аз те обичам, Дженк Челен – казва Азра.
-Аз също те обичам, Азра Челен – отвръща Дженк като прегръща и целува съпругата си.

Сумру е в кафето и си спомня заплахата на Гюркан и се опитва да се свърже с Дамла, но тя не ѝ вдига.

„Надявам се, че това момиче на никой няма да разкаже“ – говори си сама Сумру.

В същото време Дамал и Арда заедно с г-жа Фериде са в къщата на Хюсние, където баба им се опитва да им покаже, че бракът не е игра.

Серап се среща със Сумру и я пита, какво се опитва да направи и как е могла да дойде снощи без покана на тържеството, а същото така и да подстрекава Баръш, а ѝ казвала, че иска да станат отново приятелки.

Сумру ѝ отговаря, че нищо не е могла да направи, защото г-н Баръш я е помолил, а както на всички им е известно, той и е шеф и тя не е могла да му откаже, но тя е дошла също, защото много искала Баръш и Дамла да се сдобрят, но както сама сигурно е забелязала, тя не е могла да му попречи… И отново обвинява Азра, че е виновна за случващото се и лошите отношения между Баръш и Дженк...

Серап заявява на Сумру, че ако наистина иска да ѝ покаже, че се е променила, трябва да убеди Баръш да поговори с Дамла.

По късно Сумру се оплаква на Баръш, че Серап е идвала, за да ѝ държи сметка, че е отишла непоканена на тържеството, но все пак го моли да поговори с Дамла и оправи отношенията си с нея.

-Много съжалявам, но Дамла трябва да понесе наказание за своя бунт – отговаря Баръш.
-Аз също имах дъщеря и съжалявам за много неща, че не съм направила, но вече е късно. Внимавай и ти един ден да не съжаляваш – казва Сумру и разплакана си тръгва, като оставя Баръш замислен.

Вечерта Баръш отива в имението, за да се види с Дамла, но разбира, че тя не си е вкъщи.

Сумру се обажда на Дамла, за да ѝ каже да си мълчи и да не разказва на баща си, че тя ѝ е дала идеята да се ожени за Арда. Докато Дамла разговаря с Сумру, г-жа Фериде е наблизо и чува разговора им и започва да се чуди, защо Сумру се интересува от Дамла.

Вечерта Сумру отива в дома на Баръш, а той ѝ казва, че днес е отишъл в Челен да се види с Дамла, но тя не е била там и според него на нея ѝ харесва да живее там.

Сумру го съветва, че трябва по-бързо трябва да си оправи отношенията с нея, за да не може Дамала да премине на страната на Челен.

Азра и Дженк отиват да се видят с г-жа Фериде в дома на Хюсние. Г-жа Фериде пита Азра, дали знае какви са отношенията между Дамла и Сумру.

-Дамла я обича. Тя няма майка, нали знаеш?! Много ми се иска да кажа, че Дамла е взела мястото на Джансу, но какво мисли Сумру, никой не може да е сигурен, нали знаеш? – обяснява Азра.

Г-жа Фериде казва на Азра, че е чула, че Сумру се обадила на Дамла. Азра ѝ отвръща, че Сумру е любопитна да разбере какво става, а баба ѝ казва, че на нея ѝ се струва, че в тази работа има нещо друго, защото Дамла по-телефона ѝ обещала, „че никой не знае и на никой няма да каже“. Двете се чудят какво може да е, дали нещо не е свързано с брака, подхвърля Азра, а г-жа Фериде ѝ отговаря, че от Сумру може всичко да се очаква.

Дженк решава да заведе дело срещу Баръш.

На другият ден Дженк разбира от адвоката си, че няма как да реши проблема с хотела, който Баръш купи и нищо друго не му остава освен да заведе дело срещу него.

Азра се среща с Гюркан, за да го пита, дали Сумру е знаела предварително за брака на Дамла и Арда. Той ѝ отговаря, че не мисли, защото тя веднага е щяла да каже на Баръш.

-Един съвет от мен, Азра, не се бъркай между проблемите на Баръш и Джанк, остави ги да воюват, защото непременно ще се разбере, кой е прав и кой не – казва Гюркан.

Гюркан отива и казва на Сумру, че Азра го е питала, дали тя е знаела за брака на Арда и Дамла и той е бил принуден да я излъже, защото както знае, тя веднага ще отиде и разкаже на Баръш. Гюркан отново предупреждава Сумру, че ако заради нейните игрички, работата с колата се разкрие и засегне дъщеря му, той ще я съсипе!

Баръш разбира, че Дженк е решил да заведе дело, но той го приема много спокойно и казва на Гюркан да го оставят да си поиграе

Гледайте турския сериал „Не пускай ръката ми“ всяка делнична вечер от 21:00 ч. по Diema Family - епизод 185 на 4 юли 2022 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.206 (Diema Family) - ФИНАЛ

„Не пускай ръката ми“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...