Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.186 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Баръш заплашва дъщеря си, че ще унищожи семейството на Арда и Дамла изчезва от имението на Челен. Вижте още какво ще се случи в еп.186 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 5 юли 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 185 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Г-жа Фериде се опитва да покаже на Арда и Дамла, че бракът не е игра. Дженк подава жалба срещу Баръш. Сумру не пропуска, нито една възможност да се навърта около Баръш.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 186 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 5 юли 2022 по Diema Family:

Дамла и Арда изглежда се чувстват добре в къщата на Хюсние, заедно с г-жа Фериде. Но хармонията не трае дълго, тъй като Баръш иска да се срещне с дъщеря си, но когато пристига в къщата, вижда там Фатма. Той е убеден, че Челен са я използвали, за да получат информация за него. В яростта си той заплашва Дамла, да унищожи семейство Челен, ако тя не се върне у дома.

Дамла изчезва от имението на Челен.

Арда мисли, че с тази си постъпка Дамла е доказала, че не го обича, че го е използвала само, за да избяга от баща си.


„Не пускай ръката ми“, еп.187 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.187 (Diema Family) - какво ще се случи...

Изчезването на Дамла преобръща живота в имението на Челен. Арда подозира, че Баръш има пръст в това. Дженк се среща с Баръш и разбира, че Дамла...

Г-жа Фериде иска от Дамла да ѝ каже истинската причина, защо са се оженили с Арда, защото както вижда, те не се познават добре. Дамла ѝ казва, че Арда и е помогнал, за да не може баща ѝ да я изпрати в чужбина, но я моли да не казва на Арда, защото тя много го обича.

В същото време Азра минава покрай една майка с малко бебе, която я моли да го подържи, защото не може да си намери телефона. Азра е много щастлива… след което се обажда на Дженк, за да го пита как е и му обяснява, че е на крайбрежната улица и още малко ще подиша чист въздух и ще отиде при него.

Побеснял Баръш отива в имението на Челен и заповядва на Ширин веднага да повика дъщеря му. Тя му обяснява, че Дамла не е в имението и му казва, че е в къщата леля Хюсние и ако иска да отиде и провери.

В същото време Фатма отива в къщата на леля Хюсние, но никой не ѝ отваря, когато вижда, че г-жа Фериде се прибира. Тя е учудена, че никой не и е отворил, защото Дамла и Арда трябва да се вкъщи. Г-жа Фериде се опитва да се свърже с тях, но тъй като двамата се забавляват като се люлеят на люлките на детската площадка, не чуват, че баба им ги търси.

На вратата се звъни, а г-жа Фериде си мисли, че са Арда и Дамла и е много изненадана, когато вижда Баръш, тя го кани да влезе, но той ѝ казва, че е дошъл да се види с Дамла.

-Моята дъщеря много сгреши като се омъжи, но един ден ще разбере грешката си и ще се върне у дома, затова няма смисъл да говоря с вас, за това, което няма да трае дълго – заявява Баръш.
-Даже и да са направили грешка, ние не трябва да ги осъждаме и обиждаме. Трябва да уважаваме решението им и да сме до тях, когато сме им нужни… – отвръща възрастната жена.
-Аз дойдох, заради Дамла, а вие вместо да ме срещнете с дъщеря ми, ме поучавате. Аз мисля, че вие нарочно не искате, да се видя с Дамла, затова няма защо да ме размотавате – отвръща Баръш и тръгва да си ходи, когато от вътрешността на къща чува гласа на Фатма, която пита г-жа Фериде, дали да направи кафе.
-Г-жо Фатма, какво правите тук?! Това някаква шега ли е? Какво прави при вас, жената, която работи при мен? Явно това е ваш план, оказва се, че г-жа Фатма е агент в къщата ми. Що за хора сте вие, обърнахте живота ми с главата на долу – сипе обвинения Баръш, а г-жа Фериде е също толкова изненадана, колкото и той. Баръш бесен си тръгва, а Арда и Дамла щастливи се прибират с покупки, които са направили на пазара.
-Татко! – изненадана е Дамла да види баща си.
-Дамла, ела тук! – слиза от автомобила си Баръш. Дамла тръгва към баща си, но Арда я хваща за ръка и пита Баръш, какво иска. Той му отговаря, че иска да поговори с дъщеря си.

Баръш заплашва Дамла, че ако не се върне у дома, ще съсипе семейството на Арда. Тя не казва на Арда истината, а го лъже, че баща ѝ се е притеснил за нея, като не му е отговорила и затова е дошъл…

В същото време Фатма обяснява на г-жа Фериде, че тъкмо е дошла да ѝ обясни ситуацията, защото Азра и е казала, че не знае…

-Азра, чакаше подходящ момент, за да каже г-н Баръш, но всичко се обърка, а той сега никой няма да иска да чуе.

Г-жа Фериде си взема телефона и казва на Фатма, че някак си ще решат проблема. Тя се обажда на Серап и ѝ казва, че тази вечер всички ще се съберат на вечеря в имението, а Дамла ще приготви вечерята.

Азра и Фатма са на крайбрежната, когато идва Дженк и я пита какво е станало, а Азра му обяснява, че Баръш е видял Фатма в дома на леля Хюсние, а Баръш смята, че са им изпратили агент в дома му. Дженк успокоява Фатма, че ще ѝ намерят друга работа, но пита Азра, какво ще правят с Баръш, който явно е настроен против тях.

В имението Азра споделя на г-жа Фериде, че се уволнила от работа, заради Баръш, който за всичко обвинявал Дженк, а тя повече не можела да търпи тази несправедливост и затова си тръгнала. Дженк също ѝ казва, че е решил да заведе дело срещу Баръш.

-Дженк, аз не се бъркам в работата на компанията, но те моля да внимаваш и ти да не попаднеш в капана на отмъщението, като г-на Баръш, а и Дамла не трябва да знае, защото тя вече ни е като дъщеря и трябва да я пазим. – заявява баба му, а в същото време камерата ни показва Дамла, която подслушва разговора им.

Малко по-късно г-жа Фериде дава пръстен на Арда, който на вечерята да подари на Дамла. Дамла чува и това!

Всички се събират на маста, само Дамла липсва. Ширин казва, че е в тоалетната. Г-жа Фериде казва на Арда да сяда, а той ѝ отговаря, че ще почака Дамла.

В същото време Сумру е в къщата на Баръш, тя вижда на масата, че е сервирано за трима и го пита, дали чакат още някого.

-Ще видим и ще разберем – отвръща Баръш.

Действието се връща в имението на Челен, където Дженк нетърпелив пита Арда, къде е Дамла, а той отговаря, че ще отиде да я потърси.

Арда намира писмото, което му е оставила Дамла и мрачен се връща в гостната, където всички стават от масата, след като го виждат в какво състояние

Действието пак се връща в дома на Баръш, където Сумру го подканва да сядат вече на масата, а Баръш поглежда през прозореца, явно чака някой. Точно в този момент се звъни на входната врата… Баръш бърза да отвори, но явно е чакал някой друг, защото изглежда разочарован, когато вижда Гюркан.

-Здравейте, явно не сте щастливи да ме видите, друг ли чакахте? – пита Гюркан, а Сумру му отговаря, че не, а Баръш им казва, че е чакал Дамла.
-Ти говори ли с нея? Казали ти, че ще дойде? – пита Гюркан.
-Не, тя не каза, че ще дойде, но явно не е възприела думите ми на сериозно – отговаря разочарован Баръш. – Аз се срещнах с нея и ѝ казах, че ако се върне у дома ще забравя всичко, което се е случило, ако ли не, ще причиня болка на хората, който тя сега е поставила на мое място.

-Ти си заплашил, дъщеря си? Какво си направил ти? – пита изненадан Гюркан…

-Дамла направи избор и аз не нося отговорност за това, което ще се случи – отговаря Баръш. Гюркан му отвръща да не говори глупости, защото става дума за неговата собствена дъщеря.

Действието се връща в имението на Челен.

-Синко, какво става? – пита разтревожена Серап.
-Тя ме заряза и си е отишла – отговаря ядосан Арда, като се опитва да ѝ звънне, но Дамла не му вдига.
-Момичето, с такова вдъхновение приготви вечерята, какво е станало, че си тръгна? – пита Серап.

Ядосан Арда дърпа покривката на масата и цялата храна се разпилява на пода. Дженк го моли да се успокои, а Арда им казва, че Дамла я няма и всичко е приключило, и ядосан излиза.

Арда мисли, че с тази си постъпка Дамла е доказала, че не го обича, че го е използвала само, за да избяга от баща си.

  • Какво ще направи Дамла, ще се върне ли при баща си или при Арда, ще разберем съвсем скоро…

Гледайте турския сериал „Не пускай ръката ми“ всяка делнична вечер от 21:00 ч. по Diema Family - епизод 186 на 5 юли 2022 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.206 (Diema Family) - ФИНАЛ

„Не пускай ръката ми“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...