Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.167 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азра открива смущаващи неща в сметките на кафенето, което управлява Сумру. Малката Танем изчезва и Дженк я намира. Така той неизбежно среща Дамла, която не може да го погледне в очите, заради чувството си за вина. Мнението на Баръш за Дженк започва да се променя. Вижте още какво ще се случи в еп.167 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 8 юни 2022 по Diema Family от 21:00 часа

В епизод 166 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Азра е в шок, защото разбира, че Дженк не е виновен за катастрофата, при която почина Мерт. Г-жа Фериде научава, че Азра и Дженк са разделени.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 167 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 8 юни 2022 по Diema Family:

Малката Танем изчезва и Дженк я намира. Така той неизбежно среща Дамла, която не може да го погледне в очите, заради чувството си за вина.

Г-жа Фериде все повече подозира, че семейството ѝ не е честно с нея и че не ѝ казва истината за Мерт. С Ширин до себе си, тя купува самолетни билети за Виена, за които не казва на никого.

Хюлия иска Баръш да престане да вярва във всичко лошо, което са му разказали за Сумру и му споделя мнението си за приятелката си.

Сумру също не закъснява, тя също му се обяснява, че няма нищо вярно в това, за което я обвиняват Азра и семейство Челен, но е твърде рано да се радва, защото Азра открива смущаващи неща в сметките на кафенето, което управлява Сумру.

Мнението на Баръш за Дженк започва да се променя.
Дженк оставя Азра пред дома на Баръш, но я настига и ѝ признава, че е бил неправ за работа, която и е уредил. Азра му отговаря, че ако не е бил Баръш, той е нямало никога да ѝ каже.
-Азра, според теб, всичко, което правя е неправилно? -пита Дженк, а тя му отвръща ядосана, че вече не я интересува, дали правилно или не правилно, това което прави. Дженк я пита, защо се ядосва, а тя го пита, наистина, какво иска от нея и тя ще го направи!

-Добре, аз просто исках да се извиня – казва Дженк.

-Мисля, че ти си закъснял с цяла година – отвръща Азра и тръгва да влиза, когато от къщата излиза домашната помощница и притеснена ѝ казва, че не може да открие никъде Танем. Притеснена излиза и Дамла, която казва, че в къщата я няма.

-Вие потърсете около къщата, а аз ще отида да проверя в гората – казва Дженк.

-Дженк, имай предвид, че Танем може да се крие, защото си мисли, че е игра – обяснява Азра, а Дженк ѝ отговаря, че е разбрал.

Дженк намира Танем в гората до къщата.

-Ти ли си семейството на Азра, защото тя отиде при него? – пита момиченцето.

Дженк не знае, какво да отговори и казва, че всички се притесняват за нея, а Танем е много радостна, когато разбира, че Азра е дошла, а след това признава на Джен, че е обидена на Азра, защото тя е обещала да дойде, но не дошла. Дженк обяснява, че Азра е имала много работа и затова не е дошла…

Танем му показва къщичка за птички и му казва, че са слагали в нея храна за птичките, но тя е паднала. Дженк поправя къщичката и като вдига Танем, момиченцето радостно закача обратно на дървото къщичката за птички. След което Дженк я взема на ръце и връща в къщата, където Дамла обвинява Азра, че Танем е избягала заради нея. Виждайки Азра Танем се втурва да прегръща Азра, а Дамла не може да погледне Дженк, заради чувството си на вина пред него….

-Ела, Танем! – казва Дамла като хваща момиченцето за ръка и повежда към къщата, и през рамо се провиква. – А ти, Азра, вземи решение!

-Азра, проблеми ли имаш? – пита Дженк.

-Не, няма нищо! Благодаря ти, че намери Танем – отговаря Азра.
В хотела Хюлия разказва на Баръш, че Дженк цяла година е търсил Азра, но без успех.
-Аз не знаех за това – изненадан е Баръш.
-Те през много преминаха, за да са заедно, защото много се обичаха, а и вярвам, че все още се обичат и се надявам, че ще решат всички проблеми между себе си и отново ще бъдат заедно! Аз много искам това! – обяснява Хюлия.

Хюлия иска Баръш да престане да вярва във всичко лошо, което са му разказали за Сумру и му споделя мнението си за приятелката си и го моли да ѝ даде шанс.

Баръш казва на Гюркан, че Дженк си е признал пред Азра, че той е уредил работа ѝ.
-Достоен ход! Браво! Започвам да харесвам младежа – казва Гюркан.

-Няма да те лъжа, аз също съм изненадан – признава Баръш.

-Какво ще правиш? Няма да се бъркаш в живота на Азра ли?! – пита приятеля му.

-Няма! Азра трябва да реши сама, ако още се обичат, аз няма да им преча – отговаря Баръш.

Азра споделя на Баръш, че Дженк и е уредил тази работа, защото искал тя да бъде щастлива. Баръш ѝ отговаря, че Дженк може да говори истината и да му даде шанс. Азра е изненадана, че Баръш си е променил мнението за Дженк.

-Това, че ти призна истината, въпреки че знае, че ти ще се ядосаш е достойна за уважение постъпка – казва Баръш.
-Ако не беше ми казал той, ти щеше да ми разкажеш – отвръща Азра, а Баръш ѝ отговаря, че е нямало да го направи, но Дженк е решил да ѝ каже истината.
-Няма логика – казва Азра.
-Така е, но той го направи – замислен е Баръш.
-Защо го направи? – чуди се Азра, а той ѝ отговаря, че не знае. Азра се ядосва и пита Баръш, как може да не знае, защо Дженк е направил това?
-Виж, Азра, ти беше права. В опита си да те защитя, аз преминах границата, защото не исках, това което се случи със сестра ми, да се случи и с теб. Но е истина, ти не си Елиф, а Дженк не е Кемал и вашата история е съвсем различна. Това е твоят живот и ти сама трябва да вземеш решение за връзката ви с Дженк – признава Баръш.

Азра споделя с Баръш, че Дженк не е виновен за катастрофата, но искат от полицията да закрият делото, защото не могат да открият белия автомобил, който е виновен за инцидента. Баръш обещава да ѝ помогне да открият колата.


Азра открива смущаващи неща в сметките на кафенето, което управлява Сумру. Сумру обвинява Азра, че я обвинява незаслужено, защото иска тя да не работи в хотела на Баръш.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.206 (Diema Family) - ФИНАЛ

„Не пускай ръката ми“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...