Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азра признава на Дженк, че той е всичко за нея, а той ѝ обещава никога да не я разочарова. Сумру изпитва облекчение, защото както изглежда Джансу ще остане при нея. Но Сумру не се спира и смята, че е открила нещо, с което може да злепостави Азра. Вижте още какво ще се случи в еп.142 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 4 май 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 141 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Дженк връща годежния пръстен на Азра. Серап разбира, кой е купил къщата на Зерин.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 141 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 4 май 2022 по Diema Family:

Дженк се чувства неловко на срещата на Азра и нейния колега от университета Туна.

Кадир разбира, че Мелис се забавлява и от ревност отива при нея.

Серап осъзнава колко много дължи на г-жа Фериде.

Сумру изпитва облекчение, защото както изглежда Джансу ще остане при нея. Но Сумру не се спира и смята, че е открила нещо, с което може да злепостави Азра.

Азра признава на Дженк, че той е всичко за нея, а той ѝ обещава никога да не я разочарова.

Азми и Месут се досещат за Фарук.


„Не пускай ръката ми“, еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

Сумру показва на Серап завещанието на г-жа Фериде. Серап е много изненадан и го изпраща на Дженк. Джансу обвинява баща си, че е убил Кемал. Вижте...

Мелис и с приятелката си Гизем също идват на шоуто на Туна. Гизем вижда Азра и Дженк да разговарят с Туна и казва на приятелката си да отидат при тях, за да може да се запознае с Туна.

Гизем и Мелис застават пред Азра и Дженк като ги поздравяват, а Дженк пита сестра си, дали е сама, а тя учудена го пита, с кой да е?

Гизем се представя на Туна и го моли за автограф, защото му е голяма фенка.

-Не знаех, че баристите имат фенове – казва Дженк на Азра, а тя му отвръща, че му е казала, че Туна е много известен.

Гизем моли Туна да се фотографира с него, като вика и Мелис да се снима с тях. След което Мелис казва на брат си и Азра, че ги оставят, да се забавляват, а те двечките ще се приберат сами. Гизем качва снимките им с Туна в социалните мрежи.

Кадир разбира, че Мелис се забавлява и от ревност отива при нея.

В същото време снимките ги вижда Кадир и разглеждайки ги се пита, кой може да е това и явно Мелис се опитва да го вбеси.

Кадир отива в бара при Мелис и я пита, кой е този, където се е снимала с него?

-Защо те вълнува това? Защо ми задаваш такива въпроси – пита Мелис.
-Мелис ако се опитваш да ме подлудиш… – казва Кадир, но Мелис го прекъсва и го пита, защо го вълнува това? И има само един човек, който може да ѝ държи сметка и това е брат ѝ, който в момента е тук и му казва да си върви, докато не го е видял.
Серап осъзнава колко много дължи на г-жа Фериде.

Серап разбира, че свекърва ѝ е в хола и отива при нея.

-Мамо, защо си сама? – пита Серап.
-Ами Зерин цял ден си е в стаята, не иска да излезе от там – обяснява Фериде, а Серап си мълчи.

Г-жа Фериде казва на Серап, че е разбрала, че е била при адвокат Доган и сигурно е разбрала, но нещата са се случили толкова бързо, че тя е нямала време да ѝ каже.

-Аз не исках дома ви, да попадне в чужди ръце. Надявам се, че не си ми се обидила – казва Фериде.

Серап ѝ отговоря, че и е много благодарна и е много щастлива. Фериде ѝ казва, че явно и тя не е знаела, че проблемът е толкова сериозен, а Серап ѝ признава, че е така…

Серап подарява на г-жа Фериде, шал, които сама е изплела за нея, защото винаги се е грижела за нея и нейните деца, а сега е върнала обратно бащината ѝ къща.

Сумру изпитва облекчение, защото както изглежда Джансу ще остане при
 нея. Но Сумру не се спира и смята, че е открила нещо, с което може да 
злепост...
Сумру изпитва облекчение, защото както изглежда Джансу ще остане при нея. Но Сумру не се спира и смята, че е открила нещо, с което може да злепостави Азра.

Сумру прочита завещанието и казва на Азми, че Азра е много хитра и му казва да погледна датата на завещанието, защото тя съвпадала с тази, когато Азра е оставила Мерт при нея и се върнала при Дженк, а сега разбира, че всичко е било заради наследството на Челен.

Азми ѝ казва, че нервите ѝ са разбити и се хваща за най-малките детайли, но това с датите е съвпадение и не е свързано с реалните събития. Азми моли Сумру да му обещае, че на никой няма да каже за завещанието, защото той отново ще загуби доверието на г-жа Фериде. Сумру му обещава, че няма да направи нищо, което да му навреди.

Сутринта Джансу казва на майка си, че иска да бъде щастлива и ако бракът ѝ с Азми я направи щастлива, то тя няма нищо против тя да се ожени за него!Сумру е щастлива, защото Джансу ѝ казва, че отива на училище, но довечера ще се видят отново.

Азра признава на Дженк, че той е всичко за нея, а той  ѝ обещава никога да не я разочарова.
Азра признава на Дженк, че той е всичко за нея, а той ѝ обещава никога да не я разочарова.

Дженк не харесва Туна и бързо, бързо си тръгва с Азра от заведението. Двамата сядат на една пейка, а Азра го пита, дали той не я ревнува от Туна.

-Защо трябва да ревнувам от него? – пита Дженк.

Азра му отговаря, че Туна не е лошо момче и няма лоши намерения, но много се шегува.

-Да се шегува, но с моята любима жена, никой не може да се шегува. Що за човек е той? Мъжът трябва да бъде сериозен, а той и две минути не може да е такъв – отговоря Дженк, който е много сериозен в сравнение с Азра, която се смее. Тя му казва, че изглежда много смешен когато я ревнува, тя го моли да се усмихне, защото в момента изглеждат много смешно отстрани, тя се смее, а той стои със сериозно лице пред нея.
-Никой не може да те обича повече от мен – казва Дженк.
-Дженк, няма такъв човек, а ако има и види твоята ревност, веднага ще си замине – казва Азра като продължава да се смее, а Дженк същи се усмихва и прегръща.

Азра му признава, че той е нейното минало, бъдеще и надежда, а Дженк ѝ обещава никога да не я разочарова…. И ако един ден се откаже от нея, то тогава, той ще бъде мъртъв!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...