Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк връща годежния пръстен на Азра. Серап разбира, кой е купил къщата на Зерин. Вижте още какво ще се случи в еп.141 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 3 май 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 140 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ след като чу записа, Джансу усеща, че животът ѝ се разпада. Дженк прави изненада на Азра. Зерин разбира, че къщата ѝ е продадена на търг.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 141 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 3 май 2022 по Diema Family:

Дженк връща годежния пръстен на Азра.

Серап разбира, че майка ѝ е продала къщата в Бурса. Тя научава кой е купил къща на Зерин, но адвокатът я моли да не казва на майка си.

Месут казва на Азми, че електротехникът, който е идвал в ресторанта, преди да загине Месут и този, който е срещнал преди дни в кафето са един и същи човек.

Стар приятел на Азра пристига в Истанбул и тя е щастлива да се срещне с него. Но не и Дженк, на който младежа не му харесва.

Съсипана Джансу се връща при майка си.

Азми показва на Сумру завещанието на г-жа Фериде.


„Не пускай ръката ми“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра признава на Дженк, че той е всичко за нея, а той ѝ обещава никога да не я разочарова. Сумру изпитва облекчение, защото както изглежда Джансу...

Бижутерът, от който Дженк е купил годежния пръстен на Азра, а след това тя даде на Фарук като залог го посещава в офиса и му съобщава, че вчера приятел му е донесъл същият пръстен, който преди време той поръчал при него и тъй като си помислил, че може да става дума за кражба веднага е дошъл при него. Дженк му отговаря, че наистина става дума за кражба и го пита, дали знае, кой е продал пръстена.

-Аз нямам информация, защото знаете, че на пазара има такива хора, които изкупуват такива неща евтино, а след това препродават на бижутерските магазини – отговоря бижутера.

Дженк благодари на бижутера, че му е донесъл пръстена и му казва да изпрати сметката, за да му плати.

Дженк се обажда на Азра да излезе за малко, че я чака зад ресторанта.

-Азра, как може да постъпваш така с нас?! Този убиец… - казва Дженк ядосан, като вади годежния пръстен на Азра.
-Това е моят пръстен! Къде го намери или си се виждал с убиеца? – прекъсва го и пита притеснена Азра.

-Добре, добре успокой се Азра. Някой е продал пръстена, а бижутера, при който го поръчах ми го донесе. Хайде, дай си ръката и повече никога не го сваляй! – казва Дженк, а Азра му благодари и радостна го прегръща.

Дженк изпраща Азра до ресторанта и точно в този момент се обажда някой си Туна. Азра е много радостна да го чуе и му казва, че иска много да се види с него.

-Какъв е този Туна, че ти си така изненадана? – пита Дженк.
-Туна е мой съученик от Америка. Много време не сме се виждали с него, а той има някаква премиера, навярно някакво шоу, не разбрах, но нали ще отидем? – пита Азра.
-Ще отидем, но каква е тази примера? – пита Дженк.
-На кафе! Туна е много известен барист – обяснява Азра, а Дженк ѝ обещава, че като свърши работа, ще мине да я вземе и ще отидат да видят този Туна.

На Серап се обажда приятеля на баща ѝ, който беше помолил да разузнае за дълговете на баща ѝ. Той ѝ казва, че Зерин е продала къщата, в която е живеела.

Ядосана Серап отива в стаята на майка си и я пита, дали е вярно, че е продала къщата. Зерин си признава като ѝ казва, че не е имала друг избор, защото дългът е бил голям. Серап се ядосва, че не и е споделила, за да може да намерят решение, защото в тази къща били събрани всичките ѝ спомени от детството. Зерин я пита, какво е щяла да направи? Откъде ще намери толкова много пари?! Ще помоли Фериде ли, защото по-добре тя да умре отколкото да поиска пари от свекърва ѝ.

-Мамо, вместо да ми разкажеш за проблемите си, ти дойде в моя дом и си живееш все едно, няма нищо. Освен това си против Фериде и се опитваш и мен да настоиш против нея – ядосана е Серап.
-Кой ти каза, че къщата е продадена? – пита Зерин.
-Чичо Тургор – отговоря Серап.
-Каза ли ти, кой я е купил? – пита майка ѝ.
-Какво значение има – отвръща дъщеря ѝ.

В същото време Тургор се обажда на Серап и ѝ казва името на адвоката, който се е занимавал с покупката на къщата на Зерин. Серап е изненадана, защото това е адвокатът на Фериде, но не казва нищо на Зерин и излиза от стаята ѝ.

Серап отива при адвокат Доган и го пита, какво става, защо е купил къщата на майка ѝ в Бурса?

-Да, аз купих тази къща, но не за себе си, а по заповед на г-жа Фериде – обяснява адвоката.
-Как мама е разбрала, че къщата се продава? – изненадана пита Серап.
-Тази част не ми е известна, аз само трябваше да купя къщата. Тя е щяла да ви каже за това, защото тя иска да запише тази къща на ваше име, а майка ви може да живее в него, докато е жива. Г-жа Фериде през живота си никой не е унижавала, затова иска г-жа Зерин да не разбира за това – отговоря адвокат Доган.

Месут се среща с Азми и му казва, че електротехникът, който е идвал в ресторанта, преди да загине Месут и този, който е срещнал преди дни в кафето са един и същи човек. Азми го пита, каква е връзката с Бурхан, а Месут му казва, че не знае, но за да разбере трябва да намерят този човек. Азим му казва, че ще се опита да го намери. Месут му отвръща, че трябва да побързат, защото Бурхан мисли да замине…

Съсипана Джансу отива при майка си. Виждайки я Сумру я пита, какво става, а тя ѝ отвръща, просто да не я пита.

-Джансу, ти цялата гориш, който те обиди? – пита Сумру.
-Мамо, не питай, искам просто да поседим ей така, все едно все още съм дете – отговоря Джансу, като се сгушва в прегръдката на майка си и заспива.

Малко по-късно пристига Азми, а Сумру се обвинява пред него, че е лоша майка и заради своите проблеми е забравила за дъщеря си.

Азми показва завещанието на г-жа Фериде на Сумру.

Вечерта Азра запознава Дженк с Туна, който въобще не се харесва на Дженк.
Вечерта Азра запознава Дженк с Туна, който въобще не се харесва на Дженк.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...