Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.129 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк е ядосан на Азра, че не е била честна с него и се е изложила на опасност. Джансу се тревожи за баща си, тъй като не може да се свърже с него, но ако знаеше какво е замислил Бурхан, вече нямаше да се тревожи за него... Вижте още какво ще се случи в еп.129 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 15 април 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 128 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Благодарение на Арда, г-жа Фериде разбира за връзката на Кадир и Мелис. Дженк се извинява на шеф Ферхат. Сумру купува колието на Азра и нарочно го показва пред Дженк.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 129 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 15 април 2022 по Diema Family:

Дженк е ядосан на Азра, че не е била честна с него и се е изложила на опасност.

Ситуацията между Мелис и Арда остава напрегната, а засегнатата Зерин се готви да си тръгне. Серап я задържа, но г-жа Фериде се изправя срещу нея.

Азра споделя на Джансу, че няма намерение да се предаде, а ще се бори за любовта и доверието на Дженк.

Джансу се тревожи за баща си, тъй като не може да се свърже с него, но ако знаеше какво е замислил Бурхан, вече нямаше да се тревожи за него...


„Не пускай ръката ми“, еп.130 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.130 (Diema Family) - какво ще се случи...

Дженк се връща на място, където беше срещата на Азра с Фарук, за да огледа, и намира портфейл със снимка вътре. Бурхан посещава Джансу и...

Дженк е ядосан на Азра, че не е била честна с него и се е изложила на опасност.

Изстрелът, който чу Азра е чут и от Дженк, който си мисли, че нещо се е случило с нея и с всички сили тича към изоставената сграда. Двамата тичат един към друг. Дженк я прегръща и я пита, дали е добре? Тя му отговоря, че е добре и го пита, как е той, защото много се е изплашила, когато е чула изстрела.

-Какво правиш тук? – пита Дженк.
-А ти, какво правиш тук, без да кажеш, нищо на никой?! – ядосва се Дженк.

Азра му отговоря, че не е могла да каже нищо на никого. Джен я хваща за ръка и ѝ казва да се махат от това място. От гората излиза един ловец и им казва, че ако са се загубили, пътят е отсреща…

В колата Азра пита Дженк, дали изстрелът, който са чули е бил от този човек? Дженк троснато ѝ отговоря, че не знае.

-Дженк, аз толкова много се изплаших, ти защо така грубо ми отговаряш? – пита Азра.
-Ти си се изплашила? Какво тогава там правеше? – ядосан иска да знае Дженк. Азра му отговоря, че не е могла да му разкаже, защото човекът е нямало да дойде и да разбере, кой е убиецът на баща ѝ.

Ядосан Дженк я пита, дали е дошъл и дали е разбрала?

-Не дойде, но аз мислех, че ще дойде, защо тогава си пишеше, така старателно с мен, но да аз сгреших! Той ме излъга и ми взе парите – признава си Азра. Двамата се карат, а Дженк я пита, откъде е намерила пари? Азра го моли да я изслуша, а Дженк ѝ отвръща, че е късно, като ѝ дава кутията с всички бижута, които Азра продаде.
-Дженк, как ги откри? – пита изненадана Азра.
-Взех ги от шията на Сумру! Какво друго искаш да ми разкажеш? – пита Дженк и излиза от автомобила, а Азра се опитва да го настигне, като го моли да я изслуша.

-Какво ще ми обясниш, Азра. Аз за малко да се побъркам от страх, че може нещо да ти се случи! Аз все още не мога да разбера, как посмя да отидеш сама, без да кажеш нищо?! Ами ако наистина ти се беше случило нещо?!– пита Дженк.

-Нищо не ми се случи! – повтаря няколко пъти Азра. -Той взе парите и замина, явно е имал нужда от пари! – ядосва Азра, че е била излъгана.

Дженк се ядосва, че тя го е излъгала, въпреки, че той сто пъти ѝ е казвал, че не трябва да крие нищо от него, че тя не трябва да постъпва така с тях.

-Дженк, той ме заплаши, че ще ви навреди с Мерт, аз не можех да ти кажа това! За исках, този път да ви защитя! Да защитя семейството си!

-Ти не можеш да вземаш сама това решение! Аз се уморих, от това, постоянно някой да ми забива нож в гърба! – бесен е Дженк.

Азра плачейки моли Дженк да ѝ прости, че не му е казала, че е продала бижутата, че е дала годежния си пръстен на убиеца…

-Азра, ти разбираш ли, че не ме интересуват парите, бижутата, пръстена… Аз имам само един проблем и това си ти! Аз така се изплаших, когато те нямаше! – казва Джевк, а Азра го моли да я разбере, че това е бил нейният шанс да разбере, кой е убил баща ѝ, мъничка надежда…

-Как ще продължим? Как да ти имам доверие? Ти не разбираш ли, Азра, че това, което преживяваме, постоянно ни хвърля на различни страни и се отдалечаваме един от друг – казва Дженк, а Азра мълчи. Той я хваща за ръка и ѝ показва Босфора: - Аз вече ти казах, Азра, пред нас е животът – казва Дженк, като показва с ръка напред и продължава: - А долу е пропастта! Сега тук, ще вземем решение: Дали заедно ще тръгнем по пътя или със затворени очи ще паднем в пропастта!
Ситуацията между Мелис и Арда остава напрегната, а засегнатата Зерин се готви да си тръгне. Серап я задържа, но г-жа Фериде се изправя срещу нея.

Мелис и Кадир седят на пейката пред къщата в имението, а зад тях виждаме, че на стол седи Арда. Кадир става и казва на Мелис, че не може повече да чака, без това го е срам от г-жа Фериде и отива да разкаже всичко на Дженк. Мелис се опитва да го спре, но не успява.

-Браво, Арда! Сега доволен ли си? – пита Мелис.

-Да не си посмяла да ме обвиняваш! Защото вие се опитвате да криете и лъжете, а аз само ви разкрих – отвръща Арда.

-Аз те помолих да изчакаш, за да разкажем всичко ние, но ти правиш това, което искаш ! Както винаги! Аз имах шанс да бъда щастлива, а ти ми го отне! – плаче Мелис.

-Не трябваше да се криете и да имате тайни – казва Арда.

-Ако трябва да се разделя с Кадир и да го загубя, аз никога няма да ти простя, Арда! – отвръща Мелис и се прибира в къщата.
Умран посреща Серап и ѝ казва, че добре се е прибрала, защото Зерин иска да си замине, заради г-жа Фериде.

Разбираме, че всичко е режисирано от Зерин, защото тя подслушва разговора между Умран и дъщеря си и когато Серап тръгва към стаята ѝ, тя започва да се прави, че събира багажа си, за да си ходи.

Зерин обяснява на Серап, че е искала да защити Мелис и си е навлекла гнева на Фериде.

-Какво е направила Мелис? – пита Серап.

-Те с този адвокат, Кадир се обичат – отговоря Зерин.
-Какво? С Кадир?! – изненадана е Серап.

-Какво толкова е станало? Млади са, обичат се – отвръща Зерин, а Серап ѝ отвръща, че Кадир е приятел да Дженк и не може и да си представи какво ще стане, когато разбере.

Зерин обвинява дъщеря си, че слуша свекърва си и нейната дума не се чува в тази къща.

Надъхана от майка си, Серап се кара с Фериде, че се е скарала с майка ѝ, че е защитила Мелис.

-Виж, Серап, това че майка ти си затваря очите за грешките на внуците, за да ги привлече на своя страна, ще доведе до по-големи проблеми – обяснява свекърва ѝ.

-Мамо, аз съм майка на децата си и ако видя, че има проблем, ще взема мерки – отвръща Серап.

-Добре, прави каквото знаеш – казва г-жа Фериде.

-Мамо, аз искам да ме подкрепяш – ядосва се Серап.

-Аз много добре знам, къде е границата и се разпростирам само до там - спокойно отговоря г-жа Фериде.
Мелис казва на Кадир, че каквото и да става, той трябва да знае, че тя много го обича.

Кадир се обажда на Мелис, а тя го пита дали е говорил с Дженк, а той ѝ отговоря, че го чака. Мелис му казва, че може пък брат ѝ да не се ядоса толкова много и ги раздели, а Кадир я успокоява, че сигурно така ще стане, да не се притеснява, защото без това няма път назад.

-Кадир, знай само едно, че каквото и да става, аз много те обичам! – казва Мелис.

Азра няма намерение да се предаде, а ще се бори за любовта и доверието на Дженк.

Дженк оставя Азра пред дома ѝ, а тя го пита дали ще слезе, а той все още обиден ѝ отговоря, че не… Джансу отваря вратата на Азра и ѝ казва, че е щяла да се побърка от притеснение за нея и я пита, дали е добре.

Азра ѝ отговоря, че не, защото Дженк ѝ е много ядосан. Джансу ѝ казва, че сигурно е заради нея и я моли да ѝ прости, но Дженк е много настоявал и тя не е могла да му откаже. Азра прегръща Джансу и ѝ отговоря, че не е заради нея, защото той все едно е щял да разбере.

Азра споделя на Джансу, че не знае, дали Дженк ще ѝ има отново доверие, след това, което е станало днес. Джансу я успокоява, като ѝ казва, че Дженк ще размисли над случилото се и ще я разбере, а и той никога не се е отказвал от тяхната любов. Азра вади бижутата от чантата, които Дженк ѝ даде и пита Джансу, дали човек, който е разбрал за това, ще се бори за любовта.

-Откъде се появиха? – пита Джансу.

-Дженк ги купил от бижутера. Разбираш ли, защо е толкова ядосан! – отговаря Азра.

-Откъде Дженк е разбрал за бижутера? – интересува се Джансу.

-Сумру купила колието от бижутера, а Дженк го видял на нея – отговоря Азра.

-Мама, как е свързана с това? – изненадана е Джансу.

-Зерин ме видя при бижутера, а явно след това е казала на Сумру – отговоря Азра… Джансу се извинява на Азра, заради постъпката на майка ѝ, а Азра ѝ отговоря, че сама си е виновна, като е продала бижутата, но няма намерение да се предаде, а ще се бори за любовта и доверието на Дженк.

Джансу се тревожи за баща си, тъй като не може да се свърже с него, но ако знаеше какво е замислил Бурхан, вече нямаше да се тревожи за него...
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.185 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.184 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.183 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.182 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.181 (Diema Family) - какво ще се случи...