Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.130 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк се връща на място, където беше срещата на Азра с Фарук, за да огледа, и намира портфейл със снимка вътре. Бурхан посещава Джансу и Азра, когато открива, че е изгубил портфейла си. Какво ще направи Дженк, когато разбере за връзката на Кадир и Мелис? Вижте още какво ще се случи в еп.130 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 18 април 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 129 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Дженк е ядосан на Азра, че не е била честна с него и се е изложила на опасност. Джансу се тревожи за баща си, тъй като не може да се свърже с него, но ако знаеше какво е замислил Бурхан, вече нямаше да се тревожи за него...


НА КРАТКО какво се случва в епизод 129 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 18 април 2022 по Diema Family:

Дженк се връща на място, където беше срещата на Азра с Фарук, за да огледа, и намира портфейл със снимка вътре.

Сумру и Азми искат да разберат какво общо има Бурхан с Месут.

Бурхан посещава Джансу и Азра, когато открива, че е изгубил портфейла си.

Серап решава да покани Кадир в имението, за да разкаже на Дженк намеренията си към Мелис пред семейството. Госпожа Фериде не смята, че това не добра идея, и изглежда е права, защото Арда разказва на Дженк за Кадир и сестра им насаме. Какво ще направи Дженк, който е много ядосан, че Кадир не му е разказал за връзката си с Мелис?


„Не пускай ръката ми“, еп.131 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.131 (Diema Family) - какво ще се случи...

След като разбра за връзката на Мелис и Казир, Дженк иска да уволни Кадир от компанията, но г-жа Фериде го убеждава да бъде по-разумен и спокоен....

Дженк се връща на място, където беше срещата на Азра с Фарук, за да огледа, и намира портфейл със снимка вътре.

Късно вечерта Дженк отива на мястото в гората, където Фарук беше определил срещата на Азра. Той оглежда с фенер и намира портфейл със снимка.

Дженк се обажда на Кадир и го пита, дали е разбрал, дали в тази местност е ставало нещо, а той му отговоря, че в полицията не са постъпвали никакви сигнали, но сутринта ще бъде рано в офиса, защото иска да поговори с него.

Виждаме, че в тъмнината се е скрил Бурхан и наблюдава Дженк.

Сумру и Азми искат да разберат какво общо има Бурхан с Месут.
Сумру и Азми искат да разберат какво общо има Бурхан с Месут.

Азми е при Сумру и ѝ казва, че преди когато е бил в ареста Бурхан е бил много ядосан на Месут. Сумру му казва, че Бурхан е много добър манипулатор и виж как ги е разделил с Джансу.

-Явно нещо ще сполети и Месут, но какво? – чуди се Сумру.

Фериде е в стаята на Мелис, двете си разговарят за Кадир и какво може да се случи, ако Дженк научи.

-Ако вашите намерения са сериозни и вие искате да се ожените, ще застанете пред Дженк и ще му разкажете – казва Фериде.
-Ами ако той е против? – пита притеснена Мелис.
-Ти си голям човек и ще понесеш последствията си от това, което си направила. Какво да се прави? Ще се надяваме на хубаво, за да ни се случи – отговоря баба ѝ.
Бурхан посещава Джансу и Азра, когато открива, че е изгубил 
портфейла си. Дженк също идва, а Азра му признава, че не може без него!
Бурхан посещава Джансу и Азра, когато открива, че е изгубил портфейла си. Дженк също идва, а Азра му признава, че не може без него!

Джансу се притеснява, че не може да се свърже с баща си, а Азра ѝ казва, че ако до няколко часа не ѝ се обади, двете ще отидат в полицията. Точно в този момент се звъни на вратата. Джансу отива да отвори и е изненадана, да види баща си.

-Изненада – казва Бурхан и влиза в къщата и се оправдава, че си е забравил телефона в магазина, а когато се е върнал да си го вземе, видял, че тя му е звъняла и решил да не идва с празни ръце, като показва двете чанти с покупки, които носи. Бурхан казва на двете момичета, че той ще приготви вечеря. Бурхан.

Азра, Джансу и Мерт сядат да вечерят, когато на врата се звъни, а Азра казва, че е сигурно поръчката на Джансу. Бурхан си търси портфейла, за да даде пари на дъщеря си, но разбира, че някъде го е изтървал. Оказва, че не е поръчката на Джансу, а Дженк, който казва, че е дошъл да донесе моливите за рисуване, които Мерт е забравил в колата му. Дженк им пожелава приятен апетит и тръгва да излиза, а Азра го настига и му казва, че не може без него!

-Аз не мога да пусна ръката ти, ако я пусна, ще падна – казва Азра. Дженк се замисля за миг, но тряска вратата и си тръгва.

Серап моли Арда да не се бърка повече и тя ще оправи проблема с Кадир и Мелис, и ще разкаже на Дженк. Но Арда не е съгласен с майка си….

На другия ден Серап, Умрун, Зерин и Мелис са в кухнята и готвят, защото са поканили Кадир, да разкаже на Дженк за намеренията му към сестра му. Фериде влиза в кухнята и пита какво става, че всички готвят, а Серап ѝ казва, че е поканила Кадир на обяд.

-Аз си мислех, че първо ще поговориш с Дженк – изненадана е свекърва ѝ.

-Нека дойде и му разкаже Кадир, ако стане нещо, ще стане пред очите ни, мамо – казва Серап.

-Това според мен не е правилно, Серап. Правилно е ако ти поговориш с него – отвръща Фериде.

-Неговият гняв избухва и бързо затихва, нали го знаеш? – казва Серап.

-Това не е едно и също – обяснява Фериде.

-Мамо, като Дженк види Кадир и Мелис заедно, няма да посмее да обиди сестра си – заявява Серап, а Зерин доволна наблюдава дъщеря си как се противопоставя на свекърва си.

-Ти го принуждаваш, а това няма да се хареса на Дженк, дъще – казва Фериде.

-Г-жо Фериде, ако Серап не познаваше Дженк, нямаше да бъде толкова уверена – намесва се Зерин.

-Добре, след като така мислите. Успех! – казва Фериде и излиза от кухнята.

Мелис се обажда на Азра и я моли да дойде в имението, защото смятат с Кадир да кажат за връзката си на Дженк. Азра я пита, дали добре го е обмислила, защото Дженк много ще се ядоса, а тя ѝ отговоря, че всички са разбрали, а само Дженк не знае. Азра обещава да отиде.

Сутринта преди Дженк да излезе и разбере, че Кадир ще дойде, Арда разказва на брат си за отношенията между Мелис и Кадир. Той много се ядосва, че сестра му и Кадир са крили от него връзката си.

В същото време Серап и Мелис подреждат масата, пристига и Кадир. Серап казва на Умран да извика Дженк, но в същото време той слиза много ядосан.

-Дженк – казва Кадир и става от стола, а Дженк се доближава до него и казва на останалите, че ще излязат, за да си поговорят като мъже.

-Мамо, направи нещо! – моли Мелис, а Арда ги спира и им казва, да ги оставят, за да се разберат.
-Мелис, седни! Те ще се разберат – намесва се г-жа Фериде.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.185 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.184 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.183 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.182 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.181 (Diema Family) - какво ще се случи...