Лица За звездите

Не дават на Къванч Татлъту да говори за “Перла” у нас

5 коментара

Къванч Татлъту ще дойде у нас на блиц визита за няколко часа на 11 декември. На актьора Къванч Татлъту му е строго забранено да говори за ролята си в "Перла"!
Къванч Татлъту ще дойде у нас на блиц визита за няколко часа на 11 декември.  На актьора Къванч Татлъту му е строго забранено да говори за ролята си в "Перла"!

Къванч Татлъту Световният финал на 11 декември няма нищо общо със сериала. Затова Къванч няма да обели и дума за “Перла”. Не сме длъжни да рекламираме филм, сниман преди близо 5 г. Г-н Къванч Татлъту ще си седне в журито, ще си каже мнението и ще си отлети обратно за Турция”, каза пред “Труд” Силвестър Лолов и не скри мнението си за сериала: “ За мен Мехмет не е култов. Ние го направихме такъв.

Абсурдът е в нашата държава. Ние изкарваме един треторазряден сериал много хубав филм. “Перла” не е имал никакъв успех в Турция. В момента Къванч се снима в сериал с изключително висок рейтинг, но той няма нищо общо с “Перла”. Но Къванч е много качествен модел, един от най-скъпо платените в Турция, но е много семпъл актьор. “Перла” му е първият филм, той няма актьорско майсторство. Но е красив и различен. Затова и грабна титлата “Най-добър модел на света” през 2002. И като такъв съм го поканил в журито. Сега е рекламно лице на шампоани, на часовници.

Къванч Татлъту в ролята на Мехмет в


Но по света никой не го знае като Къванч Татлъту, а като турския модел Кевън. Само третият свят - Йордания, Сирия и, уви, България, го величае като Мехмет. “Перла” е сниман за арабския свят. Ако забелязвате, там няма голота, само дълги дрехи... Това, което допада на българите, са патриархалните отношения сплотеното семейство, което вече нямаме, но за което жадуваме.

Само че Йордан Йовков има много по-хубави и добре написани истории и ако някой българин получи шанс да ги снима, ще стана неизмеримо по-красив сериал. Нека да харесват “Перла” и да си го гледат. Толкова изгубено време пред екрана за нищо. Тези филми ги продават в Кан с кашони. Ако вземеш един, ти дават три като “Перла” в добавка. А ние го изкарахме шедьовър!
, горещи се Лолов.

За първи път световните финали на конкурса “Най-добър модел на света” ще са в София на 11 декември в НДК.    Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Перла сериал , Перла , Къванч Татлъту

Къванч Татлъту се ожени В Холандия

Иво Аръков партнира с Къванч Татлъту в новия турски сериал „Ирония на съдбата“

Един от най-успешните турски сериали „Север Юг“ от 23 август се завръща в българския ефир

Секссимволът Къванч Татлъту в турския сериал „Север Юг”(Kuzey Guney)

Къванч Татлъту с восъчна фигура в Музея на мадам Тюсо