Актуално В програмата

Наталия Кобилкина подчинява мъжете във финалната седмица на „Съни бийч“

Добави коментар

Краят на втория сезон на „Съни бийч“ наближава, а последните епизоди, които ще се излъчат от понеделник до четвъртък от 21.00 часа по bTV, ще изправят героите пред поредните комични обрати и ще срещнат зрителите с атрактивни нови лица.

Преди финала в сериала ще влязат сексоложката Наталия Кобилкина, латино танцьорът и хореограф Алфредо Торес, актьорът Владислав Карамфилов (по-популярен като Влади Въргала), водещият Витомир Саръиванов и единият от продуцентите на поредицата - Андрей Арнаудов. Всеки от тях ще добави още цвят в колоритния живот на черноморския курорт.

В Слънчев бряг, със завидно самочувствие, ще пристигне Наталия Кобилкина. Пред камерите тя ще бъде себе си - сексоложка с руски акцент, която подготвя семинар на интимна тема за гостенките на хотела. Със стъпването си в лобито ще си набележи жертва - пиколото Георги (в ролята Даниел Пеев-Дънди), ще му сложи етикета „средностатистически муж“ и ще се опита да го превърне в свой покорен слуга.

Текст от potv.bg

Екранната Кобилкина ще използва за своите професионални цели и Гомес (Бойко Кръстанов), и без да иска ще предизвика поредния трус в отношенията му с Ивон (Евелин Костова), а богаташкият син Никола (Явор Бахаров) ще се възползва от ситуацията. Сред бушуващите емоции персоналът ще трябва да посрещне потенциален купувач на бедстващия хотел - сериозен инвеститор, в когото зрителите ще разпознаят Андрей Арнаудов. Като водещ на търг пък ще се превъплъти Витомир Саръиванов.

Бъдещите младоженци Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков) също ще бъдат в центъра на събитията. Предстоящата сватба на научната работничка и морския спасител ще сблъска родителите им, а тлеещият огън между двете фамилии ще разпали невъздържания баща на Младен (Влади Въргала). Като сватбен агент ще видим Алфредо Торес, който виртуозно ще изиграе ролята си основно с езика на тялото. В последния момент елегантната рокля на булката неочаквано ще смени собственика си, а тържеството ще увисне на косъм.

Текст от potv.bg

Приближаващият финал на „Съни бийч“ ще постави един от любимите герои в сериала пред тежка дилема. Гомес (Бойко Кръстанов) ще получи неустоимо предложение, което обаче ще бъде обвързано с едно неотменимо условие. Той ще трябва да реши дали да постави на първо място дългогодишните си мечти и лични амбиции или да предпочете приятелството, семейството и любовта. Какво ще избере ще стане ясно в последния епизод на хитовия сериал, който ще се излъчи в четвъртък от 21.00 часа по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Съни бийч

Престъпни босове решават съдбата на Лидия Инджова в „Съни бийч“

Екзотичната Манал Ел-Фейтури нажежава страстите в „Съни бийч“

Вторият сезон на „Съни бийч“ започва на 2 май по bTV

Анжела Недялкова и Наталия Кобилкина влизат във втория сезон на „Съни бийч“

Златка Райкова плаче за любимо същество в „Съни бийч“