Архив VIP Brother

Тервел Пулев пожела да сложи край на слуховете за него и Лияна

Добави коментар

След оспорваните до последния момент елиминации в ефира на Нова ТВ, битката загуби Анна Катур, която напусна завинаги Къщата на VIP Brother 2013.

След оспорваните до последния момент елиминации в ефира на Нова ТВ, битката загуби Анна Катур, която напусна завинаги Къщата на VIP Brother 2013. Пред Ники Кънчев тя сподели: „Много искам да спечеля сърцата на българската публика с моята музика. В къщата на VIP Brother се чувствах по-скоро като вкъщи”

Миналата вечер един срещу друг се изправиха двамата олимпийци – “златното момиче” на България Станка Златева и шампиона Тервел Пулев. Останалите Номинирани бяха социоложката Мира Радева, нейната дъщеря Анна и Пламен, който от кукла на конци се превърна в най-сериозния стратег на Къщата.

Зрителите на Нова ТВ решиха именно Пламен да бъде първият спасен Съквартирант, Тервел Пулев показа, че в компанията на Яна Акимова може бързо да се превърне в професионален танцьор. Пред зрителите на Нова ТВ боксьорът разясни своите отношения с Лияна, заявявайки: „Поведението ми с Лияна е приятелско и нищо повече.”  Станка Златева бе преобразена от състезателка, облечена в трико на дама, извадена от корицата на списание, а Ани и Мира трябваше да останат безизразни дори при влизането на любимите им мъже Джаред и Иво и домашния им любимец в Къщата.

Днес най-позитивният играч в шоуто Стойко Сакалиев ще се представи в различна светлина. Готовият на всичко в името на общото веселие футболист, за първи път ще се натъжи и както обикновено ще сподели своите вълнения първо с камерите на BIG Brother. Дали причината за настроението на Стойко ще се окаже лична или се корени в отношенията между него и Съквартирантите, ще разберем тази вечер от 20:00 часа.

VIP Brother 2013

Друг от Съквартирантите, който ще ни изненада с поведението си е Пламен. След като изгуби дори и подкрепата на най-верния си приятел в лицето на Йоана, доскорошната Марионетка на зрителите реши да преосмисли поведението си в Къщата. Сега той е твърдо решен да покаже на Съквартирантите си, че има и друга страна. Още преди ролята си на иконом, Пламен пое инициативата и се зае активно с домакинството в Къщата. Днес той ще се опита да покаже, че освен да демонстрира арогантно поведение, може и да прави компромиси с егото си в името на общото благо. Ще  повярват ли, обаче, Съквартирантите предстои да разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

И докато Пламен се разкайва, на Съквартирантите предстои да се справят с последното изпитание с топчета от Мисията „Всичко или нищо“. Така след 4 дни на тежки изпитания, в които Съквартирантите дадоха всичко от себе си, ще настъпи и часът на истината – седмичният бюджет на звездите ще бъде решен от едно единствено топче.

Как ще приключи седмичната Мисия, колко искрени са разкаянията на Пламен, до какво развитие ще доведат коментарите на Тервел за Лияна и какво ще сподели пред камерите на BIG Brother Стойко, зрителите ще разберат тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП брадър 3 , ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза