Архив VIP Brother

Танцьорката Яна Акимова в горещo танго с Тервел Пулев

Добави коментар

Предизвикателството на Тервел ще бъде свързано с развиването на нови умения в една изключително приятна компания. Боксьорът ще изпълни специален танц, който разучава през последните дни с професионалист.

Тази вечер, от 20:00 часа, зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на най-сериозните елиминации от началото на VIP Brother 2013. В титанична битка ще влязат лидерите и стратезите на Къщата. В лайв изданието от 20:00 часа един до друг ще застанат номинираните Тервел Пулев, Станка Златева, Мира Радева, дъщеря ѝ Анна и Пламен, които ще имат нужда от подкрепата на своите фенове повече от всякога.

За целта BIG Brother възложи индивидуални задачи на номинираните. Всеки един от тях ще се изправи пред слабостите и недостатъците си, превръщайки ги в свое качество.

Предизвикателството на Тервел ще бъде свързано с развиването на нови умения в една изключително приятна компания. Боксьорът ще изпълни специален танц, който разучава през последните дни с професионалист. В ролята на танцов партньор на Тервел ще влезе една от звездите на Dancing Stars – Яна Акимова. През последните дни тя направи тренировки с шампиона, за да го посвети в един от най-чувствените танци -  тангото. Днес, част от Къщата ще се превърне в сцена, на която Тервел под вещото ръководство на Яна, ще трябва да покаже пластика и стъпки, различни от тези на боксовия ринг.

Дали очарователната Яна ще остане запленена от олимпиеца и възможно ли е в горещия танц да припламнат нови искри, предстои да разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП брадър 3 , ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза