Архив Big Brother

Най-непредсказуемите номинации в Big Brother family

Добави коментар

Непредсказуем, изненадващ и изпълнен с емоции – такъв ще бъде Big Brother Live тази вечер, четвъртък, 6 май
сем. ТрифоновиНепредсказуем, изненадващ и изпълнен с емоции – такъв ще бъде Big Brother Live тази вечер, четвъртък, 6 май

Близките на номинираните влизат при тях, за да ги насърчат


Непредсказуем, изненадващ и изпълнен с емоции – такъв ще бъде Big Brother Live тази вечер. Най-непредвидимите номинации в Big Brother family предстоят  след броени часове.

След предадени клетви за вярност, разрушено доверие и разпад на лагера на ветераните старите приятели се обръщат един срещу друг. В къщата на Big Brother family никой от съквартирантите вече не е сигурен в другия, затова номинациите им ще бъдат непредвидими и изумителни.

 Анжелика и Радослав Петрови Последно изгонените Анжелика и Радослав Петрови ще коментират номинациите в студиото на Big Brother Live. Кого ще номинират за изгонване съквартирантите тази седмица? Дали високомерния Христо или директния и проницателен Антоний, или може би безотговорния и мързелив Давид?

Няколко номинирани семейства ще бъдат спасени от зрителите тази вечер.
Затова близките им ще влезнат при тях в изповедалнята да ги подкрепят и окуражат, и заедно да призоват зрителите да гласуват за спасяването им. Този път Big Brother ще бъде жалостив и няма да държи спасените в неизвестност до понеделник, а ще им съобщи радостната новина още тази вечер.

Каква ли ще бъде изненадата на съквартирантите от неочакваното гостуване и кой ще видим на живо? Дали Божидара и Ивайла Бакалови, или познатата ни Димитрийка, или може би някой, за когото изобщо не подозираме?

Какви стратегии ще използват семействата този път и кой ще бъде застрашен от изгонване само месец преди големия финал? Отговорите - в 20:00 ч. по Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала