ТВ анонси TLC

“Моята странна мания” по ТLC

Добави коментар

Човешките странности излизат на показ по TLC с поредицата „Моята странна мания”.

На 25 май (неделя) от 22:00 ч. маниите завладяват телевизионния екран, за да дадат безпрецедентен достъп до необичайните навици на хората. Поредицата изправя участниците пред предизвикателството да преодолеят маниите си и да започнат да водят по-нормален живот.

“Моята странна мания” по ТLC

Маниите са бич за съвременното общество. Те са изключително разнообразни и често оказват дълготрайно влияние както върху самите зависими, така и върху техните близки. В петия сезон на поредицата се запознаваме с изумителни хора, които разказват за странните си навици. Участниците споделят ежедневната си добра със странните мании и колко трудно е да пазят влеченията си в тайна.

Една от героините в поредицата е американката Никол. През последните 20 години тя е пристрастена към игрите с понита – вид ролева игра с костюми. Почти всеки ден тя слага маска, копита и юзда, за да галопира из конюшнята в двора си.

“Моята странна мания” по ТLC

Една майка от години се бори със манията си да пие боя. Срещаме се с  44-годишните близначки Ейми и Беки, вманиачени по това да изглеждат по абсолютно еднакъв начин. Те изглеждат, държат се по един и същ начин и дори претеглят храната си, за да поддържат еднакво тегло.

Междувременно 26-годишната Дженифър започва да яде матраци още в детството си, като досега е изяла цели осем легла. Всичките тези странни хора се борят със слабостите си в името да водят нормален начин на живот и да преборят зависимостта си.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моята странна мания

TLC представя нови предавания и нова визия