Лица За звездите

Миглена Ангелова щастлива, че не влязла във "ВИП Брадър"

Добави коментар

Бившата водеща на "Искрено и лично" и писателка - Миглена Ангелова, била много щастлива, че е отказала да участва в новия сезон на риалити шоуто "ВИП Брадър".
Бившата водеща на "Искрено и лично" и писателка - Миглена Ангелова, била много щастлива, че е отказала да участва в новия сезон на риалити шоуто "ВИП Брадър". Това съобщи самата тя, публикувайки на стената във фейсбук профила си следното изявление:


"Скъпи приятели, гледах "влизанията" във ВИП Брадър и не можех да се нарадвам, че отказах да участвам в това... нещо ("нещо" ми е любима дума, като на повечето колеги...:).

Предаването, обаче, безспорно ще бъде хит (браво на екипа!) - суета, глупост, амбиции, показно преливане от пусто в празно, представено като дълбокомислие... Супер!

За повечето зрители, които са готови да гледат или да слушат какво ли не само и само да не се вгледат в себе си или в собствения си живот... ще има мнооооого теми за разговор, и клюкарското им нищене дори няма да изглежда махленско, а ще бъде направо интелектуално - все пак ще обсъждат ТВ събитие... :)))))"Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Миглена Ангелова

"Мис свят на количка" в "Искрено и лично" на 5 юни

TV7 прекратява излъчването на “Искрено и лично”

Елен Колева лее сълзи пред Миглена Ангелова в „Искрено & лично”

„Искрено и лично” на 19 декември

„Искрено и лично” на 10 декември