Актуално В програмата

„Искрено и лично” на 10 декември

Добави коментар

Съществуват две мнения – едните казват, че си имаме наши си, родни звезди, други казват, че нямаме и се захласват по чужди - утре в "Искрено и лично"
„Искрено и лично” на 10 декември
Сряда, 10:00 ч., „Нова телевизия”
Темата: "БГ звезди посред бял ден"


            
Съществуват две мнения – едните казват, че си имаме наши си, родни звезди, други казват, че нямаме и се захласват по чужди...

 „Мисис България свят 2008” Ралица Тодорова твърди: „Във всяка една област има звезди, стига да са постигнали нещо. Не се смятам за звезда и не искам да копирам никого. Искам да бъда себе си.” За нея звезда е човек, постигнал сериозни професионални успехи, без значение в коя сфера работи. И дава за пример Лили Иванова.

Според  Наско Лазаров - управляващ директор на агенция за публични комуникации „Профайл”, трудно е да се каже, че в България има почва да се култивират звезди в истинския смисъл на думата.

Наскоро върналата се от Лас Вегас  Анн Джи, където е пяла, за пореден път се е убедила, че българите не отстъпват на американците нито по талант, нито по външен вид, нито като усет към нещата. „Спрямо населението ни, имаме много заслужили и талантливи хора, които неуморно и дълги години поддържат високо ниво. Творци са и заслужават да бъдат наричани ”звезди”. Звездата не се измерва с пари, а с това, което носи в себе си и колко хора я обичат.” – категорична е Анн Джи.

„Много важно е не да ви казват звезда, а да ви споменават като успяващи хора. – съветва младите, актрисата Емилия Радева. – По мое време раздаваха звания. Аз всичките съм ги имала, но мен ме знаят не като заслужила артистка, а като Емилия Радева.” С много любов и възхита, тя си спомня за своите колежки: „Със звезда на челото беше родена изключителната актриса Невена Коканова. Ами Катя Паскалева?... А когато Татяна Лолова или Стоянка Мутафова влязат някъде, те са като вихър и веднага разбираш, че са звезди.”
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Миглена Ангелова , Искрено и лично

"Мис свят на количка" в "Искрено и лично" на 5 юни

TV7 прекратява излъчването на “Искрено и лично”

Братя Ранкови: Направихме си собствен театър!

Елен Колева лее сълзи пред Миглена Ангелова в „Искрено & лично”

Миглена Ангелова щастлива, че не влязла във "ВИП Брадър"