Актуално В програмата

Елен Колева лее сълзи пред Миглена Ангелова в „Искрено & лично”

Добави коментар

Миглена Ангелова и нейните експерти помагат на актрисата да преодолее проблемите си в „Искрено & лично”

Миглена Ангелова и нейните експерти помагат на актрисата  Елен Колева да преодолее проблемите си в „Искрено & лично”

Сълзи от незаслужена обида ще се леят в студиото на „Искрено & лично” този петък, 11 октомври по TV7.  До водещата Миглена Ангелова ще седне младата и талантлива актриса Елен Колева. Експертите на „Искрено и лично” – психологът Елена Тачева, докторът по физика Нено Димов и експертът по публична комуникация Весислава Танчева ще покажат на зрителите Елен Колева такава, каквато е - една „стара душа” в младо тяло и детско лице, пораснала твърде рано, но запазила любопитството си към света и доверието в хората.

Актрисата ще очертае основните проблеми в характера си - неувереността и прибързаността. Елен ще признае, че е изгубила доверие в себе си и околните и ще потърси помощ, за да продължи напред. Още в началото на разговора, звездата от филма „Шивачки” няма да успее да сдържи сълзите си и със задавен глас ще сподели, че не разбира защо, когато подхожда към хората искрено, те ѝ отвръщат с безпричинна агресия.

Разнищвайки надълбоко емоционалния проблем, тримата експерти на Миглена Ангелова ще стигнат до най-драматичния и повратен момент в живота на Елен Колева – загубата на баща й, когато тя е едва на 4 години. Именно този момент от живота ѝ ще се окаже повод за все още обърканите ѝ емоции.  След като Елен остава без единия си родител, тя е преместена да живее при баба си и дядо си по майчина линия.

„Още тогава не си се вписвала в прагматичния свят на възрастните и си останала неразбрана”, обяснява психологът Елена Тачева. Актрисата признава, че до 7 клас е била пълна отличничка, след което нещо се променя и тя започва да  получава слаби оценки.

Тийнеджърският ѝ бунт Този бунт я води към решението да се посвети на актьорската професия, за да бъде различна - да бъде творец.

„Не правя това, което искам, не играя ролите, които искам, затова не смятам, че съм успяла. Сложиха м известност като за петима, но за какво ми е този приписан успех?”, разсъждава Елене в студиото на „Искрено и лично”.

Красивата актриса признава, че ѝ е трудно да се доверява на хората, а като основни проблеми в характера си изтъква мързела и егоизма.

Само за час ефирно време, водещата и нейният екип ще успеят да убедят Елен Колева, че нейните пороци всъщност са положителни качества, защото тя успява да ги използва градивно.

Гледайте Елен Колева в „Искрено & лично”, този петък, 11 октомври, от 16 часа, само по TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Миглена Ангелова , Искрено и лично , Елен Колева

Eлен Колева е първият звезден участник във втори сезон на “Фермата” по bTV

Отново заедно: Елен Колева и Александър Найденов се събраха отново

Елен Колева: Обичам Александър и не го крия

"Мис свят на количка" в "Искрено и лично" на 5 юни

TV7 прекратява излъчването на “Искрено и лично”