Актуално Какво ще се случи...

Мерил Стрийп в ролята на свекърва в сериала „Големите малки лъжи“

Добави коментар

HBO привлече Мерил Стрийп в актьорския състав на „Големите малки лъжи“. Носителката на „Оскар“ влиза в ролята на свекърва, която търси отговор за смъртта на сина си.

HBO привлече Мерил Стрийп в актьорския състав на „Големите малки лъжи“. Носителката на „Оскар“ влиза в ролята на свекърва, която търси отговор за смъртта на сина си.

Мерил Стрийп ще се присъедини към Рийз Уидърспун и Никол Кидман за втората част на крайокеанската драма. Носителката на три награди „Оскар“ ще влезе в ролята на Мери Луиз Райт, скръбната майка на наскоро починалия Пери (Александър Скарсгард).

За Мерил Стрийп това е завръщане към работата ѝ с HBO след мини сериала от 2003-та година „Ангели в Америка“. Актрисата, известна освен с ролите си и с рекордните 21 номинации за „Оскар“, се включва изключително рядко в телевизионни проекти.

Малко са сериалите, които могат да се похвалят с цели три дами, носителки на „Оскар“, а продукцията на HBO e точно такава с участието на Мерил Стрийп, Никол Кидман, Рийз Уидърспун.

Сценарият на седемте серии от втория сезон отново е поверен на  Дейвид Е. Кели, който ще бъде и изпълнителен продуцент, заедно с Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Бруна Папандреа, Жан-Марк Вале, Нейтан Рос, Грег Файнбърг и Андреа Арнолд, която ще е и режисьор на епизодите.

Оригиналният сериал на HBO, базиран на историята на писателката Лилиан Мориарти,  изследва какво се случва, когато се опитаме да прикрием насилието в семейството с лъжа; колко са устойчиви приятелствата; колко е крехък бракът и разбира се – колко е трудно да бъдеш добър родител. Екипът, работещ по втория сезон, загатва за обрати във взаимоотношенията и обещава историята да продължи да показва истинското лице на емоционалното и физическо насилие, проявявано зад стените на дома.

Можете да си припомните всички епизоди от първия сезон на „Големите малки лъжи“, който проследява драматичните истории на жените от Монтерей, в онлайн стрийминг платформата HBO GO.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерил Стрийп , Големите малки лъжи

Мерил Стрийп се присъедини към втория сезон на “Големите малки лъжи” без да чете сценария

Четири статуетки „Златен глобус“ за оригиналната продукция на HBO „Големите малки лъжи“

Мерил Стрийп и Джулия Робъртс с номинации за „Златен глобус“ за "У дома през август"

Джулия Робъртс ще „воюват“ с Мерил Стрийп в "У дома през август" (August: Osage County)