Актуално Други

Мерил Стрийп се присъедини към втория сезон на “Големите малки лъжи” без да чете сценария

Добави коментар

Оказва се, че не е било трудно да убедят Мерил Стрийп да се присъедини към втория сезон на “Големите малки лъжи”.

Оказва се, че не е било трудно да убедят Мерил Стрийп да се присъедини към втория сезон на “Големите малки лъжи”.


В интервю за THR, Стрийп сподели своето вълнение за сериала. Оказва се, че Стрийп не се нуждаела от убеждаване, преди да се включи. Тя обясни, че агентът ѝ казал: "Има една роля, която са написали за теб, защото са я нарекли Мери Луиз", което е истинското име на Мерил. Тя веднага отговорила: "Да, ще го направя", и когато нейният агент попита дали иска да прочете сценария, тя каза: "Не." Тя продължи да обяснява, че шоуто е „най-великото нещо по телевизията“.

 

Добави описание


Но авторът на “Големите малки лъжи”, Лиан Мориарти, едва ли може да задържи вълнението си за присъединяването на Стрийп към проекта. Авторът, който първоначално не се интересуваше от писането на втори сезон, написа ролята специално за Стрийп, като възкликва, че след като тя е създала този нов герой, „историята просто се е появила“.

 

"Мерил и аз имахме много разговори - и мисля, че сме на една и съща страница от самото начало за това коя е Мери Луис - но Мерил има дарба за нюанс, която е просто изключителна”, изпълнителен продуцент, създател и сценарист Дейвид Е. Кели казва на THR за Стрийп, която променя физическия си вид с очила, перука и фалшиви зъби.

 

Добави описание


Втория сезон на “Големите малки лъжи” ще продължи от събитията от първия сезон, следвайки новоназованите “Пет от Монтерей”, докато те се борят да пазят най-голямата си лъжа в тайна. Героят на Стрийп е майката на сега починалия съпруг на Селест - Пери. Нейният герой със сигурност ще причина вълнения сред водещите дами на поредицата, докато се опитва да открие истина около смъртта на сина си.


Освен Мерил Стрийп в втория сезон на “Големите малки лъжи” участват още Рийз Уидърспун, Никол Кидман, Шейлийн Удли, Лора Дърн и Зое Кравиц.

 

Добави описание


Ето сюжетът за втория сезон на “Големите малки лъжи”:


На повърхността, в спокойния крайморски град Монтерей, Калифорния, всичко изглежда същото. Майките продължават да обичат сляпо, съпрузите да подкрепят, децата остават очарователни и къщите са също толкова красиви. Но нощта на училищната вечер за набирането на средства промени всичко това, оставяйки общността да се вълнува, когато “Петте от Монтерей” - Маделин, Селест, Джейн, Рената и Бони - се обединяват, за да съберат парчетата от разбитите си животи. Новият сезон изследва пагубността на лъжите, трайността на приятелствата, нестабилността на брака и, разбира се, порочната свирепост на доброто родителство. Взаимоотношенията ще обтегнат, лоялността ще се пречупи ... и потенциалът за емоционални и телесни наранявания ще изникне.


Втория сезон на “Големите малки лъжи” ще направи своята премиера на 10 юни 2019.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Големите малки лъжи

Мерил Стрийп в ролята на свекърва в сериала „Големите малки лъжи“

Четири статуетки „Златен глобус“ за оригиналната продукция на HBO „Големите малки лъжи“