Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.67 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мерием се срамува от това, че с мълчанието си е прикривала Октай, който е причинил толкова злини на близките ѝ хора и решава да се предаде в полицията. Вижте още какво ще се случи в еп.67 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 28 април 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Саваш и Мерием

Саваш и Мерием

© Канал Д

В епизод 66 на турския сериал "Мерием“ Дерин се съюзява с Нуртен, за да отдалечи Мерием от Саваш. Недоволството на Гучлю от мълчанието на Мерием, което е причина за смъртта на майка му, издига дебела стена между него и Саваш.

Нуртен иска да блъсне Мерием в пропастта, но Дерин я спира и казва, че не е против да я убие, но да бъде там, където няма да я свързват с нея...

Мерием казва на Дерин, че всеки път се е спасявала, но този път няма да се отърве от обвиненията, че дали сега ще намери смъртта си от тези скали или ще лежи в затвора и е все едно, но Саваш никога няма да избере да бъде с нея (Дерин)...

Дерин вижда, че идва някой и се качва в колата, като дава бижута си на шофьора, който не иска да тръгне без Нуртен..., а Дерин се страхува да не бъде разкрита.

Мерием казва на Нуртен, че причината Октай да стане убиец е тя – неговата майка!

Саваш намира Мерием, а Нуртен ядосана, че той е провалил плана й, се опитва да позвъни в полицията, но Саваш изхвърля телефона й... Като качва Мерием в автомобила, а оставя Нуртен да кълне след тях....

Гючлю, който с Бурджу е пред вратата на къщата си и споделя, че го е страх да влезе вътре сам, защото досега с него или е била Наз или Саваш... и не знае, защо са го кръстили Гючлю (Силен), като ей сега ще се разплаче, а Бурджу му казва, да дойде в нейния дом..

Дерин е притеснена, да не би случайно Саваш да я е видял...

Саваш пита Мерием, кой е помагал на Нуртен, защото се е разминал с една кола по пътя, а тя му казва, че Дерин - сътрудничеството, което е имала с Октай е продължело и с майка му... Саваш е учуден, а Мерием му казва, че има много неща, които не знае... Саваш иска веднага да отидат при Дерин, но Мерием настоява да отидат при Гючлю, защото заради нея е умряла майка му... Саваш и казва, че Гючлю не е знаел какво е говори , защото е бил много разстроен... но първо той ще говори с него, а след това тя, но Мерием му казва, че няма време и иска да се сбогува с Гючлю...

Саваш разбира, че Гючлю е при Бурджу, Мерием и казва, че много иска да говори с него, но тя ѝ казва, че сега не е добре, но утре тя лично, ще и го доведе, за да си поговорят!

Саващ пита Мерием, как се е запознала с Октай...

Тя му отговоря, че Октай всеки ден идвал при баща й..., а те си мислили, че той е добър, нямал пари, но имал цел... искал справедливост и освен майка си, си нямал никой друг! Саваш и казва, че разказва за друг човек, а Мерием му отвръща, че може Октай винаги да е бил лош, но в нейните очи е бил добър!

Мерием казва на Саваш, че майката на Октай е искала да я блъсне в пропастта, защото се срамувала, и си мисли, че като се отърве от нея и нейните грехове ще изчезнат.... Сега и тя се срамува, защото някога е обичала Октай, а сега и е много трудно... да го гледа в лицето, защото Октай толкова много неща му е причинил... Саваш и казва, че той ще бъде за нея, първият, който ще гледа когато заспива и когато се събужда, защото той не може и миг да живее без нея!

Когато си ляга Мерием, моли Саваш да остане до нея тази вечер, защото дълго време няма да може да го помоли за това!

Както обеща Бурджу доведе Гючлю да говори с Мерием...

Гючлю я пита какво е почувствувала, когато е брат му и е разказал, а тя му отвръща, че е чула разговора му със Саваш...

Тюлин и Наз поемат ръководството на компанията на Юрдал...
Нуртен решава да отрови Мерием.
Тюлин иска да разбере всичко, което знае Ертан за Мерием...
Джасмин не пуска Дерин да излиза от къщата си...Гледайте турския сериал „Мерием“ всеки делничен ден от 12.30 ч. по NOVA - епизод 67 на 28.04.2021 г.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
 "Мерием", еп.68 (NOVA) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Мерием", еп.68 (NOVA) - какво ще се случи...

Саваш разбира за всички мръсни тайни на Дерин. Ертан казва, че той е застрелял по Октай, а не Мерием. Вижте още какво ще се случи в...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп.94 – ФИНАЛ, какво ще се случи...

"Мерием", еп.93 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.92 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.91 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.90 (NOVA) - какво ще се случи...