Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.68 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Саваш разбира за всички мръсни тайни на Дерин. Ертан казва, че той е застрелял по Октай, а не Мерием. Вижте още какво ще се случи в еп.68 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 29 април 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Саваш разбира за всички мръсни тайни на Дерин

Саваш разбира за всички мръсни тайни на Дерин

В епизод 67 на турския сериал "Мерием“ Мерием се срамува от това, че с мълчанието си е прикривала Октай, който е причинил толкова злини на близките й хора и решава да се предаде в полицията.

  • Тюлин и Наз поемат ръководството на компанията на Юрдал...
  • Нуртен решава да отрови Мерием.
Тюлин иска да разбере всичко, което знае Ертан за Мерием...

Ертан и признава, че е направил всичко по силите си, за да не може да се образува дело, но някой по-горе е заповядал и сега всичко зависи от показанията на Мерием. Тюлин му казва, че не може да няма и друг начин?

Джасмин не пуска Дерин да излиза от къщата си... Саваш пристига и започва да ударя по външната врата, но Джасмин казва на Дерин, че няма да го пусне, защото трябва да отвори тя... Дерин отваря и вижда Саваш и Мерием, и го пита какво става, а той и отговоря, че е дошло време за разплата... Саваш я пита какво е правила с Нутрен, онази вечер, а тя му отвръща, че е лъжа..., но след това му казва, че майката на Октай била като обезумяла и тя се притеснила, че можела нещо да не направи на Мерием и затова тръгнала с нея!

Бурджу разбира, че имат нов свидетел по делото на Октай... Ертан казва пред прокурора, който се занимава с делото на Октай и Бурджу, че знае, кой е стрелял в прокурора!
Всичко по темата вижте в potv.bg
Дерин

Дерин

© Канал Д
Саваш казва на Дерин, че той знае, че тя иска да вкара Мерием в затвора и я пита, какво ще получи от това? Тя му отвръща, че не е искала той да вземе наказанието на Мерием на себе си...

Мерием й казва да разкаже за онази нощ, с която всичко започнало?!

Саваш и припомня, че тя му е казала, че Севинч е била оставена от хората на баща му, но той е проверил... и хората на баща му не са били там! И продължава, че нали не е това, което той си мисли, в онази вечер, в онзи дъжд, дали тя е оставила на шосето Севинч?

Саваш побеснява, как може толкова години да и се е доверявал... Дерин му казва, че е искала само да поговори с нея, че Севинч не му е подхождала...

Мерием започва да вади една по-една тайните на Дерин пред Саваш и му казва, че тя е искала да я убие в пекарната, а Дерин и отвръща, че ще е било добре да го е направила!

Саваш не може да повярва и пита Дерин, що за човек е, какво са и направили тези хора?

Дерин му казва, че е искала смъртта на всички жени, които са били близо да него, защото той не я забелязвал, а тя го обича...

Саваш и отвръща, че той я ненавижда, че тя е убиец...

Дерин му казва, че и е все едно, но те двамата няма да бъдат заедно, защото Мерием ще влезе в затвора, а той ще страда. Саваш пита Дерин, дали си мисли, че ще остави Мерием, дори да включи и баща си, нищо няма да промени, цял живот ще бъде до Мерием!

На телефона на Саваш звъни Бурджу, която му казва нещо важно, при което Саваш хваща за ръка Мерием и тръгва да излизат, но Дерин не им разрешава и звъни в полицията, и казва, че Мерием, която търсят е при нея, но е много учудена, когато и отговоря, че Мерием не се издирва от полицията!

Саваш и казва, че не Мерием, а Ертан е стрелял в прокурора!

Дерин побеснява..., а сестра й се обажда на някой и казва, че се е получило по-добре отколкото са планирали, защото и Мерием е дошла с Саваш, но Дерин е по-зле отколкото са си представяли!

Ертан казва на Бурджу да не се бърка, те са партньори, а това са неговите показания!
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Саваш и Гючлю

Саваш и Гючлю

© Канал Д

Саваш оставя Мерием в пекарната, а виждайки, че няма нито едно хлебче или сладка, я пита да не са ги ограбили, а тя и казва, че всичко е продала... Някакви хора дошли и всичко изкупили, а и искали да сключат с тях договор – оставили визитка, за да им позвъни като се върне, защото тя не разбира от тези неща...

Саваш разбира, че Гючлю е тръгнал по следите на бившия мъж на Бурджу и се нервира, че не му е казал...

Саваш го намира и му казва, че както в детството, той го е заключвал вкъщи, за да догледат заедно мача, сега координатите, къде може да открие бившия мъж на Бурджу са у него, та нищо няма да може да направи без него.... И така двамата отново си оправят взаимоотношенията....

Мерием звъни на телефона от визитката и отсреща и казват, че говори с Джасмин Хендерсън, която се радва да се запознае с тази, която прави такива вкусоти и иска да и поръча много от тях, но Мерием не е сигурна, дали може да изпълни поръчката й и казва, че ще и се обади допълнително...

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Тюлин

Тюлин

© Канал Д
Наз е много щастлива когато разбира от Тюлин, че Ертан е направил така, както те са му казали и сега между Мерием и брат й няма пречки!

Тюлин казва на Наз, че трябва да разкаже на Саваш за Берк, но тя я моли да него прави.... и точно в този момент Саваш звъни на Тюлин, за да попита, дали има новини от баща му.... След като Тюлин затваря, Наз се радва, че тя не е разказала на брат й, но тя и казва, че и дава време до вечерта сама да му каже, ако ли не тя ще го направи!

Саваш и Гючлю намират жена, която познава бившия мъж на Бурджу и тя им обещава, че ако научи нещо за него да им се обади.

Бурджу признава на психолога си, че е разказала историята си с бившия си мъж на още един човек... и е много притеснена... Психологът я пита, дали не се е влюбила в този човек и да се отказала от отмъщението си, но Бурджу си тръгва без да отговори!

Нуртен влиза в дома на Мерием и намазва, чашата за вода с отрова, но е притеснена от Наз, която идва и търси Мерием...


Гледайте турския сериал „Мерием“ всеки делничен ден от 12.30 ч. по NOVA - епизод 68 на 29.04.2021 г.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
 "Мерием", еп.69 (NOVA) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Мерием", еп.69 (NOVA) - какво ще се случи...

Саваш разбира, къде се крие баща му. Юрдал му разкрива, че майката на Дерин иска да отмъсти на всички, който обичат, включително и Мерием. Вижте още...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп.71 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.70 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.69 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.67 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.66 (NOVA) - какво ще се случи...