Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.63 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Октай е отвлечен и загива при катастрофа, а Юрдал знае, кой стой зад това похищение. Вижте още какво ще се случи в еп.63 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 22 април 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Мерием

Мерием

© Канал Д

В епизод 62 на турския сериал "Мерием“ За първи път Мерием ще послуша сърцето си, което ще й помогне да премахне препятствията, издигнати между нея и Саваш.

Мерием оставя писмо на Саваш и отива да се предаде в полицията...

Сутринта Саваш намира писмото:
„Моето желание се сбъдна, да прекарам една нощ с тебе... Знам, че дълго време, няма да мога да виждам звездите, затова всяка вечер, когато затваряме очите си, ние с теб ще гледаме звездите..., но с времето този спомен ще избледнее... Прости ми! Както ти ме спаси от пожара, така и аз взех своето решение. Не ме интересува, какво ще стане с мен, защото аз съм ти много задължена... Аз спазва дадените от мен обещания!“

Саваш звъни на Гючлю и му казва, че Мерием е тръгвала да се предаде, а той да отиде в болница, да провери състоянието на онзи мерзавец?

Саваш тръгва след Мерием... като обещава, че този път, няма да позволи на Мерием, да сдържи обещанието си!

Бурджу разбира, че Октай може да не издържи поредната операция...

Саваш се обажда на Бурджу и като разбира, че е в болницата и я пита как е Октай и я моли да му каже, че не е умрял, и Мерием не е станала убийца?!

Мерием е пред полицията и влиза вътре, а в същото време в болницата Дерин се разпорежда със съдбата на Октай....

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
 "Мерием", еп.63

"Мерием", еп.63

© Канал Д
Бурджу разбира, че Октай е отвлечен...

Ертан пита Мерием защо е дошла в полицията, а тя го пита дали той се занимава с делото на Октай и го пита дали може да поговори с неговия началник, той я пита, дали иска да даде показания, но тя му отговаря, че не...

Саваш идва в полицията и Мерием го пита, дали Октай е умрял, а той и казва, че не е умрял, но са го отвлекли... Мерием не разбира как може да се случи това, та той е бил в кома?

Гюлчлю идва в болницата, но Бурджу му казва да следва линейката, защото са отвлекли прокурора...

Саваш казва на Мерием, че докато не разберат, какво се е случило с Октай, тя ще бъде плътно да него...

Дерин нарежда на някой, да закарат линейката до въртолета, но и отговорят, че той може да не издържи полета, а тя им отговоря, че е по-добре да умре, отколкото да лежи в затвора!

Гючлю и Бурджу преследват линейката, но тъй като полицията от другата страна прегражда пътя на линейката, тя полита в пропастта!

Мъртъв ли е, наистина Октай?

Гючлю казва на Саваш, че Октай е мъртъв, че пред неговите очи е изгорял... Мерием го пита, дали е жив, но Саваш и казва, че не е могъл да избяга, че е умрял...

Мерием е в шок, тя казва на Саваш, че е убийца...

Всичко по темата вижте в potv.bg
Дерин

Дерин

© Канал Д
Дерин се притеснява, дали някой ще я заподозре, че тя е отвлякла Октай, наблюдавайки от отсрещната страна катастрофиралата линейка, но човекът до нея й казва, да не се притеснява.

Белиз е в болницата и разбира, че са преместили Октай в друга болници... и отива при директора на болница, където вижда гл. прокурор и той й съобщава, че Октай е бил отвлечен..., а след това линейката катастрофирала и той починал.

Юрдал казва на Дерин, че тя стой зад отвличането на Октай

Научавайки новината за смъртта на Октай, Юрдал се нервира, че е дал 5 милиона, ей тъй на вятъра, защото този мерзавец умрял... и сега парите му горят в ада. Реза го пита, дали знае, кой го е направил, а Юрдал му отвръща, че всичко знае, но това, не му пречи да прави неправилни неща!

Юрдал чака Дерин пред дома й и я пита, къде е била и иска от нея, да му разкаже, какво знае за отвличането на Октай, но тя се прави, че нищо не знае, а Юрдал и казва, че прокурорът е мъртъв..., но Юрдал и казва да не се преструва, че я познава от две годишна... кой може да отвлече човек от операция, при това и прокурор... и казва, че знае, че мъжът на майка й е съсобственик на болницата, а също знае, че майка й, също е в Турция, но не майка й, а тя е отвлякла Октай, за да не попадне в полицията и да не издаде тайните й!

Гючлю казва на Мерием, че днес Саваш има рожден ден и дали е съгласна да му направят изненада и тя се съгласява...
  • В същото това време във филма се появява нов персонаж Джасмин Хендерсън, тя пристига в галерията на Дерин и иска да се види с нея... Разбираме, че това е сестра на Дерин, с която никога преди не се е виждала...
Този текст е копиран от pоTV.bg
Мерием и Саваш

Мерием и Саваш

© Канал Д
Гледайте турския сериал „Мерием“ всеки делничен ден от 12.30 ч. по NOVA - епизод 63 на 22.04.2021 г.
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
 "Мерием", еп.64 (NOVA) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Мерием", еп.64 (NOVA) - какво ще се случи...

Саваш иска Мерием да бъде до него до края на живота му. Вижте още какво ще се случи в еп.64 на турския сериал "Мерием", който може...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп.71 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.70 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.69 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.68 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.67 (NOVA) - какво ще се случи...