Актуално Какво ще се случи...

"Мерием", еп.64 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Саваш иска Мерием да бъде до него до края на живота му. Вижте още какво ще се случи в еп.64 на турския сериал "Мерием", който може да гледате на 23 април 2021 по NOVA от 12:30 часа.

Саваш и Мерием

Саваш и Мерием

© Канал Д

В епизод 63 на турския сериал "Мерием“ Октай е отвлечен и загива при катастрофа, а Юрдал знае, кой стой зад това похищение.

Джасмин Хендерсън пристига в галерията на Дерин и иска да се види с нея. Тя казва Дерин, че е по-хубава отколкото на снимките, от които тя я познава от 25 години... и тя ще и разкаже за нейните 25 години, а тя за баща й?

Бурджу казва на Гючлю, че не са намерени отпечатъци по оръжието, с което Мерием е стреляла по Октай... В същото време се обажда Мерием, която е съгласна да отбележат рождения ден на Саваш...

Мерием се обажда на Саваш и го пита, дали ще дойде, защото има нужда от помощ..., а той бързо се съгласява. Мерием го затрупва със задачи, а тя се заема със тортата за празненството.

Гючлю казва на Каспър, че трябва да намери бившия мъж на Бурджу, който също е бил полицай, но е изчезнал.

Главният прокурор нарежда на Ертан да предаде делото на Октай на Бурджу. Бурджу пита Ертан, защо никъде не са открити отпечатъците на Мерием..., а той я предупреждава да не му се меси, че преди е помагал на прокурора, а сега ще помогне на това момиче, за да може силите да се уравновесят...

Мерием за пръв път от много време се чувства щастлива и с вълнение се приготвя за рождения ден на Саваш...

Саваш се връща и казва, че е изпълнил всички задачи, но е поразен от красота на Мерием... Мерием му казва, че иска да прекара тази вечер с него, за да му благодари за нещата, с които й е помогнал днес! Виждайки кутията с тортата, Саваш се досеща за съдържанието й, а Мерием му казва, че е разкрил изненадата й...., но тя много иска, той да бъде щастлив, поздравлява го за РД и го целува.

Джасмин отива в дома на Дерин, а тя и казва, че трябва да почака с въпросите, защото има планове за вечерта, а Джасмин и казва, че знае, че Саваш има рожден ден, а тя има за него осем подаръка, всяка година му е купувала, когато е разбрала. Дерин я пита, какво иска да постигне с това? Тя и отвръща, че не знае, но ще разбере, защото иначе и е скучно!

Дерин се обажда на Саваш, да го поздрави за рождения ден и тъй като си мисли, че е първата, която го е поздравила, трябва да прекара вечерта с нея, но той й казва, че не е първа и гледайки Мерием й казва, че е с Мерием и има планове за вечерта!

Белиз се обвинява за смъртта на Октай и казва на Берг, че тя е казала на Мерием, къде се крие...

Тюлин казва на Юрдал, че го напуска, защото не иска да живее с убиец..., но Юрдал я моли, да не си тръгва, че ще направи всичко, че тя да му прости, ще стане друг човек...

Щастлив от изненадата, която му направиха Гючлю, Бурджу, Наз и Мерием, Саваш казва, че иска всяка година, така да празнува рождения си ден... Саваш споделя на Мерием, че като е духнал свещите на тортата ,си я е пожелал за цял живот!

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Саваш и Юрдал

Саваш и Юрдал

© Канал Д

Юрдал пристига на рождения ден на Саваш и му казва, че е дошъл да му даде това, което неговия дядо му е дал, когато е тръгнал да се жени, а преди това, дядото на неговия дядо... а тъй като сигурно няма да бъде поканен на сватбата му, е решил да му го даде за рождения ден, за да изпълни бащинския си дълг, а той няма да бъде като него, а ще бъде добър баща за сина си и ще го предаде на сватбата му, а него няма да го познава...

Изведнъж започва да вали като из ведро, Мерием си спомня деня на катастрофата, а Саваш и казва да пусне миналото, и много силно я прегръща под дъжда!
Юрдал си тръгва, за да не го напусне Тюлин...
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Мерием и Саваш

Мерием и Саваш

© Канал Д
Гледайте турския сериал „Мерием“ всеки делничен ден от 12.30 ч. по NOVA - епизод 64 на 23.04.2021 г.
Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мерием (NOVA)

"Мерием", еп.71 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.70 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.69 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.68 (NOVA) - какво ще се случи...

"Мерием", еп.67 (NOVA) - какво ще се случи...