Актуално Какво ще се случи...

"Малки убийства", сезон 2 епизод 5 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в сезон 2 епизод 5 на турския сериал "Малки убийства", който може да гледате от 16.00 ч. на 16 юни 2021 по bTV.

Кемал разпитва Серхан, а Мехмет и Тайлян се опитват да измъкнат приятеля си от затвора. В участъка Серхан се опитва да убеди инспектор Кемал, че няма нищо общо със смъртта на Едип. Според инспектора обаче от всички осем заподозрени, Серхан е единственият, който е достатъчно умен да извърши убийство.


Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Оя наблюдава как любимият ѝ се грижи за сина им. Серхан разкрива на Оя, че е бил арестуван, и жената му заявява, че ще открие кой е убил Едип и ще унищожи убиеца. Той изпитва огромна любов и към двамата и я пита дали може да се премести да живее при нея и сина ѝ. За съжаление родителите на малкия Дениз не могат да постигнат споразумение. Вечерната поява на Керим в Оя допълнително нажежава напрегнатата атмосфера.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Мерве заплашва Бурджу, а Арзу и Пелин се чудят за обстоятелствата около смъртта на Елиф. Пелин се страхува, че бившата любовница на Мехмет ще разкрие, че лекарят е бил убит с отрова от чантата ѝ. Двете жени, изпълнени с агресия, идват при Бурджу, за да я сплашат. Мерве случайно научава за ареста на Серхан.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

След като отправя покана към Мерве да му гостува в дома му за една нощ, Керим е притеснен и с нетърпение очаква пристигането ѝ, чудейки се дали тя ще дойде. След като научава, че Серхан е бил в затвора, и си спомня какво ѝ е казал Керим по-рано, тя решава да приеме поканата. Когато пристига в къщата, той е развълнувана от появата му. Взема ръката ѝ и я повежда навътре.

Гледайте турския сериал „Малки убийства“ всеки делничен ден от 16.00 ч. по bTV.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малки убийства

"Малки убийства", сезон 2 епизод 36 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 35 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 34 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 33 какво ще се случи?

"Малки убийства", сезон 2 епизод 32 какво ще се случи?