Актуално Други

MAD TV издирва 50-те най-големи фенове на Мадона

Добави коментар

От 26 август до 19 септември ще се проведе националната игра “Are You One Of The 50 Biggest Madonna’s Fans?”

От 26 август до 19 септември, MAD TV организира националната игра “Are You One Of The 50 Biggest Madonna’s Fans?”. 50 щастливци, взели участие в SMS игра с въпроси, посветени на поп кралицата, ще спечелят пътуване до Атина и билет за концерт на Мадона. С всеки SMS, участниците трупат точки и увеличават своя шанс да бъдат сред двамата дневни победители в играта.

MAD TV издирва 50-те най-големи фенове на МадонаНационалната кампания “Are You One Of The 50 Biggest Madonna’s Fans?” от MAD, е адресирана до всички запалени фенове на Мадона, над 18г., които мечтаят да гледат на живо един от незабравимите  шоуспектакли на мегазвездата. MAD и GLOBUL дават шанс на всеки от тях да спечели едно от лимитираните места в уникалните им автобуси, с които победителите ще пътуват до Атина. На 27 септември, 50 щастливци ще проследят концерта на Мадона в южната ни съседка, част от нейното осмо световно турне “Sticky and Sweet Tour”.

В периода 26 август - 19 септември, всеки желаещ да участва в конкурса “Are You One Of The 50 Biggest Madonna’s Fans?”, за да гледа Мадона на живо в Атина, трябва да се регистрира като изпрати празен SMS на номер 1207. С всеки изпратен отговор на получените въпроси, свързани с Мадона, участниците трупат точки и увеличават своя шанс за победа. В края на всеки ден, двама щастливци ще се сдобиват с титлата 1 от 50-те най-големи фенове на Мадона в България. По този начин, ежедневно, двама победители в конкурса ще печелят автоматично билет за концерта на поп кралицата в Атина.

Условията за участие в играта ще бъдат публикувани в официалния микросайт на “Are You One Of The 50 Biggest Madonna’s Fans?”.

Посетителите му ще намерят пълна информация за музикалния тест с въпроси за Мадона, както и горещи новини от турнето на звездата. Имената на дневните победители в играта ще бъдат публикувани и актуализирани ежедневно в секция “Winners” на микросайта.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър