Актуално В програмата

Любовта ще възтържествува в „Мен не ме мислете“

Добави коментар

Красива любовна история ще се разгори в последните епизоди от първия сезон на сериала „Мен не ме мислете“, който се превърна в любима семейна поредица на зрителите на bTV.

В четвъртък и петък от 20:00 часа предстои дългоочакваната развръзка - маските ще паднат, а героите ще разкрият истинските си чувства.

В центъра на събитията отново ще бъдат очарователният адвокат Мартин (Рушен Видинлиев), атрактивната юристка Маги Габровска (Снежана Макавеева), борбената майка на две деца Яна (Весела Бабинова) и бившият й съпруг Христо (Иван Юруков), които спечелиха телевизионната публика с автентичното си присъствие и силната си актьорска игра.

Текст от potv.bg

В предстоящите епизоди на „Мен не ме мислете“ кантората „Захариев и Захариев“ отново се превръща в арена на амбиции и интриги. Шефът й Виктор Захариев (Владимир Люцканов) решава, че трябва да отделя повече време на семейството си и бъдещото си дете, и че е време да си намери нов съдружник. Пратка в кантората провокира съмнения, че изборът му е паднал върху талантливия Мартин Касимов. Оказва се, че в шефския стол наистина ще седне професионалист с фамилията Касимов. Кой обаче ще бъде той? През вратата на кантората ще влезе голяма и не особено приятна изненада.

Появата на новия съдружник ще извади на бял свят тайна, грижливо пазена от адвокат Маги. Болезнената истина ще изправи юристката в откровен разговор с Мартин Касимов, който не крие чувствата си към нея. Той ще трябва да вземе серия от съдбоносни решения, от които ще зависи и личното, и професионалното му щастие.

Текст от potv.bg

Дали Мартин ще продължи да работи в кантората „Захариев и Захариев“ с човек, с когото го свързва трудно минало? Дали ще успее да преглътне обидата и да запази отношенията си с Маги, въпреки че се чувства предаден от нея? Дали наистина не иска да бъде част от живота на Яна (Весела Бабинова) или все още тайно мечтае да бъде неин рицар-спасител? Възможна ли е въобще връзката между нахъсан млад адвокат, който обича женското внимание и майка на две деца, принудена да съжителства с бившия си мъж, която ежедневно се бори с несправедливостите? Гледайте в четвъртък и петък от 20:00 часа финала на първия сезон на „Мен не ме мислете“ по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мен не ме мислете

Трагичен звън на сватбени камбани в последния епизод на „Мен не ме мислете“

Предсватбенa треска в новия епизод на „Мен не ме мислете“

Трудни решения очакват героите в „Мен не ме мислете“

Истината излиза наяве в „Мен не ме мислете“

Безопасността на малката Мария е поставена под въпрос в „Мен не ме мислете“