Филми Драма-комедии

Love.net

Добави коментар

Филмът “Love.net” е история за любовта, която се случва благодарение и въпреки Интернет. Заглавието проследява паралелно историите на галерия от персонажи, опитващи се да коригират живота си чрез Интернет...

“Love.net”, на който Нова ТВ е и копродуцент, се утвърди като един от най-успешните филми за изминалата 2011 г. Лентата на режисьора Илиян Джевелеков събра над 210 000 зрители, като по този начин се нареди в ТОП 10 класацията на най-добрите бокс офис постижения в България за всички времена.

Love.netСамо за първите три дни от появата си на екран филмът заслужено бе №1 в кината. „Love.net” оглави класацията за най-добър премиерен уикенд за годината и изпревари по зрителски интерес заглавия като "Туристът", "Черният лебед", "Социалната мрежа", "Речта на краля".

За по-малко от месец родната филмова продукция събра над 1 милион лева от билети, с което се нареди сред 11-те заглавия в историята на българското кино, които са преминавали границата от милион лева. Освен признанието на зрителите, филмът получи отлична оценка и от телевизионната гилдия. На фестивала на българския игрален филм „Златна роза" продукцията спечели награда за най-добра женска роля (Лилия Маравиля), най-добър сценарий (Нели Димитрова, Матей Константинов, Илиян Джевелеков) и награда за дебют в лицето на режисьора Илиян Джевелеков.

Филмът “Love.net” е история за любовта, която се случва благодарение и въпреки Интернет. Заглавието проследява паралелно историите на галерия от персонажи, опитващи се да коригират живота си чрез Интернет или просто да се забавляват в мрежата, както и историите на няколко двойки, свързали живота си чрез сайтовете за запознанства.

„Love.net” разказва за любовта във всичките ѝ проявления – за неизбежната, мистична и необяснима, но също така повърхностната и бързо ликвидна любов.

В главните роли зрителите ще видят актьорите Христо Шопов, Захари Бахаров, Лилия Маравиля, Владимир Пенев, Диляна Попова, Койна Русева, Джон Лоутън и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Love.net

„Love.net” с международна премиера на Московския филмов фестивал

„Love.net” - 77 000 зрители за 10 дни от 10 града

“Love.net” - номер 1 в кината

Само в „Клуб нюз” – кадри от партито на “Love.net” тази неделя от 9:30 ч

Над 1000 гости аплодираха силно Love.net в три зали на Кино Арена Младост София