Кино

Над 1000 гости аплодираха силно Love.net в три зали на Кино Арена Младост София

Добави коментар

Над 1000 гости аплодираха силно Love.net в три зали на Кино Арена Младост София. LOVE.NET тръгва по екраните на 1 април 2011 г.

Премиерът и министрите – много впечатлени

Love.net На 29 март в Кино Арена Младост се състоя Гала премиерата на най-новия български филм „Love.net”. 

Сред първите, които имаха възможност да видят филма за любовта от пръв виртуалин поглед, бяха гости от бранша, представители на фирмите, подкрепили филма на старта, известни личности. Правителството на Република България, начело с министър-председателя Бойко Борисов уважиха за първи път с присъствието си премиера на български филм. Посланикът на САЩ, Джеймс Уорлик изгледа филма с английски субтитри в залата, където беше целият екип на филма.

Много развълнувани, режисьорът, продуцентите, актьорите и целият екип на филма се поклониха поред в трите премиерни зали пред около 1000 възторжени зрители.

«Интернет промени начина на мислене, начина на общуване и в крайна сметка- начина на обичане...», каза режисьорът Иван Джевелеков, който е правил шестмесечно проучване, преди да пристъпи към работата по филма.

LOVE.NET тръгва по екраните на 1 април 2011 г.
Филмът стартира на над 30 екрана в цялата страна, подкрепен от мащабна рекламна кампания.  Тази модерна приказка за любовта, която се случва благодарение и въпреки Интернет се очаква да предизвика огромен интерес сред българската публика.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Love.net

„Love.net” с международна премиера на Московския филмов фестивал

„Love.net” - 77 000 зрители за 10 дни от 10 града

“Love.net” - номер 1 в кината

Само в „Клуб нюз” – кадри от партито на “Love.net” тази неделя от 9:30 ч