Кино

„Love.net” с международна премиера на Московския филмов фестивал

Добави коментар

След големия успех в България, „Love.net” ще има международната премиера на 30 юни в рамките на Московския кинофестивал.
След големия успех в България, „Love.net” ще има международната премиера на 30 юни в рамките на Московския кинофестивал.  „Love.net” е включен в специалната програма наред с други национални блокбъстери и филми, отличени на престижни международни фестивали.

„Love.net”От българска страна филмът ще бъде представен от Илиян Джевелеков – режисьор, Матей Константинов – сценарист, и Георги Димитров – художник. „Love.net” е вторият им проект, представен в Москва след „Дзифт”, за който през 2008 г. Гърдев получи наградата за режисура.

Вече има интерес към „Love.net” от страна на руски разпространители, които ще присъстват на премиерата. Сред официалните гости ще бъдат Рустам Ибрахимбеков (сценарист на „Изпепелени от слънцето” и „Сибирският бръснар”), режисьорите Павел Лунгин, Мурад Ибрахимбеков, Сергей Бондарчук, както и собствениците на най-голямата верига киносалони в Русия – Каро филм, които са партньори на „Мирамар” в суперпродукцията за генерал Скобелев и руско-турската война „Удряй пръв”, която предстои да се снима в България през 2012 г.

В България „Love.net” се задържа в класацията на най-гледаните филми в продължение на 12 седмици, което е изключително постижение. Филмът е на крачка от рекордните за годината 200 000 зрители. За първи път романтичен филм, а не екшън или комедия, стигат до толкова високи резултати.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Love.net

„Love.net” - 77 000 зрители за 10 дни от 10 града

“Love.net” - номер 1 в кината

Само в „Клуб нюз” – кадри от партито на “Love.net” тази неделя от 9:30 ч

Над 1000 гости аплодираха силно Love.net в три зали на Кино Арена Младост София